Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידנית מנוע 1.25 - 75500

אוטומטית מנוע 1.6 - 98000

צריכת דלק מוצהרת משולבת ידנית - 19~

צריכת דלק מוצהרת משולבת אוטומטית - 17~

באוטומטית איבזור מועדף - חלונות חשמל חשמליים מאחור, בקרת אקלים, מושב נהג מתכוונן לגובה, ידיות ומראות בצבע הרכב, מושבים נראים מעט יותר טוב אם כי זהים באיכותם, כל השאר (בדגש על בטיחות) - זהה.

העדפה טבעית לרכב ידני אך מנוע ה 1.6 חזק משמעותית.

עכשיו דעתכם, איזו עסקה יותר משתלמת?

אשמח לשמוע על חווית נהיגה על ה 1.6 ממישהו שביצע נסיעת מבחן או שכבר קיבל את הרכב.

פורסם

אני נסעתי על ה1.4 אבל לגבי השאלה שלך מה יותר כדאי,זה מה אתה מעדיף,לחסוך כמעט 20 אלף ולקבל רכב יותר חלש ומאובזר,או 20 ויותר חזק.

קשה לענות על זה.

לדעתי בצע נסעיה על 1.2 אם היא תספק אותך,אתה תחסוך המון כסף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בצעתי נסיעת מבחן על ה 1.2, קשה לומר שיצאתי מסופק,

אם כי לבחון גמישות מנוע ויכולת סחיבה בנסיעה שהיא מישורית + עירונית ברובה זו משימה לא פשוטה..

בקיצור, לחבר את היכולות של הפיסאטה למנוע עם קצת מיץ נשמע מפתה,

התמחור של הידנית אטרקטיבי מאוד לכל הדיעות ביחס למתחרות - זאת המסקנה שלי לפחות

לאחר העמקה בהיצע הנוכחי,

מעניין אותי מה הדיעות על תמחור האוטומטית ביחס למתחרות ובכלל.

פורסם

מבחינת תמחור כי קרובה לריו,שיותר מרווחת ממנה,במידה ואתה מזמין בצע שחור,אתה מקבל סלון בז,לדעתי אחד מהסלונים הנעימים שיש בניגוד לשחור בפיאסטה.

הייתי מציע לך לבדוק אותה גם.

עוד רכב הוא הסוניק,היא מגיעה מאוד מאובזת,עברה עידכון לאחרונה,לא נסעתי,אבל מציע לך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסעתי בפיאסטה אוטומטית. חזקה וטיפה רועשת. סך הכל התרשמתי לטובה. תא מטען קצת קטן למי שצריך עגלה

פורסם
ידנית מנוע 1.25 - 75500

אוטומטית מנוע 1.6 - 98000

צריכת דלק מוצהרת משולבת ידנית - 19~

צריכת דלק מוצהרת משולבת אוטומטית - 17~

באוטומטית איבזור מועדף - חלונות חשמל חשמליים מאחור, בקרת אקלים, מושב נהג מתכוונן לגובה, ידיות ומראות בצבע הרכב, מושבים נראים מעט יותר טוב אם כי זהים באיכותם, כל השאר (בדגש על בטיחות) - זהה.

העדפה טבעית לרכב ידני אך מנוע ה 1.6 חזק משמעותית.

עכשיו דעתכם, איזו עסקה יותר משתלמת?

אשמח לשמוע על חווית נהיגה על ה 1.6 ממישהו שביצע נסיעת מבחן או שכבר קיבל את הרכב.

מתי תתחיל להבדיל בין אוטומטית לרובוטית ? {רובוטית :קורולה , יאריס , 107 ועוד...}

מתי תתחיל להבדיל בין צריכת דלק " מוצהרת" לצריכת דלק אמתית בחיי יום יום ...

יש רכבים שקרובים מאוד "למוצהרת"

ויש כאלה ש מ א ו ד רחוקים . תנחש איזה .

פורסם

היום אם הייתי רוכש רכב בתקציב הזה,אזור ה75,בלי לחשוב פעמיים אני בוחר בקיה,מאחור היא מרווחת עם מושבים נוחים,אחריות גדולה,ועיצוב פנימי וחיצוני מוצלח.

אבל הפיאסטה היא מתחרה ראויה,שחלק מהאנשים יעדיפו אותה.

פורסם
היום אם הייתי רוכש רכב בתקציב הזה,אזור ה75,בלי לחשוב פעמיים אני בוחר בקיה,מאחור היא מרווחת עם מושבים נוחים,אחריות גדולה,ועיצוב פנימי וחיצוני מוצלח.

אבל הפיאסטה היא מתחרה ראויה,שחלק מהאנשים יעדיפו אותה.

שתי בחירות מעניינות אבל... {אבל גדול}

בוא נחשוב רגע! רכבים אירופיים מול רכבים מהמזרח{יפן הודו קוריאה וכאלה}.מה אחוז הרכבים האירופיים לאומת רכבים מהמזרח בישראל ? ואני מדבר רק בישראל , כי אנחנו גרים פה . כמה כאלה יש , וכמה כאלה יש ? את התשובה אתה בוודאי יודע .

למה זה קורה ? בגלל למשל :גירים "חכמים מדי" כגון AL-4 קבוצת פגיו סיטרואן רנו , וגם DSG מקבוצת VW-SKODA-SEAT , בגלל אמינות במע" חשמל ברכבים הללו בלאי גבוה בחום הישראלי ועוד הרבה סיבות .

מה הרכבים המועדפים על חברות ליסינג ,השכרה וכאלה ? איזה סוג רכבים לא "אוהבים " להתעסק איתם במוסכים ?

אני לא אומר שכל האירופאיות הם כאלה אבל זה בא לידי ביטוי באחוזים גבוהים מול רכבים מהמזרח .

אמרת "מתחרה ראויה"? אני אומר מתחרה ראויה מינוס .

אם זה צורה חיצונית , היגוי , והתנהגות אז פיאסטה .

אבל אם זה אמינות , מנוע , גיר , גודל , אבזור ,ישיבה , שדה ראיה ,ביצועים וזריזות{לא על הנייר} , חיסכון בדלק , אחריות 7 שנים , שרות עדיף בהרבה{כי שם הוא פשוט לא קיים!} ולבסוף גם מזגן הייתי אומר , אז התמורה חבר יקר כנראה לטובת הקיה .

אני רק מקווה שהיבואן ישכיל להביא כמות של רכבים כאלה כדי שלא תהיה תקופת המתנה כמו בפיקנטו .

פורסם

אני קיבלתי את הריו שלי היום :-D

ידנית.

רק חייב לתקן, הפנים בצבע חום בהיר מגיע לא רק בצבע שחור אלא גם בכחול כהה כמו שאני רכשתי.

אני מרוצה ולא מרחיב מפאת היותי בעבודה וחוסר זמן.

• תוכן חדש...