Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://www.whatcar.com/car-news/alloy-wheel-cleaners-tested/winners/258991

הסונקס במפתיע לא יצא המנצח, אלה CARPLAN.

אני משתמש שנים בCARPLAN והוא אכן מוצר מצוין אבל מאוד חזק.

כמה נק' למחשבה:

1. ראשית למיטב הבנתי המקום הראשון שייך למוצר בשם Comma Alloy Wheel Clean Kit ולא ל CARPLAN כפי שציינת

*עריכה* ראיתי לפני כן את הדירוג הכללי ועכשיו אני מבין שהתייחסת ל MOST EFFECTIVE שהם בחרו..

2. אני מציע לקחת בערבון מוגבל את הנאמר שם היות ולפעמים הבדיקה היא לא באמת בדיקה והממצאים לא תמיד אמינים או לחלופין מוסטים לטובת גורם זה או אחר. כמו כן אני מציע בחום לקחת בערבון מוגבל את הנאמר בפורום כאן היות ויש פה הרבה גורמים בעלי אינטרס כזה או אחר ויש פה לא מעט יוזרים פיקטיבים שמשרתים את אותם בעלי אינטרסים...

3. הכתבה פורסמה לפני הרבה זמן (Monday, September 05, 2011).

4. מחזק את דעתך אודות הCARPLAN, הוא באמת המוצר הכי חזק שראיתי .. יש שיגידו שהוא אפילו אגרסיבי מידי.

5.למדתי על בשרי שהמוצר הכי טוב לניקיון הגאנטים/טאסות הוא סט של מברשות שונות ושפשופים טובים... ועבורי זה יותר חשוב מהמוצר שאני מרסס.

6. אני משתמש גם בסונקס אחת לכמה חודשים.

7. לא יצא לי לומר לפני כן אז אני אגיד עכשיו שהפרויקט האחרון שלך של ה4 שלבים פשוט מדהים!

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

השתמשתי כמה פעמים בסונקס,הוא לא עוזר במקרים קשים יותר של לכלוך,ג'אנטים עם לכלוך של כמה שבועות הוא יוריד,יותר מזה צריך לשפשף והרבה,גם מבחינת כמות אחרי 6 שטיפות של הג'אנטים הוא כבר בסוף.

אנסה את הקארפלן ואדווח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

Kenworth-קודם כל תודה על הפרגון :)

אני חושב שלמוצר יש השפעה רבה בניקוי הג'אנטים.

לפני שקניתי את הCARPLAN, ניסיתי לנקות את הג'אנט עם מוצר של טרטל. בג'אנט היו מספר כתמים עוד מהזמן שהרכב היה אצל היד הקודמת שלו. לצערי לא הצלחתי להוריד אפילו גרגיר של כתם עם הטרטל, לשמחתי זה אומר שהרכב לא עבר תחת החומרים הנוראים של "מכוני" השטיפה השונים.

בדקתי ב autoexpress ושם הומלץ על CARPLAN ,שבאמת הוריד לי את הכתמים מג'אנטים שלא עברו ניקוי כימי משהו כמו 3 שנים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני משתמש בwonder wheels super alloy wheel cleaner

משום מה לא כתוב על הבקבוק שום דבר שקשור לcarplan

אבל באינטרנט כתוב שזה שלהם.

חומר חזק מאוד קשה לנשום כשעובדים איתו ויש לו ריח כימי חזק מאוד, עושה תעבודה.

• תוכן חדש...