Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרמוסטט קליאו B 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ברכב שלי הוסר הטרמוסטט ככל הנראה,

קניתי טרמוסטט חדש של חברת MOTORAD (אמריקאי)

יש על מה לחשוש בהרכבת טרמוסטט ?

או שעדיף לקנות טרמוסטט מקורי וזהו ?

אני מפחד שהרכב יתחמם.

תודה וערב טוב,

דניאל.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טרמוסטט שמים רק מקורי שניפתח בטמפרטורה המתאימה ומגיע עם אטם כמו שצריך וחשוב בהרכבה גם למרוח סיליקון למניעת דליפות ולהרכיב אותו בכיוון הנכון.

פורסם

הבעיה במקורי שהוא נפתח בטמפ' גבוהה מדי, קרוב ל100

מה שקניתי נפתח ב88/89.

הגיע עם אטם.

FRANCE

פורסם

שיקול שלך. אם היצרן קבע שטרמוסטט מקורי ניפתח ב 100 כניראה שהוא יודע למה עשה זאת על אף שבארצנו זה טמפרטורה גבוהה מידי אך עדיין רוב הרנו נוסעים שנים עם טרמוסטט מקורי ולא מיתרגשים מזה.

פורסם
הבעיה במקורי שהוא נפתח בטמפ' גבוהה מדי, קרוב ל100

מה שקניתי נפתח ב88/89.

הגיע עם אטם.

ברשותי קליאו 2001. כרגע גם אני מתלבט לגבי הפעולה המוזרה של הטרמוסטט.

עד שהוא נפתח המאוורר מגיע כבר למהירות הגבוהה. חיישן הטמפרטורה שנמצא די קרוב אליו מזהה טמפרטורה יותר גבוהה מ-90 - אולי 91 או 92 באותו הזמן.

קניתי חלופי של gates שרשום עליו שהוא אמור להיפתח ב-89 מעלות ואני רוצה לנסות אותו - בתקווה שיפתח בטמפרטורה יותר נכונה מהנוכחי.

בכל אופן - בגלל שזה מצב מאד זמני - רק בתחילת נסיעה - אני לא בטוח כמה זה משמעותי - כי בסוף הוא נשאר פתוח להמשך הנסיעה. 100 מעלות נשמע לי גבוהה מדי באמת.

חשוב (הוראות יצרן) להחליף את האטם (גומיה) כשפותחים את בית הטרמוסטט (חלק הפלסטיק שבתוכו יושב הטרמוסטט).

אשמח אם תדווח כאן מה היו התוצאות. :)

בהצלחה!

פורסם

הטרמוסטט החדש שקניתי הגיע כולל הטבעת איטום.

אני עדיין לא יודע אם להרכיב אותו, או להזמין מקורי ??

אגב רוב הטרמוסטטים המקוריים נפתחים סביב ה89

FRANCE

פורסם

כל האטמי קרטון והטרמוסטטים החליפיים שלא תמיד באותה המידה של המקורי גורמים לנזילות מים מהבית טרמוסטט.

תקנה טרמוסטט מקורי או תוצרת vernet או thomson שתואם בדיוק למקורי, עם גומיה מקורית חדשה שעולה 32 ש"ח וסגור את העניין.

פורסם

בגדול אם אין נזילות, לא שמעתי על תקלות מנוע שנגרמו מטרמוסטט שנפתח מעט לפני.

במקרה הגרוע, תצרוכת הדלק שלך תגדל מעט.

שי.

פורסם

מה מגדיר טרמוסטט תקין?

אין לי ספק שתמיד עדיף חלפים מקוריים,

אך אם הוא כבר רכש טרמוסטט, והטרמוסטט מתאים וכן הוא לא חיקוי סיני עלוב אז חבל לקנות עוד אחד.

שי.

פורסם

נזילות אין, צינורות חימום + צינור של מיכל עיבוי הוחלפו + מיכל עיבוי וגם משאבת מים לפני כחודש

כך שנזילות אין..

הטרמוסטט שקניתי לפי מאפנייו מתאים כמו OEM אך לא ראיתי אף פעם אחד מקורי שאדע מה ההבדל ביניהם..

איך גומיה יכולה לגרום לנזילה ? הרי הגומיה מתלבשת על הטרמוסטט.

ולגבי תצרוכת דלק, גם ככה האוטו אוכל עכשיו בגלל שלא מספיק להתחמם.

FRANCE

פורסם

אז פשוט נסה את החלופי, מקסימום תרגיש במשהו בעייתי תחזור למקורי. הגומייה תפקידה לאטום מרווחים ולרוב שהיא לא מקורית היא גורמת לנזילות אף על פי שהיא ניראית אותו הדבר כמו המקורית.

• תוכן חדש...