Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקבל המלצות לספרי אילוף נשים . אני לא מעוניין בספר תיאורטי וחופר, אלא משהו פרקטי ומעשי שבאמת ניתן להשתמש בידע שמצוי בו.

תודה.

פורסם

הייתי ממליץ לך קודם לקרוא את אחד מהספרים:

"למה אני לא גייז" , "ווידויים של ילד מכופכף" או המאסטר פיס "מדוע גברים לא משתינים בישיבה", ורק אחר כך לנסות ולברר מיהו הצד השני שעומד מולך ואיך אתה יכול לנסות בדרך לא דרך להתחמק מהכלים בכיור ביום שישי בערב. דרך אגב, אין נשים מאולפות יש רק כאלו שהם נחמדות מספיק בכדי לתת לך מידי פעם את ההרגשה שאתה גבר (ממש ממש לא מאולף :roll: )

ולגבי משהו פרקטי -מצ"ב סרטון שהופק בטלוויזיה החינוכית ברוממה:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לדעתי, יש לכם בלבול בין הנשים והכלבים.

אחד מבקש לקבל המלצה על אילוף כלבים ורשם נשים.

שני מבקש להביא מחו"ל כלה (כאילו שזה חפץ שיגיע מעצמו. ושלישי בכלל רצה לדעת איך מביאים כלב מחו"ל).

תגידו, מה נסגר איתכם ?! :)

(נאמר בחצי צחוק, וחצי "על באמת"). חכו שתגיב פה מישהי...

alfa 156 2.5.

פורסם

יש לי כרגע חלון בין הכלים של הבוקר לסירים של הצהריים.

באנגליה הויקטוריאנית, או קצת אחרי, לא היה מקובל שגבר יתחיל עם אשה בשטח ציבורי. אז הנשים היו יוצאות לטייל עם הכלבים בפארק והגברים היו "מתחילים" עם הכלבלב ובאמצעותו עם הבחורה. כך נפתרה בעיית האימוץ ונחסך הצורך ביבוא. לא ברור לי מה קרה בהמשך בנוזא האילוף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא אוהבת את השרשור הזה ואני ממש קרובה ללפתוח שרשור בנושא "ספרי אילוף גברים מומלצים?"

תעשה מה שהיא אומרת (אבל אל תהיה סמרטוט ותעמוד על שלך לפעמים), תגיד לה שאתה אוהב אותה (אבל לא כל יום כי אז זה מאבד מהערך), תפתיע אותה מידי פעם, תגרום לה להרגיש כמו מלכה, תצטער מידי פעם (ותעשה את זה מכל הלב) - מבטיחה לך שנים של שקט ואישה מרוצה :-D

פורסם

שי, היום כבר לא צריך ספרים. יש הכל באינטרנט. בהצלחה:

הקורס עצמו מתחיל ב50 שניות של הסרטון, ההתחלה זה סתם שיר מפגר.

http://www.youtube.com/watch?v=7F15KA7ERrI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=yTTNxaxh608 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ל

שני מבקש להביא מחו"ל כלה

נראה שהוא רוצה להביא כלבה, אבל חושש ממנה.

No offence.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש סיפור ישן שיתן לך את הכלי הנכון בזמן הנכון. ולא ספריי...

אחד טייל בכל רחבי העולם, והגיע פעם לאיזה כפר נידח בהרים וסיפרו לו שם שעל הגבעה ממול גרים זוג קשישים שלא רבו בכל שמונים שנות נישואיהם.המטייל אמר שלא יכול להיות דבר כזה, והלך לבקר את הזוג.

הם קיבלו אותו לביתם, ולאחר ששאל אותם אמרו שאכן – הם לא רבו בכל שמונים שנות נישואיהם. המטייל התקשה להבין איך יכול להיות דבר כזה, ושאל אותם מה סודה צלחתם.

הזקן הסביר לו –

"לפני שמונים שנים, ביום הנישואים שלנו, לאחר החתונה, העמסתי את כלתי הצעירה על העגלה עם החמור והתחלנו לנוע לכיוון הבית החדש שלנו. לאחר כמה מטרים החמור מעד.

ירדתי מהעגלה, הסתכלתי לחמור בעיניים ואמרתי לו – "חמור – זאת הפעם הראשונה".

המשכנו בדרכינו, והנה אחרי כמה מאות מטרים החמור שוב מעד.

ירדתי מהעגלה, הסתכלתי לחמור בעיניים ואמרתי לו – "חמור – זאת הפעם השנייה".

"שוב המשכנו לדרכינו, והגענו כבר כמעט עד הבית, והנה החמור מעד שוב.

ירדתי מהעגלה, הסתכלתי לחמור בעיניים ואמרתי לו – "חמור – זאת הפעםהשלישית והאחרונה, ואז לקחתי את הרובה שלי ויריתי לחמור בראש".

"אשתי הטרייה שישבה על העגלה הזדעזעה והתחילה לצעוק – "איזה מטורף !איזה משוגע ! איך התחתנתי עם אחד כמוך?"

"הסתכלתי לאשתי בעיניים ואמרתי לה – אשתי, זאת הפעם הראשונה"

"מאז לא רבנו..."

ולמעיין - עם הזמן תראי שחמור נשאר חמור, והגבר שאיתך יכול להיות חמור כזה....

תשאלי כאלו שהיו במערכת יחסים ארוכה או נישואין, וכבר מזמן הפנימו : בויכוח בין אשה וגבר יש רק צד אחד צודק. הצד השני הוא הגבר...

גם באחד באפריל וגם בכל הימים האחרים - להרים את הראש וללכת קדימה עם חיוך

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...