Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה 1.2 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בעל פיאסטה 2012, הרכב כבר שנה וקצת על הכביש ומעל 20K קמ.

אין קירקושים,

אין נזילות

אין ריח דלק

הרכב נוסע מצויין,

צריכת הדלק הממוצעת שלי ה 1:12.5 כאשר זה משולב עירוני וביןעירוני

כאשר נוסעים נסיעה בין עירונית רגועה אפשר להגיע ל 1:15

כאשר נוסעים נסיעה עירונית עצבנית אפשר להתקרב גם ל 1:10

הרכב הוא חלש, ובכדי לקבל קצב התקדמות משביע רצון צריך ללחוץ על הדוושה.

נסעתי עם הרכב גם לירושלים וגם לחיפה לבד ועם אנשים וציוד ברכב. ואף פעם לא הייתה לי בעיה שעיכבתי את הטור מאחורי

בד"כ אלו היו רכבים אחרים. נכון, צריך להגיע ל 5.5-6K סלד בעליות ואז באופן טבעי המנוע רועש אבל..

ולגבי רעש מהמנוע, בסוף השבוע אני נוסע ברכב אספנות עם מנוע V8 רועש , כך שהרעש של הפיאסטה לא מפריע לי במיוחד.

הרכב בהחלט נוח גם לנסיעות ארוכות,

תא המטען נוח וגדול מספיק

ובמקרה הצורך אפשר לקפל את המושבים האחוריים ואז להעמיס כמות ממש גדולה

בקיצור , אני ממליץ

ירון

ולא אני לא עובד בדלק מוטורס

ולא מקבל מהם משהו (למרות שאם הם רוצים לתת אני מוכן לקבל :lol:)

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם הרכב היה נמכר כאן באותו מחיר כמו בבריטניה אז הציפיות מול התמורה היו נמוכות יותר , וזה אומר שאולי ואני מדגיש שוב , אולי יכולנו "להבליג " על חלק מהדברים שאותי אישית נורא מעצבנים אבל את מישהוא אחר זה לא היה מזיז לו אולי כמו למשל :המתז של החלון האחורי שמטפטף מעצמו , המושבים שחורקים , הצלחות שלא מתלבשות טוב על החישוק ועוד כאלה "קטנות"... אבל 77000ש"ח {על הכביש}... יש טיפה ציפיות מהמוצר . ונעזוב את השרות והאחריות בצד . זה כבר אופרה אחרת . קח לדוגמה את האלטו . הוא חולל כאן מהפכה של ממש בתחום . וגם אם יש לו דברים קטנים פה ושם , אף אחד לא יתלונן כי הציפיות מהמוצר מראש הם לא גבוהות כל כך .אבל הרכב מגובה בשרות כמו שצריך והדבר מוסיף לערכו בסך הכל.

דבר נוסף ,הדגמים שנמכרים בחו"ל שונים מאלה שכאן , והייתי אומר שבכל מדינה יש את הרכב הנבחר שלו , למשל בארה"ב טויוטה קאמרי הייתה מכונית השנה שנים רבות ,הונדה סיוויק שם זה כמו ציק בנקאי , ודווקא הפיאסטה שם מדורגת כלא הכי אמינה .

אתה אומר כמה דברים שהם, בלשון המעטה, לא מדוייקים:

לגבי מחיר הרכב לעומת בריטניה - ריאלית מחיר הfiesta נמוך ממחירו בבריטניה, כך לדוגמה מחירה של פיסאטה חדשה בבריטניה גבוה ממחירם של מכוניות מאותו סגמנט, כמו הפולו (ולפני שתקפוץ ותצעק כי הפיאסטה בארץ פחות מאובזרת מהפיאסטה בבריטניה - הדבר נכון גם לגרסאות הבסיס של הפולו - אתה יכול לעשות חיפוש קטן בגוגל ולהיווכח בעצמך במחירונים השונים).

לגבי האמינות, אני לא רוצה להיכנס למקרה הספציפי שלך, אבל מבחני אמינות באירופה מדרגים אותו בחלק העליון של הטבלה, נסתפק רק בכך שהיא המכונית הנמכרת בבריטניה.

לגבי ההשוואה לארה"ב - אני לא יודע לגבי הדירוג בארה"ב והוא גם לא ממש מעניין כי הדירוג האירופאי הוא הרלוונטי לנו. הרכבים בארץ הם ע"פ התקן האירופאי, יוצרו באירופה והדגם האמריקאי הוא השונה (שם יש גם גרסת סדאן שהיא דווקא הנמכרת יותר ולא קיימת בארץ ולמיטב ידיעתי גם לא באירופה).

