Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי בעיה בשליטה בחלונות החשמליים, מחיפוש שהרצתי בפורום הבנתי שזה די שכיח בפולו, אבל לאף אחד לא הייתה בעיה כמו שלי :roll:

ועכשיו להסבר: החלון החשמלי של הנוסע שליד הנהג, יורד ועולה בצורה תקינה מהכפתור של הנוסע ליד הנהג, אך מהכפתור של הנהג לא ניתן להוריד אותו משום מה, אלא רק להעלות :?::?:

למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?

חוץ מזה ראיתי פוסט די ישן שבילבל אותי מאוד - ברישיון של הפולו שלי רשום 75 כ"ס, ועל המנוע רשום 16V.

מישהו רשם שם שזה טעות ושזה 100 כ"ס.

מישהו יכול לשפוך קצת אור על העניין? 75 או 100? :?

פורסם

בפולו הנ"ל אין לוח פיקוד מרכזי אלא בצד של הנהג פשוט דחפו בתוך "הלוח המרכזי" שני כפתורים רגילים אותו הדבר וזהו,ניתן לפרק כל כפתור בנפרד.

בסה"כ צריך לפרק את הכפתור ולנקות מגעים. מקסימום תקנה כפתור אחר בפירוק ותסגור עניין.

יש דגמים שהם 75 כ"ס והם 16V ויש דגמים שהם 100 כ"ס והם 16V.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
בפולו הנ"ל אין לוח פיקוד מרכזי אלא בצד של הנהג פשוט דחפו בתוך "הלוח המרכזי" שני כפתורים רגילים אותו הדבר וזהו,ניתן לפרק כל כפתור בנפרד.

בסה"כ צריך לפרק את הכפתור ולנקות מגעים. מקסימום תקנה כפתור אחר בפירוק ותסגור עניין.

יש דגמים שהם 75 כ"ס והם 16V ויש דגמים שהם 100 כ"ס והם 16V.

אוקיי תודה על התשובה, ספריי מגעים יעזור בפיתרון הבעיה?

אני לא יודע אם זה קשור אבל מדי פעם (לעיתים רחוקות יחסית) הרכב עושה רעש של איתות סתם ככה, הבעיות קשורות או שזאת בעיה אחרת לגמרי? הפיתרון שלה פשוט או בעייתי?

תודה רבה על העזרה :)

פורסם

אם המגעים מפוחמים, ספרי מגעים לא יעזור.

פירוק וניגוב/גירוד כן יעזרו וישיבו לכפתור את חייו- במידה והמגעים מפוחמים.

פורסם

היי חבר

לגבי הלחצנים כולם כבר ענו לך

לגבי סוגי המנועים אז ככה

פולו 6n שזה דור קודם לפולו שלך היה רק דגם אחד של מנוע 16v בעל 100 כוחות סוס

בדור שלך פולו 6n2 קיימים שני דגמי 16v

אחד בעל 75 כוחות סוס ואחד בעל 100 כוחות סוס

כאשר הדגם החזק יותר שופע ביותר א ביזרים ותוספות כגון סאנרוף וכול....

• תוכן חדש...