Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משתתף בצערך על השחתת מגן הרוח.

אני עברתי כבר את כל סוגי הנזקים לרכב: עקירת מגבים עם הזרוע, שבירת מראות צד, שבירת אנטנה, עקירת סמלים, יריקה על שמשות הרכב כשהוא חונה, זריקת ביצים על הרכב, פגיעות ושפשופים ברכב כשהוא חונה ובריחה ללא השארת פרטים, פריצה לרכב ע"י ניפוץ חלון וגניבת רדיו ומצית סיגריות... להמשיך? כי יש עוד. כל המעשים היו כנגד כל הרכבים שהיו לי במשך כל השנים ולא רק על הרכב הנוכחי ובמגוון מקומות חניה (לא בהכרח ליד הבית).

בשורה התחתונה החלטתי שאני לעולם לא ארכוש רכב מיוחד/יקר ללא חניה מקורה בתוך שטח פרטי ללא גישה לאיש. מעדיף לנסוע ברכבים רגילים ולא לעמוד לאבטח את הרכב המיוחד/יקר כל היום והלילה ליד החלון.

זה לא מבאס אותך?

למה אתה נותן לאנשים אחרים לקבוע את דרך החיים שלך?

יש כמובן ארועים שלא ניתן לעשות נגדם כלום כמו מכת דלת בחניה ושטויות מהסוג הזה, אבל האמן לי אין שום דבר טוב יותר מלתפוס וונדליסט כזה ולפתוח לו תיק במשטרה מלווה בתביעת ניזקין ועוגמת נפש ולראות אותו מתפתל ...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה לא מבאס אותך?

למה אתה נותן לאנשים אחרים לקבוע את דרך החיים שלך?

יש כמובן ארועים שלא ניתן לעשות נגדם כלום כמו מכת דלת בחניה ושטויות מהסוג הזה, אבל האמן לי אין שום דבר טוב יותר מלתפוס וונדליסט כזה ולפתוח לו תיק במשטרה מלווה בתביעת ניזקין ועוגמת נפש ולראות אותו מתפתל ...

מתפתל מכאבים אתה מתכוון.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
כאחד שמכיר באופן אישי את פותח השרשור, אני יכול להבטיח לכם שסופו של הוונדליסט הוא להיות מזון לדגי הים התיכון.

פשוט תענוג לשמוע משפט כזה (לא ציני), הגיע הזמן להפסיק להיות רחמנים.

פורסם

"אמר חברו, לא נורא חבר, ישנן צרות גדולות יותר".

כאשר פעם באתי לרכב בבוקר, ראיתי שאיזה בן בליעל בעט לי במראה כי חניתי מאחוריו בעקבות כך שזה לקח לי את החנייה שלי. חשבתי שראתי כבר הכל. לאחרונה מישהו נדלק לי על הצמיגים ופשוט דוקר לי אותם בדופן. זה כבר צמיג שלישי החודשיים האלה. משגע אותי שאני צריך להחליף צמיגים שבקושי יש עליהם 2,000 ק"מ.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תודה רבהההה, הראשון נראה מושלם אבל מיועד לסיויק החדשות לא יודע אם תהיה התאמה, גם האחרון נראה מצוין רק לא יודע איך לבדוק התאמה לרכב שלי.

כאחד שמכיר באופן אישי את פותח השרשור, אני יכול להבטיח לכם שסופו של הוונדליסט הוא להיות מזון לדגי הים התיכון.

בסופו של יום אני מודה לאלוהים שלא פגשתי תבנאדם תוך כדי מעשה, כי יכול מאוד להיות שהייתי מאחורי סורגים עכשיו. והוא באמת מזון דגים, במצבים כאלה אני רואה מסך שחור מכעס... אני זוכר פעם שילד ישב לי על המכסה מנוע וליד אבא שלו עוד שנייה בעטתי לו במוח וצרחתי עליו שהוא כמעט התחיל לבכות.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

ניסית לבדוק בחנות החלפים של היבואן?

יכול להיות שהחלק החסר אינו יקר.

בנוסף, בחנות היבואן אפשר להשיג את המק"ט של החלק ואז לחפש אותו באינטרנט.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

גם אני מבין טוב את הדברים האלו לצערי.