בקיצור אני חושב שמצאנו יורש להתנהלות בפוסט הנ"ל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=458577

.We apologise for the inconvenience

פורסם
שלום,

אני בעל פיאסטה 2012, הרכב כבר שנה וקצת על הכביש ומעל 20K קמ.

אין קירקושים,

אין נזילות

אין ריח דלק

הרכב נוסע מצויין,

צריכת הדלק הממוצעת שלי ה 1:12.5 כאשר זה משולב עירוני וביןעירוני

כאשר נוסעים נסיעה בין עירונית רגועה אפשר להגיע ל 1:15

כאשר נוסעים נסיעה עירונית עצבנית אפשר להתקרב גם ל 1:10

הרכב הוא חלש, ובכדי לקבל קצב התקדמות משביע רצון צריך ללחוץ על הדוושה.

נסעתי עם הרכב גם לירושלים וגם לחיפה לבד ועם אנשים וציוד ברכב. ואף פעם לא הייתה לי בעיה שעיכבתי את הטור מאחורי

בד"כ אלו היו רכבים אחרים. נכון, צריך להגיע ל 5.5-6K סלד בעליות ואז באופן טבעי המנוע רועש אבל..

ולגבי רעש מהמנוע, בסוף השבוע אני נוסע ברכב אספנות עם מנוע V8 רועש , כך שהרעש של הפיאסטה לא מפריע לי במיוחד.

הרכב בהחלט נוח גם לנסיעות ארוכות,

תא המטען נוח וגדול מספיק

ובמקרה הצורך אפשר לקפל את המושבים האחוריים ואז להעמיס כמות ממש גדולה

בקיצור , אני ממליץ

ירון

ולא אני לא עובד בדלק מוטורס

ולא מקבל מהם משהו (למרות שאם הם רוצים לתת אני מוכן לקבל :lol:)

הללויה!

פורסם

אהלן,

יש לי "כבר" שבוע את הפיאסטה החדשה ידנית 1.25, ואין לי אף לא אחת מהבעיות שיוסי מתאר. הרכב מצויין לדעתי, מאוד נוח, ואיכותי. הדבר היחד שמפריע לי זה שהוא קצת חלש, אבל את זה לקחתי בחשבון לפני הרכישה. מה שהיה חשוב לי זה הבטיחות אמינות וקצת הנאה מהנהיגה ולכן הרכב הזה נבחר. (הבנתי שהוא אמין לפי אתרים בחו"ל, למשל פה http://www.reliabilityindex.com/top-100 הוא מקום 12.

צריכת דלק מוקדם לעשות, עוד לא עברתי את ה 500 ק"מ. בעניין זה, בדגם החדש יש צריכת דלק משופרת לפי נתוני היצרן, 1:19 במקום 1:17, האם זה מנוע שונה?

אה, והוא נראה מעולה בשחור :twisted:

פורסם
אתה אומר כמה דברים שהם, בלשון המעטה, לא מדוייקים:

לגבי מחיר הרכב לעומת בריטניה - ריאלית מחיר הfiesta נמוך ממחירו בבריטניה, כך לדוגמה מחירה של פיסאטה חדשה בבריטניה גבוה ממחירם של מכוניות מאותו סגמנט, כמו הפולו (ולפני שתקפוץ ותצעק כי הפיאסטה בארץ פחות מאובזרת מהפיאסטה בבריטניה - הדבר נכון גם לגרסאות הבסיס של הפולו - אתה יכול לעשות חיפוש קטן בגוגל ולהיווכח בעצמך במחירונים השונים).

לגבי האמינות, אני לא רוצה להיכנס למקרה הספציפי שלך, אבל מבחני אמינות באירופה מדרגים אותו בחלק העליון של הטבלה, נסתפק רק בכך שהיא המכונית הנמכרת בבריטניה.

לגבי ההשוואה לארה"ב - אני לא יודע לגבי הדירוג בארה"ב והוא גם לא ממש מעניין כי הדירוג האירופאי הוא הרלוונטי לנו. הרכבים בארץ הם ע"פ התקן האירופאי, יוצרו באירופה והדגם האמריקאי הוא השונה (שם יש גם גרסת סדאן שהיא דווקא הנמכרת יותר ולא קיימת בארץ ולמיטב ידיעתי גם לא באירופה).

מסכים עם כל מילה!

כל מבחני הדרכים מדגישים כי חווית הנהיגה בפיאסטה משלבת נוחות והתנהלות כביש מצויינת

(גם בתצורות עם מנוע 60 כ"ס שלא נמכר בארץ וגם בזה שכן) ומהבחינה הזו אין לה מתחרה בסגמנט.

