Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסטון מרטין (זאגאטו?) בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה בטוח לא היה יגואר והסמל לא דומה בכלל. הפנסים מאחורה היו עגולים, אז גם זה שולל את הXK.

לא הספקתי לשים לב ללוחיות הרישוי, יתכן ולא היה ישראלי.

הלוגו מאחורה חד-משמעית היה בצורת כנפיים מחוברות כמו של אסטון מרטין.

קרייזלר?

פורסם

גם אני חשדתי בקרייזלר וניסיתי למצוא מודל חדש שלהם שדומה למה שראיתי, בינתיים ללא תוצאות. איזה מודל ספורטיבי חדש יש להם? אני גם סורקת את זכרוני לקרייזלר בצבע צהוב והיחידה שראיתי היא קמארו אספנות משופצת בצורה מדהימה עם שני פסים שחורים, גם בקרית מוצקין...

עכשיו עשיתי עוד חיפוש ונתקלתי בשברולט קורבט ופתאום אני לא בטוחה אם היו 2 פנסים עגולים או אחד בכל צד. הלוגו דומה בצורתו לכנפיים...

מישהו יודע אם מותר לייבא אותם, כי שברולט ישראל לא מחזיקה אותה?

פורסם
גם אני חשדתי בקרייזלר וניסיתי למצוא מודל חדש שלהם שדומה למה שראיתי, בינתיים ללא תוצאות. איזה מודל ספורטיבי חדש יש להם? אני גם סורקת את זכרוני לקרייזלר בצבע צהוב והיחידה שראיתי היא קמארו אספנות משופצת בצורה מדהימה עם שני פסים שחורים, גם בקרית מוצקין...

עכשיו עשיתי עוד חיפוש ונתקלתי בשברולט קורבט ופתאום אני לא בטוחה אם היו 2 פנסים עגולים או אחד בכל צד. הלוגו דומה בצורתו לכנפיים...

מישהו יודע אם מותר לייבא אותם, כי שברולט ישראל לא מחזיקה אותה?

כן,יש קורבט בארץ ואכן יש לה פנסים עגולים וסמל דומה כשמסתכלים מרחוק וכו'.

אני יודע שיש הרבה קרייזלרים שהסמל שלהן ממש ממש ממש דומה לאסטון מרטין וגם אני הרבה פעמים תהיתי לעצמי אם זה אסטון-ואז הבאתי לעצמי כאפה והמשכתי כרגיל חחח.

וגם אני ממוצקין :)

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

• תוכן חדש...