Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם אפסלוט כבר מעל שנתיים,מאוד נהנה.

אך אפשר להבין את אלה שלא אהבו אותה,היא לא מתאימה לכל אחד.

התוכנה מגיע עם ברז גדישה מכני.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
לי היה אפסולוט על הלאון שלי ולא אהבתי אותה, לא נוחה ביום יום, המנוע אנמי בסל"ד נמוך והאוטו חפר הרבה ועוד הייתי רק עם תוכנה.

החלפתי לAPR סטייג' 1 מותאמת לדלק 98 ואני מבסוט מאוד (כבר שנתיים בערך), מרגישים את התוכנה ביום יום גם מבלי ללחוץ, המומנט זמין, הכוח ליניארי ולא מתפרץ וגם אפשר לזחול בפקקים (מה שלא היה אפשרי באפסולוט).

ביום שתהיה השוואה אמיתית בין התוכנות אז יהיה אפשר לקבוע מי יותר חזק, עד אז הכל דיבורים :wink:

שמים בוסטקונטרול , ואז נוסעים בבוסט OFF

0.6 באר האוטו נוסע מעולה ומרגיש כמו מזדה מיום יום, רוצים אקשן? לחיצת כפתור ונגמר הסיפור

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

למה לשים בוסט קונטרול שעולה 2000 שקל מעבר לתוכנה עצמה רק בשביל שלא תהיה "פצצה"?

לפי דעתי תשים קודם ניסיון של apr, ואחר כך תשים את מהתוכנות האחרות לראות את ההבדל.

אני בטוח שלא תתאכזב מאף אחד מהתוכנות.

Got To love It

פורסם

אני לא רואה שום סיבה להתערב בגדישה ולא רואה למה זה טוב (במיוחד לא כשיש רק תוכנה על הרכב).

קניתי תוכנה בשביל שAPR (לצורך העניין) יקבעו איך, למה וכמה תהיה הגדישה, לא בשביל שאני אתעסק עם זה, על זה שילמתי כסף..

חוץ מזה שנראה לי מיותר להשקיע עוד איזה 1,500-2,000 ש"ח על בוסט קונטרולר, בכסף הזה אני אקנה משהו אחר וייסע יותר טוב מאשר תוכנה ובוסט קונטרולר.

פורסם

שלום דני.

לרכבים כשלך (אני מניח שזהו הרכב בסמלון ) ולפני התקנת תוכנה , הייתי מציע לך לבצע לרכב בדיקה ויישור קו,

אך לא מהסוג שמבצעים במוסך,אלא מהסוג שמבצעים בסדנא אמיתית .

לפני כל התקנת תוכנה ברכבים כשלך וכנוהל שגרתי רצוי לבצע בדיקה מקיפה השוללת תקלות ברכב .

בין היתר אנו בודקים דליפות ממערכת הגדישה, מצב משאבת הדלק ולחץ דלק ,מצב הפלאגים ותקינותם וסריקת תקלות מחשב כלליות.

לאחר שמצאנו שהרכב תקין ,אנו מתקינים את התוכנה ומוציאים את הרכב לנסיעת מבחן.

נקודת התורפה העיקרית בפולו הינה צינור הזנת האוויר שנוטה להתכווץ בגדישה ובחום.

בכדי לפתור את הבעיה מומלץ להחליף את צינור יניקת האוויר העשוי מגומי ,בכזה מסיליקון או לחילופין ,כפתרון זול יותר תוכל להתקין פילטר אוויר פתוח.

המנוע המותקן אצלך ברכב ,(זהה לזה המותקן בקופרה ) נחשב אמין מאוד כאשר בעזרת התקנת תוכנה מתאימה אנו מעלים את ההספק ל 210 כ"ס ויותר מ 30 קג"מ !

המלצתי לך :

בקר בסדנאות השונות ובדוק מה יש לכל אחת להציע לך .כשתסיים ,תהיה חכם יותר ותדע מה מתאים לך.

בהצלחה ובברכת חג שמח.

צוות "אי אנד איי אוטוספורט"

• תוכן חדש...