Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ייעוץ ברכישת) אאודי A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי האודי A3 אוטומט 1600 שנת 2000 יד ראשונה 180 קילומטר, צמיגים חדשים, ג׳אנטים ומערכת חדשה.

היה רשום במודעה שהאוטו מטופל רק בחברה ויש טסט לשנה כל זה ב15 אלף.

אני לא מבין בכלל במכוניות והייתי רוצה לשמוע חוות דעת על העסקה בכללי ועל האוטו הזה.

תודה לעוזרים!

פורסם

כמה דברים שיעשו לך סדר:

1. נשמע שלא ראית את הרכב במציאות, אז קודם כל לך תראה את הרכב ואת המוכר. אתה עלול להיות מופתע שהתיאור של הרכב במודעה רחוק שנות אור ממה שקורה בפועל. כבר יצא לי להגיע ולראות רכבים שבמודעה היה רשום קילומטראז' X ובפועל זה היה X+30,000, או יד 01 ברישיון שבפועל זה יד שנייה וכו'.

2. אם הרכב נראה טוב, הבעלים עושה רושם סביר והכל נראה תקין קח את הרכב למוסך רון (תאם איתו מראש) לבדיקת מחשב ובכלל לחוות דעת של רון. חפש כאן בפורום עליו, תבין לבד מי זה.

3. לאחר בדיקה אצל רון, מומלץ גם ללכת לפחח לבדוק מצב שלדה

בהצלחה

Lexus CT200H

פורסם
כמה דברים שיעשו לך סדר:

1. נשמע שלא ראית את הרכב במציאות, אז קודם כל לך תראה את הרכב ואת המוכר. אתה עלול להיות מופתע שהתיאור של הרכב במודעה רחוק שנות אור ממה שקורה בפועל. כבר יצא לי להגיע ולראות רכבים שבמודעה היה רשום קילומטראז' X ובפועל זה היה X+30,000, או יד 01 ברישיון שבפועל זה יד שנייה וכו'.

2. אם הרכב נראה טוב, הבעלים עושה רושם סביר והכל נראה תקין קח את הרכב למוסך רון (תאם איתו מראש) לבדיקת מחשב ובכלל לחוות דעת של רון. חפש כאן בפורום עליו, תבין לבד מי זה.

3. לאחר בדיקה אצל רון, מומלץ גם ללכת לפחח לבדוק מצב שלדה

בהצלחה

אז בכללי האוטו שווה את המחיר? וכמה עולה ביטוח צעיר עליו?

פורסם
נשמע זול מאוד וזה חשוד, כי יש ביקוש כלשהו למכונית לפי מיטב ידיעתי.

אז האוטו שווה את המחיר אם הכל טוב אני מבין חח

פורסם

עצה בחינם ממני אליך בתור בעלים של שני אודיA3

שלא תעיז לגעת ב1600 הוא עגלה שלא תראה כזה דבר כי הרכב כבד

אם אין לך תקציב לקנות 1800 מינימום(או 2004 ומעלה מנוע 2000) לא מציע לך לגעת

וגם תבדוק טוב טוב טוב טוב את הגיר ותקל למכון גירים לבדיקה

מקווה שעזרתי

• תוכן חדש...