Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אחי הקטן רכש איביזה fr tsi 1.2 dsg חדשה, והצעות הביטוח הנוכחיות עומדות על כ 4100 ש''ח לביטוח מקיף עבור כל נהג מעל גיל 24 עם עבר ביטוחי נקי.

אשמח לשמוע מחברים עם רכבים דומים אילו הצעות קיבלתם, כאן או בפרטי.

תודה מראש!

תומר.

פורסם

אני משלם עבור ביטוח לנהג מעל גיל 24 5000 שח עבור ביטוח מקיף+חובה+צד ג' .

הביטוח גם כולל רכב חלופי במקרה של תאונה,ביטוח שמשמות, גרר, החלפת פנצ'ר, ניידת שירות במקרה שאתה ניתקע בלי דלק, כיסוי עלות של גניבת מערכת שמע עד 6000 שח.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
האם בביטוחים שציינתם פה ביקשו מכם קודנית,עלוקה,איתורן אחד מהדברים האלה?

מקס.

איתורן סייפ.

פורסם
האם בביטוחים שציינתם פה ביקשו מכם קודנית,עלוקה,איתורן אחד מהדברים האלה?

מקס.

קודנית,עלוקה וכספת.

על איתורן הם וויתרו

פורסם

אני שואל כי מצאתי ביטוח שלא מחייב שום התקנה על הרכב ומעל גיל 24 יוצא לי 5200 או 5400 לא זוכר.

מקיף + חובה + שמשות גרירה וכו.

מקס.

פורסם
אני שואל כי מצאתי ביטוח שלא מחייב שום התקנה על הרכב ומעל גיל 24 יוצא לי 5200 או 5400 לא זוכר.

מקיף + חובה + שמשות גרירה וכו.

מקס.

הצעת מחיר מצויינת !

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכם,

ראיתי שקיבלתם (p_306_m ו-Etern1tY) מחיר טוב על ביטוח הרכב בלי צורך בהגנות מוגזמות לביטוח רכב סיאט איביזה.

אני מנסה לחדש עכשיו את הביטוח לסיאט איביזה ואו שרוצים מחיר מטורף או הגנות מטורפות.

אפשר לדעת איפה קיבלתם את המחיר הזה?

(אני משתמש חדש ולא יכול לשלוח הודעות פרטיות)

תודה,

עודד

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קניתי לאחרונה סיאט איביזה REFERENCE 1.2 TSI יחד עם בן זוגי (חדשה מהיצרן). מחיר הביטוח המקיף שהציעו לנו ב-9000000 היה כ-13000 לשנה. אני נהגת חדשה (אך לא צעירה) ובן זוגי נוהג כבר 7 שנים עם תאונה אחת. האם זה הגיוני?

פורסם

מחיר הביטוח של האיביזה גבוה פי 2.5 מרכבים באותה קטגוריה +-.

בפניקס הציעו לי מקיף לכל נהג מעל 24 ב4500.

לרכב אחר המקיף עולה 2050 לכל נהג מעל 24. (קליאו לדוגמא)

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם
קניתי לאחרונה סיאט איביזה REFERENCE 1.2 TSI יחד עם בן זוגי (חדשה מהיצרן). מחיר הביטוח המקיף שהציעו לנו ב-9000000 היה כ-13000 לשנה. אני נהגת חדשה (אך לא צעירה) ובן זוגי נוהג כבר 7 שנים עם תאונה אחת. האם זה הגיוני?

הייתי מציע לך לעשות סקר שוק, תתחילי באתר הזה http://WWW.WOBI.CO.IL

• תוכן חדש...