Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסטון מרטין (זאגאטו?) בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

לפני מספר ימים, בהליכה בקרית מוצקין עבר לידינו רכב שבאותו רגע לא זיהיתי, בצבע צהוב. הלוגו מאחורה הכי מזכיר את זה של אסטון מרטין, העיצוב הכללי הכי מתאים לזאגאטו.

האם עוד מישהו ראה אותו? כי אם כן, קרית מוצקין הופכת לאימפריית מותגי יוקרה, עם 2 מזראטי גראן טוריזמו, כמה פורשה מסוגים שונים, ועכשיו אסטון מרטין :)

יופם נפלא ובטוח לכולם,

ליהי

פורסם

קודם כל אין יבואן לאסטון מארטין ,לכן לא יכול להגיע לארץ ,חוץ מרכב אספנות ,כנראה ראית משהו אחר או חלמת על משהו אחר ,יש אנשי עסקים ממש עשירים ועם קומבינות שגרים בקריות ?? סטייל עידן עופר :) או רבנים סטייל הרנגטן או ה-MRI ? אני אישית לא מכיר .

פורסם

הסמל כל כך שונה ,אין מצב לבלבול ,אני ראיתי וואן של מרצדס עם פס לדים בפגוש הקידמי שצורתו דומה לפתח רדיאטור של אסטון מארטין :-P

פורסם

זה בטוח לא היה יגואר והסמל לא דומה בכלל. הפנסים מאחורה היו עגולים, אז גם זה שולל את הXK.

לא הספקתי לשים לב ללוחיות הרישוי, יתכן ולא היה ישראלי.

הלוגו מאחורה חד-משמעית היה בצורת כנפיים מחוברות כמו של אסטון מרטין.

פורסם

ייתכן שיש. זה שאף אחד בפורום עוד לא ראה אותה לא אומר שהיא לא קיימת.

ראית אותה באזור העבודה? הבית? היא הייתה בחנייה, או שמא בנסיעה? אם זה משנה לך, פעם הבאה תעקבי אחריה, עד שתהיה לך הזדמנות לצלם.

את צריכה:

1. אבטיח

2. מצלמה

3. חוסר חיים מוחלט

והנה את ילד בן 16 שמסתובב עם מצלמה ומצלם מכוניות :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

טוב תראו, אחרי שראיתי יונדאי קופה מוסוות כפרארי, עם לוגויים בכל המקומות הנכונים + פסי המתכת בצד שוב עם הלוגו (רק הבחור לא לקח בחשבון שעדיין רואים את מיקום האותיות של המילה COUPE מאחורה + בפרארי מאחורה אין את הלוגו עם הרקע הצהוב, אלא רק הסוס עצמו, והוא השיג את הלוגו המלא:( אז נאלץ להסתפק במה שיש...), אני באמת יכולה להאמין שמסתובבות בכבישי ארצנו כל מני דברים מוזרים...

את מיאטה גם הייתי מזהה. הרכב שראינו לא היה דומה לה בכלל, בין היתר בגודל.

פורסם
בחורה ומכוניות :) מתכון לטעויות :twisted::lol: הייתי אומר פרארי ff אבל צהובה ?? אין מצב .

שוביניזם לשמו וחבל - כבר היו פוסטים שנמחקו על זה בעבר.

ולעצם ההתייחסות - בין הפנסים העגולים כאמור מאחורה התנוסס לוגו שהיה הכי דומה בצורתו לכנפים מחוברות, אז לא פרארי משום סוג שהוא.

פורסם

סתם ככה מהזכרון, אני מצליח לחשוב על לפחות 4 אסטון מרטין שעברו בסדנת זגאטו וראויות לשאת את השם (V12, DB7, V8, DB4) אז אולי תעלי תמונה של הרכב שאליו את מתכוונת?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שוביניזם לשמו וחבל - כבר היו פוסטים שנמחקו על זה בעבר.

אני חושב שהיא התכוונה ל v12 הכי זולה מביניהם :) וסתם לצורך הוכחת הטענה ,כנראה זאת לא הייתה יונדאי אלא אלפא רומאו ספרינט

rest my case :lol:

אל תקחי קשה ,הכל בהומור .

34860146299672943110688.jpg

פורסם

"הפרארי" המדוברת הייתה יונדאי קופה, חבל שהייתי בלי המצלמה. את הפנסים הקדמיים אי אפשר לפספס, אז אם זה נראה כמו יונדאי קופה, נשמע כמו יונדאי קופה והמילה מאחורה מעידה על שזה יונדאי קופה (עם הפונט הנכון), אז כנראה שזו יונדאי קופה.

להתרשמותי, הכי קרובה ל- , V12:

http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.sub5zero.com/sites/default/files/uploads/2011/05/03-aston-v12zagato.jpg&imgrefurl=http://www.sub5zero.com/aston-martin-v12-zagato-dressed-kill-italian-suit/&h=853&w=1280&sz=314&tbnid=oJCrdLouDQK9yM:&tbnh=90&tbnw=135&zoom=1&usg=__MUB16PgbrttE3ksZkzm6XsttNpY=&docid=wD6f_AadkUvJFM&sa=X&ei=wihoUaP_FoXmtQaDsoCABg&ved=0CDAQ9QEwAA&dur=260

• תוכן חדש...