Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שמשכתי את המיצובישי גרנדיס שלוש שנים פלוס ו יותר מ 200K ק"מ אני נידרש להיפרד ממנה (אצלנו אפשר לבקש להחליף החל מ 120K TU או שנתיים).

הבחירה נעשית כמובן מהיצע מסויים שוועדה מחליטה לגביו ולא כל רכב אפשרי גם אם הוא במחיר יותר זול מהמוצע. כמובן ההצע תלוי בדרוג.

ההיצע הרגיל לרכב 7 מקומות הוא: מזדה 5, סיטרואן C4 פיקסו ופזו' 5008.

עכשיו נוסף להיצע שברולט אורלנדו עם מנוע דיזל (לא יודע אם יש משהו אחר ברכב הזה).

שאלות:

אשמח לקבל כל מידע לגבי הרכב הזה בעיקר בהיבט של בטיחות אבל גם נוחות ומרווח בכלל ושל היושבים בשני המושבים האחוריים בפרט. ראיתי שהחלונות שלו המושבים אלה לא גדולים והשאלה אם היושבים שם לא מרגישים שהם נוסעים בנגמש. האם יש בגאז' כלשהו כשהמושבים אחרונים בשימוש.

במידה ולא אבחר בזה אשמח לקבל מידע השוואתי לגבי השלושה האחרים.

רק אציין שסיטרןאו C4 פיקסו מנוע 2 ליטר היה לי מספר חודשים בעבר . היה נוח לנהג ולנוסע, אבל מאד לא נוח בשאר חמשת המושבים, גם לא סבלתי את הנדנוד של העברת ההילוכים הרובוטית. אני יודע שעשו שינויים ברכב, בעיקר במנוע.

אמרו לי בחברה שבחנואת המיצובישי אאוטלנדר 7 מקומות ומצאו שהוא צפוף למשפחה ופסלו אותו. למישהו יש ניסיון ברכב הזה בהיבט הזה?

תודה

נדב

פורסם

האורלנדו נוח, המתלים מבודדים טוב, מושב הנהג אינו "מפנק", אבל תומך היטב ושומר אותך רענן גם בנסיעות ארוכות.

המרווח במושב האמצעי לא רע, המושבים האחוריים יחסית סבירים, אבל לא משאירים בגאז' בכלל.

תכנון הפנים שלו, פשוט ופחות מוצלח מהמתחרים (המושב האחורי מתפצל רק 1/3-2/3 ולא נע על מסילות).

המנוע, כמו כל טורבו דיזל טוב, עשיר במומנט, והרכב מאיץ יפה מאוד בכל תנאי דרך ומשולב לגיר שעובד דיי חלק.

במחני הריסוק השברולט קיבל ציונים גבוהים באופן המקובל בימינו.

אצלנו האורלנדו החליף מאזדה 5, ההבדלים כמעט בכל פרמטרים קטנים אך לטובת השברולט, פרט להיגוי והתנהגות שם המאזדה בהחלט קליל ומתגמל יותר.

את המאזדה וסיטרואן הייתי מוציא מהתחרות (אלא אם מתומחרים נמוך באופן ניכר), ומבצע נסיעות מבחן בשברולט ובפיז'ו.

פורסם

האורלנדו נבחן כאן באתר במבחן ארוך טווח די ממצה על ידי שלושה גולשים. נראה לי שהשרשור הזה יענה לך על כל השאלות ששאלת לגבי האורלנדו פלוס כמה שלא חשבת בכלל לשאול:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3719569#post3719569

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...