Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר החלקים נראה לי מעט גבוה כנראה בגלל "תימחור מוסך" (המוסך מרוויח גם על החלקים) אך משהו חסר לי, מאיזה תוצרת החלקים? מק"ט המוסך לא מוסיף הרבה אינפורמציה אך לדבריך אלו אינם חלקים מקוריים, היה טוב לדעת אם אלו חלפי OEM.

הנוזל שמשות ותוסף הדלק מיותרים (רוב המוסכים מכניסים אותם בשיטת "מצליח"), הייתי מציע בפעם הבאה שתודיע מראש שאתה לא מעונין.

שמן המנוע לא זול (ובמיוחד שמדובר בחצי סינטטי) ומהחשבונית לא ידועה התוצרת שלו, האם השמן הגיע מצובר או ממיכל? הייתי מציע להבא לבוא עם שמן לפי בחירתך למוסך.

רק כדי לקבל יחוס, התקשר למוסך הסמל ובקש הצעת מחיר בטלפון לטיפול 10K (שמן+פילטר שמן+פילטר אוויר כולל סריקה ממוחשבת ואיפוס באמצעות סורק) לרכב שלך.

פורסם

אני עם חיים לגבי הסמל הם משתמשים בחלקי oem וכמובן התמחור בהתאם ואם הלקוח רוצה יש להם גם מקורי.

לפי החשבונית הפילטר דלק הנו של hengst והם נחשבים oem

כמו כן פילטר השמן הנו hengst

את פילטר האויר ואת משאבת המים לא הצלחתי לזהות לפי המק"ט

מרכיב העבודה 270 ש"ח הנו מחיר טוב אבל תמחור החלקים הנו בצד היותר גבוה.

sl500 r129 1998

e240 w210 1998

• תוכן חדש...