Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חושב על אימוץ חבר קטן...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

אני בתקופה האחרונה חושב על אימוץ כלב קטן (קטן בגודל). אני לא שופע כסף, ומחפש כמה שפחות הוצאות. אני יודע שיש חיסון חצי שנתי (?) שועלה 600 ש"ח ותילוע שעולה 150 ש"ח. לגבי אוכל - אין לנו בעיה עם זה - יש לנוחבר שיש לו חנות לבע"ח ואנחנו יכולים לקחת מה שצריך.

אז ככה. אני גר עם אמא שלי, אישה מבוגרת שיוצאת פעם ביום, בבוקר. אני בבית, אבל בקושי יוצא בגלל שאני עם רגל מגובסת. לאחר שאבריא אצא יותר.

אנחנו גרים בקומה 2 עם מרפסת קטנה.

חשבתי על באסט האונד (האש פפיז).

אשמח להערות/הארות/הצעות.

תודה!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

תיקח רק מעורב. בסופו של דבר לכלב יש נשמה לא משנה אם הוא גזעי או מעורב ולכולם מגיעים הזדמנות שווה.

עוד לא הבראת עם הקרסול?

פורסם

הלוואי... אני רק עוד שבועיים וחצי מוריד גבס אחרי ניתוח.

למה לקחת רק מעורב? עניינים של מחלות ואלה?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

תרגיש טוב.

אני חושב שצריך לקחת כלב מעורב כמו שצריך לקחת חתול רגיל ממכלאה. לכל הכלבים (או לרובם) יש לב מזהב, חברים אמיתיים שמחפשים אהבה ודיי כואב לי לראות אצל משפחה צעירה איזה האסקי סיבירי שעלה 3K כשאני יודע שבאותה מידה הם יכלו ללכת למכלאה, לבחור איזה כלבלב מסכן לשלם 150 שקל על חיסונים ולתת לו בית אוהב. לכל הכלבים הגזעיים (גם אם לא ה"טהורים" שביניהם, עם כל התעודות) יש סיכוי רב יותר שייאמצו אותם. בוא נגיד ככה, הסיכוי שימיתו כלב גזעי הוא נמוך עד בלתי אפשרי.

פורסם

הכלב שאתה חפץ בו עולה עם תעודות, כמה אלפים טובים של שקלים. כלב חמד, אבל לא נחשב קטן.

גש לאחת עמותות, תתעניין בעלות הכספית של החיסונים ושאר הדברים, כמו אוכל, משחקים וגם כסף שחייבים להשאיר בצד.

פורסם

אני ממש לא מחפש כלב גזעי. אני רוצה חבר טוב. כלב קטן אני לא מדבר על פקינז וכד'. אני מדבר על כלב בגובה נמוך משידה (האלה שליד המיטה).

כמה זה אמור לעלות ממכלאה? מה אתם ממליצים?

אני יודע שאם אני אכנס למכלאה ואצא בלי חבר קטן הלב שלי ייקרע. אני רוצה להיסגר על הכל לפני, ורק להגיע לבחור.

אף פעם לא גידלתי כלב. תמיד היה מי שיגדל, אם זה אחים שלי או משפחה. אני רוצה לגדל אחד.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

עלות סל אימוץ ממוצעת עולה 600 ש"ח והיא כוללת את החיסונים הראשונים + הנחה על עיקור/סירוס.

הכי כייף זה לבוא בראש פתוח ולבחור אחד, כמובן שאחרי שאתה יודע שאתה יכול לספק את כל הצרכים שלו עד לסוף החיים.

פורסם

לגבי חיסונים:

1) משושה כל שנה. לא חובה, הדעות חלוקות לגבי האם זה מועיל או מזיק. עלות כ-300 ש"ח.

2) תולעת הפארק כל רבעון. לא חובה אבל חיסון מאוד חשוב, עולה כ-50 ש"ח.

