Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

יש בבעלותי רכב מסוג סיאט איביזה בן שנה וחודשיים.לצערי בחצי שנה האחרונה נתקעתי עם האוטו ארבע פעמים . כל חודש האוטו יושב במוסך שבוע ימים והם טוענים שהדלק שאני ממלאת מהול במים.אני מתדלקת בתחנות גדולות בירושלים שלא רשומות ברשימות התחנות המוהלות.לדעתי יש תקלה באוטו אך אני נתקלת באטימות מצד צמפיון מוטורס שלא מתייחסים אלי ומאשימים את תחנות הדלק אבל זה לא הגיוני זה הרכב.ובכל פעם אני משלמת את הנזק שבפעם הלפני האחרונה לפני חודש תשילמתי 12.000שח' אין לי החזרים כי תחנות הדלק מראים לי בדיקות שהדלק שלהם תקין.

היום שוב נתקעתי עם האוטו לאחר שתדלקתי ביום חמישי בערב.ושוב אמרו לי שהדלק מהול במים וצריך להחליף חלקים.למי אני פונה בעיניין.לצערי נוכחתי לדעת שכשקונים סיאט איביזה אין לאוטו אמא ואבא.ואין עם מי לדבר חבל מאוד .עד האיביזה תמיד היה לי פיזו' ומלבד טיפולים לא ראיתי מוסך.

פורסם

הייתי ממליץ לך לדבר עם מוסך רון בת"א(למרות שאת ירושלמית).

האם הרכב באחריות?

ובאיזה תחנת דלק בירושלים תדלקת?(אני מתדלק בניות ואין שם בעיוית מהילה כבר שנים).

פורסם
שלום רב.

יש בבעלותי רכב מסוג סיאט איביזה בן שנה וחודשיים.לצערי בחצי שנה האחרונה נתקעתי עם האוטו ארבע פעמים . כל חודש האוטו יושב במוסך שבוע ימים והם טוענים שהדלק שאני ממלאת מהול במים.אני מתדלקת בתחנות גדולות בירושלים שלא רשומות ברשימות התחנות המוהלות.לדעתי יש תקלה באוטו אך אני נתקלת באטימות מצד צמפיון מוטורס שלא מתייחסים אלי ומאשימים את תחנות הדלק אבל זה לא הגיוני זה הרכב.ובכל פעם אני משלמת את הנזק שבפעם הלפני האחרונה לפני חודש תשילמתי 12.000שח' אין לי החזרים כי תחנות הדלק מראים לי בדיקות שהדלק שלהם תקין.

היום שוב נתקעתי עם האוטו לאחר שתדלקתי ביום חמישי בערב.ושוב אמרו לי שהדלק מהול במים וצריך להחליף חלקים.למי אני פונה בעיניין.לצערי נוכחתי לדעת שכשקונים סיאט איביזה אין לאוטו אמא ואבא.ואין עם מי לדבר חבל מאוד .עד האיביזה תמיד היה לי פיזו' ומלבד טיפולים לא ראיתי מוסך.

ראשית אני מקווה בשבילך שאת כל הקבלות של התדלוקים שמרת ! זאת ההוכחה שלך במקרה של תביעה.

שנית את הולכת לתחנות דלק שתידלקת ומצלמת את האישורים של התחנות דלק שהם תקינות ולא מוהלים דלק.

כמובן שחשוב גם לשמור את כל הקבלות על התיקונים בצמפיון.

מה שלא עובד בטוב יעבוד עם מכתב של עורך דין וזימון לבית משפט, תצטיידי בעורך דין טוב כי לפי חישוב קצר (4 פעמים במוסך כפול 12 אלף כל תיקון זה מגיע כמעט ל-50 אלף) מדובר בסכום לא קטן כמעט חצי מערכו של הרכב.

משהו לא מריח כאן טוב אם זה מריח כמו קאק* אז זה קאק*.

אם צמפיון עדין לא התחילו ב"תיקון" או ב"החלפה" של חלקים אז ממליץ לך לקחת את הרכב למוסך רון בתל אביב לפי דעתי הוא עדיף בהרבה מכל מכונאי של צמפיון, שם תוכלי לקבל אינדיקציה אמיתית לגבי התקלות או הבעיות שיש לך ברכב בנוסף האינדיקציה שלו תוכל לשמש אותך בבית משפט.

בהצלחה

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

אין לי מושג מה הולך פה, שנת 2012 עם 4 פעמים במוסך ו- 12000 ש"ח תיקונים :shock: , הרכב באחריות למה לחייב אותך?

