Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי כמעט חודש עם הרכב במצב סטנדרטי אני מרגיש שאני מוכן לעוד כוח,

עשיתי קצת בירורים על 3 הצ"יפים המוכרים,

המחיר זהה +- 200 שקל.

הכח שמוסיף גם זהה בערך (מעלה ל210-1215 כוח סוס).

איזה מהצ"יפים הייתם ממליצים? APR,REVO,או אפסולוט?

המנוע הוא 1.8 טורבו(150 כ"ס במקור).

לא מחפש לפרפר בכל רמזור,הרכב משמש אותי ליום יום ולכן לא רוצה לקפוץ לצריכה של 1 לחמש או לגמור את המנוע עוד שנה.

רק את APR מסכימים להתקין לניסיון של 6 שעות,השאר אומרים שיחזירו את הכסף עד 30 יום במידה ולא אהיה מרוצה.

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תראה, הוויכוח הזה קיים ובוער תקופה ארוכה מאוד.

בשורה התחתונה, בסטייג' 1 כל החברות מציעות פחות או יותר אותו הדבר

אין הבדלים של שמיים וארץ בין החברות.

אני אישית נוסע עם תוכנה של APR ומבסוט עד הגג, ככה האוטו היה צריך לצאת מהמפעל!

פורסם

הבנתי של-APR יש אפשרות להוסיף ברז גדישה שזה דבר די נוח.

על האפסולוט אומרים שהוא חזק מאוד,ניתן לזהות ישר אם הוא מותקן ברכב.

אז איך בכל זאת כדאי לי לבחור ?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ב1.8 אכן התוכנה החזקה ביותר היא אפסולוט.

אני אישית חובב של apr, הכוח מתקבל כמו סטוק אבל יותר חזק. אין הפתעות במהלך ההאצה.

גם על k04 וגם על k03 מאוד אהבתי את הליניאריות הזאת (אני מתייחס למנוע 2.0) על ה1.8 אין לי ניסיון.

תשים תוכנת ניסיון של apr, תיגש לסדנא אחרת (יש לך ריבו, גיאק ואפסולט) תשים תוכנה, תרגיש שאהבת יותר את הapr תבקש את הכסף חזרה ותחזור לשים apr.

Got To love It

פורסם

למה ה"משפרים" בישראל 2013 עדיין חושבים שפרפור קשור לכ"ס?!

מה עוד שהם הולכים על הצ'יפים שנותנים הכי הרבה כוחות סוס.

חברים, התעוררו! כ"ס לא מנצח מירוצים, מומנט מנצח מירוצים!

פורסם

אם כבר אתה כותב משהו נכון, תדייק.

בסופו כ"ס הוא תוצר שמתקבל מהמומנט. לכן כנראה שאם הכ"ס יהיה גבוה יותר המומנט גם הוא יהיה גבוה יותר. בכל אופן, הרצועה של המומנט ב2.0 מאוד איכותית, כנ"ל ב1.4 שבשניהם יש לי ניסיון (ב2.0 לא יותר מידי זמן, ב1.4 50 אלף ק"מ).

Got To love It

פורסם

חפש תתוכנה הכי לינארית שתהיה תוכנה פתוחה עם ברז גדישה שאם יום אחד תרצה לנסוע חזק או חלש תוכל לשנות.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
אם כבר אתה כותב משהו נכון, תדייק.

בסופו כ"ס הוא תוצר שמתקבל מהמומנט. לכן כנראה שאם הכ"ס יהיה גבוה יותר המומנט גם הוא יהיה גבוה יותר. בכל אופן, הרצועה של המומנט ב2.0 מאוד איכותית, כנ"ל ב1.4 שבשניהם יש לי ניסיון (ב2.0 לא יותר מידי זמן, ב1.4 50 אלף ק"מ).

אם כבר אתה רושם משהו, תדייק!

כ"ס קשור למומנט וסל"ד!

גם אם תקח 2 מכוניות זהות עם אותו כוח סוס, זה לא אומר שיהיה להן את אותו המומנט!

וזהו הנוסחה אגב:

HP = Torque x RPM ÷ 5252

פורסם

ה-APR וה-REVO די דומים בתכונות שלהם מבחינת לינאריות.

האפסולוט אגרסיבי יותר.

הדעות חלוקות לכאן ולכאן ובצדק, כל אחד אוהב משהו אחר ומיעד את הרכב שלו למשהו אחר.

פורסם

יופי נתנאל, נכנסת לויקפדיה או שמצאת את הנוסחא בגוגל?

כתבתי שהכ"ס מתקבל מהמומנט משמע יש לכ"ס תלות במומנט שהמנוע מייצר.

Got To love It

פורסם
אם כבר אתה רושם משהו, תדייק!

כ"ס קשור למומנט וסל"ד!

גם אם תקח 2 מכוניות זהות עם אותו כוח סוס, זה לא אומר שיהיה להן את אותו המומנט!

וזהו הנוסחה אגב:

HP = Torque x RPM ÷ 5252

איך זה עובד בדיוק ובאיזה יחידות?

אגב מה לגבי GIAC? ציינו REVO וAPR שהם יותר לינאריות, אפסולוט אגרסיבי, מה תוכלו לספר על GIAC בעניין?

פורסם

REVO יחסית אגרסיבי.

אפסולוט ו-GIAC אגרסיביים עד מאוד.

APR מאוד לינארי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לי היה אפסולוט על הלאון שלי ולא אהבתי אותה, לא נוחה ביום יום, המנוע אנמי בסל"ד נמוך והאוטו חפר הרבה ועוד הייתי רק עם תוכנה.

החלפתי לAPR סטייג' 1 מותאמת לדלק 98 ואני מבסוט מאוד (כבר שנתיים בערך), מרגישים את התוכנה ביום יום גם מבלי ללחוץ, המומנט זמין, הכוח ליניארי ולא מתפרץ וגם אפשר לזחול בפקקים (מה שלא היה אפשרי באפסולוט).

ביום שתהיה השוואה אמיתית בין התוכנות אז יהיה אפשר לקבוע מי יותר חזק, עד אז הכל דיבורים :wink:

פורסם

כנראה שאלך לכיוון ה-REVO לפי המלצת הרוב,

מה גם שניתן להוסיף ברז גדישה.

• תוכן חדש...