פורסם

ובתורב בונוס אחרי מתיחת פנים היא נראית כמו אסטון מרטין קטנה.:-o

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ולתיבול הפוסט:

המכוניות הנמכרות בעולם ב-2012:

1. פורד פוקוס (דור 3+2)– 1,020,410

2. טויוטה קורולה – 872,774

3. סדרה F של פורד – 785,630

4. וולינג סאנשיין (סין) – 768,870

5. טויוטה קאמרי – 729,793

6. פורד פיאסטה – 723,130

7. פולקסווגן גולף (דור 6+7)– 699,148

8. שברולט קרוז – 661,325

9. הונדה סיוויק – 651,159

10. הונדה CR-V (הקרוסאובר הנמכר בעולם) –624,982

פורסם

תשובה ל-SIDELINE

כפי שאמרתי קודם , אז אני חוזר על עצמי : יש כאלה שמרוצים מהרכב ויש כאלה שאכלו אותה אם הרכב הזה .

רוצה להיות שפן ניסיונות , אז בבקשה ...

אני עדיין טוען שהרכבים היפניים והקוריאנים מיוצרים אותו דבר כולם , וזה נדיר שם שיוצא אחד ככה והשני ככה{נדיר אך יש גם שם יוצא מן הכלל}

בבריטניה באתר הרשמי הרכב קצת יותר יקר בכמה לירות מאשר פה אך אפשר להשיגו זול יותר אצל הדילרים

אז לאחר ששמעת אנשים עם דעות שאהבת לשמוע {"הללויה"} ו{"מסכים עם כל מילה"}, רוץ לקנות את הרכב ,ו מהר . זה מחיר "זול" של "רק" 77000 ש"ח על הכביש ..

למה אתה מחכה ?

אתה עוד פה?

אה... שכחתי . תזמין אותה בשחור כמו ש IGALLN מציין . לאחר מכן תעדכן אותנו כאן לגבי המזגן בקיץ !

פורסם
תשובה ל-SIDELINE

כפי שאמרתי קודם , אז אני חוזר על עצמי : יש כאלה שמרוצים מהרכב ויש כאלה שאכלו אותה אם הרכב הזה .

רוצה להיות שפן ניסיונות , אז בבקשה ...

אני עדיין טוען שהרכבים היפניים והקוריאנים מיוצרים אותו דבר כולם , וזה נדיר שם שיוצא אחד ככה והשני ככה{נדיר אך יש גם שם יוצא מן הכלל}

בבריטניה באתר הרשמי הרכב קצת יותר יקר בכמה לירות מאשר פה אך אפשר להשיגו זול יותר אצל הדילרים

אז לאחר ששמעת אנשים עם דעות שאהבת לשמוע {"הללויה"} ו{"מסכים עם כל מילה"}, רוץ לקנות את הרכב ,ו מהר . זה מחיר "זול" של "רק" 77000 ש"ח על הכביש ..

למה אתה מחכה ?

אתה עוד פה?

אה... שכחתי . תזמין אותה בשחור כמו ש IGALLN מציין . לאחר מכן תעדכן אותנו כאן לגבי המזגן בקיץ !

המזגן בסדר גמור, היו ימים חמים מאוד לאחרונה והמזגן הסתדר בלי בעיה. (לא כולם גרים באילת :wink: )

פורסם

רכשתי אותו בינואר . אני לא אומר שהמזגן לא טוב . הוא בסדר אבל לא יותר מזה . אם הוא יהיה ככה גם בקיץ פה אצלנו , אז הוא עובר מבחינתי את המבחן בהצלחה .

פורסם

אז שוב ההשוואה האמתית צריכה להיעשות בתנאים של נסיעה , ולא לפי חוברות , עלונים , ובטח שאין לסמוך על איש המכירות הנחמד שאומר ככה , וככה ,וככה ...

אז עד שלא נדע באמת מאנשים שקנו או להשכיר רכב כזה ולבדוק בעצמך ...

כמו שהאיש מה טלוויזיה אמר :"אז שלא יעבדו עליכם" .

יש ?

פורסם

יוסי, כולם כבר הבינו שאתה לא מרוצה מהרכב, אבל התגובה האחרונה שלך ממש מיותרת ולא תורמת לדיון, לא מיצית כבר?

אני בטוח שהייצרן המכובד לא משנה על דעת עצמו את הנתונים האלה, יש תקנים ובדיקות רציניות, זה שהתוצאה היא לא מה שיש בפועל כולם יודעים, השאלה מה הביא לשינוי, למשהו יש תשובה רצינית?

• תוכן חדש...