3) תילוע פעם בחצי שנה (יש שעושים פחות, פעם בשנה או לא עושים בכלל). מדובר בכדור שאתה יכול להשיג גם בבית המרקחת, אצל הוטרינר עולה כ-20 ש"ח. בגדול לא מדובר בבעיה מסוכנת לבריאות הכלב, במידה ואתה מזהה תולעים בצואה פשוט הולכים לוטרינר, מקבלים 2 כדורים והבעיה נפתרת.

4) כלבת פעם בשנה. חובה לכל בעל כלב בשביל ה"רישיון", אם הכלב שלך מסורס זה עולה רק 52 ש"ח בכלביה העירונית.

ד"א, אני אבא מאוד "פולני" לכלב שלי ואני דואג לחסן אותו בכל החיסונים האפשריים. פה למעלה ציינתי בפנייך גם גישות מעט שונות מה"אני מאמין" שלי.

ממליץ לך בחום לקחת כלב בוגר, כלומר לפחות בן שנה. אני יודע שהגורים בכלביה מאוד "ימשכו" אותך אבל לא כל אחד בנוי לגדל גור.

את תהליך הבחירה אתה יכול לעשות מהבית, רוב העמותות מפרסמות תמונות של הכלבים ש"בבעלותם" בפייסטיוב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

וואו. 600 ש"ח בשביל לאמץ כלב?! אין אנשים שמעוניינים למסור? 600 מצלצלים מכבידים עלי.

אני רוצה לאמץ חבר קטן וחמוד, ואני יכול לדאוג לאוכל ולחיסונים ולקצת צעצועים. אבל 600 ש"ח?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

אז ככה. אני גר עם אמא שלי, אישה מבוגרת שיוצאת פעם ביום, בבוקר. אני בבית, אבל בקושי יוצא בגלל שאני עם רגל מגובסת. לאחר שאבריא אצא יותר.

חכה בסבלנות עד שתהייה נייד יותר (או, קח חתול).

:turn-l:
פורסם
וואו. 600 ש"ח בשביל לאמץ כלב?! אין אנשים שמעוניינים למסור? 600 מצלצלים מכבידים עלי.

אם זה המצב, אז אל תאמץ כלב.

לידיעה כללית, החיסונים הכלולים בסל האימוץ יעלו לך הרבה יותר כסף בלעדיו.

פורסם
חכה בסבלנות עד שתהייה נייד יותר (או, קח חתול).

אני לא אוהב חתולים. הם רצחו את יוסי ואלה, התוכים שהיו לי.

באופן כללי, לפני הכל, האם כלב הוא הוצאה רצינית (מעבר לאוכל והחיסונים)?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

מסכים עם הג'וקר השחור. אימצתי לאחרונה חתול, רצה הגורל והמתוק עם קצת בעיות רפואיות ומקשה על הטיפול בו. וטרינר עולה הרבה כסף, הטיפול בהם עולה בהמון זמן וכאב לב כשהוא לא עוזר. זה בן בית נוסף למשפחה בכל האספקטים, צריך לקחת בחשבון את הכול.

לגבי מכלאות - גם אני חשבתי בהתחלה לרכוש חתול. בסוף הבנתי, לא שווה את זה, לא כדאי. מצאתי דרך הפייסבוק בחורה מדהימה שמתעסקת בהצלת בע"ח ואימצתי ממנה את הודיני. הוא לא גזעי, הוא הוצל מכביש 22 עוקף קריות, והוא מתוק ומדהים ואני לא מצטער לרגע!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לפעמים יש ביד שתיים וביד 4 כלבים בחינם או למסירה...

נדיר אבל..

אם אתה לא רוצה לצאת בידיים ריקות מכלביה אתה יכול לבחור דרך תמונות בפייסבוק של כל מיני פעילים.

אבל אי פחות ממליץ,לדעתי עדיף לצאת מכלבייה בידיים ריקות ואז לחזור ולקחת כלב שהתחברת אליו,בלי לחץ.

חשוב מאוד להיות מרוצה ולהרגיש חיבור לכלב.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• תוכן חדש...