Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכסף שבטר-פלייס הפסידה היה אפשר לקנות לכל אחד מאזרחי ישראל אחת כזאת....

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אני לא מבין למה חברות כמו פורשה צריכות לייצר רכב שעושה 500 קילומטר לליטר?

כאילו... אם יש לך כסף לקנות אחת כזאת לא נראה לי שהבעיה שלך זה לתדלק אותה!

תעשו מכוניות שמתעסקות בכיף,

כמו מנוע בעירה פנימית בנפח 5 ליטר שיש לו טריליון צילינדרים שדוחפים אותך ל100 בפחות מ2 וחצי שניות...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

1) כי בניגוד למה שחושבים, אנשים עשירים (לא תמיד) טיפשים, וחלקם אפילו -השם ישמור ויציל- לא מעוניינים לבזבז את כספם על מיסים למדינה דרך הדלק.

2) תקנות של זיהום שהופכות למחמירות עם השנים.

3) גם אנשים שיכולים להרשות לעצמם רכב יוקרה לכל יום בשבוע, ו-supercar לסופ"שים רוצים להגיע למסלול הפרטי עם (לפחות) חצי מכל.

בקיצור - די כבר עם השטות הזו ש"מי שיכול להרשות לא אכפת לו".

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כמו מנוע בעירה פנימית בנפח 5 ליטר שיש לו טריליון צילינדרים שדוחפים אותך ל100 בפחות מ2 וחצי שניות...

לא פרארי ולא פורשה עושות זאת בגלל דרישת הלקוחות. פוליטיקה מייצרת רגולציה שמחייבת יצרנים להציג נתונים ״ידידותיים״, אחרת החברות האלה יעמדו מול שוקת שבורה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לא פרארי ולא פורשה עושות זאת בגלל דרישת הלקוחות. פוליטיקה מייצרת רגולציה שמחייבת יצרנים להציג נתונים ״ידידותיים״, אחרת החברות האלה יעמדו מול שוקת שבורה.

אכן,

מה עוד שזה תירגול טכנולוגי לעתיד,כאשר התקנות יוחמרו.

Porsche 944 turbo

פורסם

הגימיק הזה הוצג כבר לפני יותר משנה עם ה-918 של אותה חברה.

הצגת תצרוכת בנזין בפועל של רכב עם הינע כלאיים נטען (פלאג-אין הייבריד):

אני כבר פותח טור שבו אני סוקר תצרוכת של רכבים בירידות.

(הישג טכנולוגי פורץ דרך אין פה! פורשה עצמם מצהירים על 28 ק"מ לליטר, אגב)

פורסם

למה עושים את זה? פשוט מאוד (או בעצם לא כל כך פשוט): כל חברה מחוייבת להציג צריכת דלק ונתוני זיהום ממוצעים בין כל הרכבים שהם מייצרים כדי לקבל איזה משהו מאיזה מישהו או כדי לעמוד שתקנות מסויימות (לא זוכר בדיוק מה וממי או איזה תקנות).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הממוצע הזה הוא בין הקילומטרים שיכלת לנסוע כשהיא בחניה לבין הקילומטרים שנסעת בפועל :-P

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

כנראה הפתרון זה להוריד את המראות :) לפי דעתי אולי בגלל ההרגל אבל חסר משהו לעין שיהיה מושלם. אבל כנראה שהמראות חוסכות איזה ליטר נוסף לכל מאה.

החיים הם כמו....

פורסם
כנראה הפתרון זה להוריד את המראות :) לפי דעתי אולי בגלל ההרגל אבל חסר משהו לעין שיהיה מושלם. אבל כנראה שהמראות חוסכות איזה ליטר נוסף לכל מאה.

מצחיק - משהו לא הסתדר לי בעין. המכונית נראית כמו לאחר מתיחת עיצוב מוצלחת יחסית. אבל עכשיו כשאני מבין שזה ללא מראה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הצגת תצרוכת בנזין בפועל של רכב עם הינע כלאיים נטען (פלאג-אין הייבריד):

אני כבר פותח טור שבו אני סוקר תצרוכת של רכבים בירידות.

גם אני אף פעם לא הבנתי איך אפשר בכלל למדוד באופן בעל משמעות את צריכת הדלק של המכוניות האלו.

הרי אם אתה נוסע רק לעבודה וחזרה (10 ק"מ כיוון) אז צריכת הדלק תהיה אפס. (כל הנסועה על חשמל)

ואם אתה נוסע לאילת וחזרה אז כמעט כל הנסיעה היא על בנזין, ואז אין מצב ל34 ק"מ לליטר.

לדעתי צריכים פשוט לפרסם שני נתונים למכוניות פלאג-אין הייביריד:

א. צריכת הדלק הממוצעת בדיוק כפי שנמדדת עבור רכב בנזין, ללא טעינת המכונית מהשקע בכלל (כאשר מוודאים שבתחילת ובסוף מחזור הבדיקה מצב טעינת הסוללה זהה)

ב. צריכת חשמל לק"מ נסיעה כאשר נוסעים על חשמל בלבד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תתפלא יש אנשים שזה החלום שלהם והם חוסכים לזה כסף בעבודה קשה

• תוכן חדש...