ברנו 5 שהייתה לי לפני הרבה שנים הגעתי בבוקר לרכב וגילתי שחסר רביעית פנסים.:-o

בפונטיאק תלשו לי 2 זגוגית מראות והורידו אוויר בגלגלים+לקינוח בעיטה נחמדה בכנף.

אי אפשר להבין ראש של אנשים כאלו חולים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
השרשור הזה הוריד לי את החשק לשים ליפ לתא מטען .

השרשור הזה הוריד לי את החשק להיות במדינה הזאת.

לפות"ש, אני כל כך מבין אותך...קרו לי דברים דומים עם סמל/מראות/מגבים.

לגבי "טוב שלא פגשת אותו", לדעתי אתה טועה. הישראלי מבין 2 שפות - כוח ואלימות או כסף וכוח ואלימות. בכל מקרה, אנשים כאלה צריך להוריד להם את הידיים.

איך אומרים, עם מילה טובה ואקדח, אפשר להשיג הרבה יותר מאשר רק עם מילה טובה...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
תודה רבהההה, הראשון נראה מושלם אבל מיועד לסיויק החדשות לא יודע אם תהיה התאמה, גם האחרון נראה מצוין רק לא יודע איך לבדוק התאמה לרכב שלי.

בסופו של יום אני מודה לאלוהים שלא פגשתי תבנאדם תוך כדי מעשה, כי יכול מאוד להיות שהייתי מאחורי סורגים עכשיו. והוא באמת מזון דגים, במצבים כאלה אני רואה מסך שחור מכעס... אני זוכר פעם שילד ישב לי על המכסה מנוע וליד אבא שלו עוד שנייה בעטתי לו במוח וצרחתי עליו שהוא כמעט התחיל לבכות.

אני נורא מתנצלת שאני הולכת להיות יפת נפש לשניה - אבל את קורא את מה שאתה כותב?

מגן רוח שווה לך ישיבה בכלא? תלמד לשלוט בעצמך. אין שים בעיה בלתפוס את הבחור ומצדי לקשור אותו לעמוד עד שחברים שלו מביאים לך את הסכום שהדבר הזה שווה, אבל מזון דגים? הגזמה פראית.

ואני עוד אומרת את זה אחרי שגנבו לי את הוישרים והפילו את הזרועות כ"כ חזק שנוצרו סדקים בכל השמשה ונאלצתי להחליף אותה...

פורסם

רק אני לא מבין מי גונב מגבים?

אני מבין אם אתם חונים בצורה שמפריעה לתנועה ואז שוברים לכם אותם, אבל גניבת מגבים משומשים? מה עושים עימם בדיוק?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני נורא מתנצלת שאני הולכת להיות יפת נפש לשניה - אבל את קורא את מה שאתה כותב?

מגן רוח שווה לך ישיבה בכלא? תלמד לשלוט בעצמך. אין שים בעיה בלתפוס את הבחור ומצדי לקשור אותו לעמוד עד שחברים שלו מביאים לך את הסכום שהדבר הזה שווה, אבל מזון דגים? הגזמה פראית.

ואני עוד אומרת את זה אחרי שגנבו לי את הוישרים והפילו את הזרועות כ"כ חזק שנוצרו סדקים בכל השמשה ונאלצתי להחליף אותה...

אני מבין שאת אולי היית נוהגת אחרת, אבל כמו שאמר בחור חכם מעליי, בישראל אפשר לדבר רק בכוח לצערנו.

ככה שעד שאולי מישהו כמוני יתפוס את אותו גנב חסר המצפון וינחית עליו מכות שישאירו סימנים, הוא פשוט ימשיך לגנוב ולהרוס ולקחת רכוש לא שלו.

וגם משטרה לא תעזור בנושא, כי הם יגידו אה נו מילא ניסה לגנוב לא הצליח, אזהרה והביתה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

כמו שאמרתי, נראה את הילדים נוגעים ברכב שחור כמו הונדה אקורד\BMW למיניהם\כל רכב שחור שנחשב "מרתיע".

מה לעשות, ילדי כא**ת לא נבהלו כנראה מהרכב שלך. תאמין לי שזה נשמע ילדותי, אבל יש בזה משהו במה שאני אומר.

• תוכן חדש...