Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמן לא יכול להיות שקוף לאורך זמן אחרי החלפה,הוא צריך להיות חום כהה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

3 חודשים זה נורמלי שיהיה בכזה צבע.שוב לפי כתמונות קשה לראות בדיוק,אבל על המעטפה של הדואר ניראה שהוא חום כהה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הרכב הוא דיזל אז השמן ניראה תקין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השמן אמור להיות כהה כי הוא סופח אליו פיח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם השמן מוחלף בזמן ע"פ הוראות היצרן אז השמן תקין לחלוטין.

בין היתר אחד מתפקידי השמן הוא לנקות את המנוע ולספוח אליו פיח, וכמו שאתה רואה השמן כהה כי הוא עושה את עבודתו.

פורסם
שלום, חבר שלי סתם רצה לבדוק את הצבע של השמן שלי ואני רוצה לדעת אם הוא שרוף יש תמונות :

apkaav.jpg

n4h7ux.jpg

שמן מנוע אף פעם לא שקוף אלא שחור

שמן גיר צהוב או אדום

שמן הידראולי אדום

פורסם

כל שמן שתשים למנוע חדש אחרי יום יומיים יהיה שחור לא קשור ,השמן שלך תקין לחלוטין(כמובן אם החלפת בטיפול האחרון זה מצויין).

פורסם

אצלי השמן ההידראולי ירוק :shock:

ושמן המנוע צהבהב/שקוף גם לאחר כמעט שנה לקראת הטיפול (7-10 אלפי ק"מ).

שמן מעט שחור לא מעיד על תקלה.

בדיזל השמן תמיד שחור משחור.

בבנזין שמן ממש שחור - אולי כדאי לעשות שטיפה (עם שמן ביניים) או פלאשינג. צריך להסתכל מה המצב בחלקים הפנימיים יותר של המנוע.

שלך נראה לי סביר עד כמה שאפשר לראות מהתמונה. הקפד על שמן לפי דרישות יצרן והחלפה בזמן וסע לשלום!

• תוכן חדש...