הסיפור הזה מריח לא טוב!

(רמז: פעם ראשונה בפורום)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

על סמך מה קבעו שהדלק מהול ?

קביעה כזאת ניתנת רק לאחר קבלת תשובה מדגימה שנשלחה למעבדה מוסמכת .

בנוסף, ב99% לא נדרש החלפת "חלקים" למעט פילטר דלק לאחר הימצאות זיהום בדלק.

המלצה שלי,

תעצרי הטיפול ברכב,

התייעצי עם שמאי מוסמך להמשך בדיקה מול מוסך אחר,

בהתאם לממצאים פני לצ'מפיון לקבלת פיצוי,

אם לא עזר, ביהמ"ש לתביעות קטנות הוא המוצא האחרון.

בהצלחה

רענן

פורסם
שלום רב.

האהובה שלום,

בכדי לעזור לך בצורה מיטבית אנא צייני את נפח המנוע וקוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

נראה לי הודעה פיקטיבית לצורך הפלת המתחרה?

לדלק מהול יש סימנים, ויש השלכות.

מי לעזאזל מוציא כרטיס ומשלם 12K ש"ח תיקון הרכב חדש?

ועוד שביעית מעלות הרכב?

נראה לי חרטה ברטה, צריך פה הוכחה.

פורסם

לפחות שיעשו את זה עם טאקט.

לא מכיר ולא שמעתי על אחד שמוציא שקל אחד על תיקון שהוא לא טיפול ברכב חדש שעדיין באחריות.

ועוד בישראל, בכלל.

מה גם שיש מאות אם לא אלפים של 1.2TSI, וג על TSI בכללי בחיים לא שמעתי על בעיית דלק בהם ולו הכי קטנה. (היה סיפור עם ה1.2TSI ממודל מסויים שהיה להם בעיה בטיימינג, אבל מהר מאוד תיקנו את זה ופיצו את מי שצריך).

בעיות דלק נוצרות אחרי הרבה שנים של שימוש, ברוב הרכבים, ובמידה וטופלו ותוחזקו טוב, כמובן שהבעיות יגיעו מאוחר.

פורסם

שלום אהובה,

להלן ההצעה שלי לדרך פעולה: בקשי ממנהל המוסך שבו מטופלת מכוניתך שישאב בנוכחותך דגימת דלק ממה שמצוי כרגע במיכל של המכונית.

שמרי את הדגימה הזאת כעל בבת עיניך, וחתמי עם מי שמוסמך על כך מטעם צ'מפיון על הסכם לפיו את שולחת את הדגימה הזאת לבדיקת מעבדה מוסמכת.

אם בבדיקה יתברר שהדלק תקין - עליהם להשיב לך את כספך ששילמת עבור כל התיקונים שנגרמו כביכול עקב דלק מהול, ובנוסף לשאת גם בעלות הבדיקה.

לעומת זאת, אם יתברר שהדלק אכן מהול, רכזי את כל הקבלות מהתדלוקים שביצעת, צרפי אליהן את הקבלות מהמוסך ולסיום לא לשכוח כמובן להוסיף את עלות בדיקת המעבדה, והגישי את החשבון לחברת הדלק. אם יסרבו לפצות אותך, פני לביהמ"ש.

אל תשכחי לשוב ולספר לכולנו כיצד הסתיים הסיפור.

בכדי לעזור לך בצורה מיטבית אנא צייני את נפח המנוע וקוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב.

מה זה באמת משנה איזה מנוע יש לה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
עד האיביזה תמיד היה לי פיזו' ומלבד טיפולים לא ראיתי מוסך.

אז אני מציע שתלכי לקנות פיז'ו - הם גם יתנו לך הנחה בתור עובדת שלהם:?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
90 אחוז מההודעות לגבי תקלות ברכבי קונצרן VAG הם מגולשים טרולים.

לא רק לגבי רכבי VAG, יש גם יוזרים פיקטיביים שמכפישם טויוטה, רנו, פיזו' ועוד.

מצד שני, יש לפעמים מקרים, בהם לקוח לא מרוצה מחפש לשפוך את הכעס שלו, נכנס לאינטרנט ומוצא את האתר שלנו, שבדרך כלל מופיע ראשון בגוגל.

במקרה זה, אני די בטוח שמדובר בסיפור פיקטיבי, ואם לא יהיו עידכונים והבהרות מפותחת השירשור עד אחרי החג, השירשור ינעל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...