Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bmw 520d - שנת 2008

SHMULIK4
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מעוניין לרכוש BMW מדגם 520D , הרכב שנת 2008, 5 דלתות, גיר אוטומט, מנוע טורבו דיזל, 177 כ"ס

נפח המנוע 2000 סמ"ק, הרכב עבר עד היום כ- 106 אלף ק"מ, י

ש לי מס' שאלות אליכם המומחים ואשמח לקבל את תגובתכם.....ע"מ שאוכל לישון בשקט :sleeping:

האם מישהו יכול לספק לי מעט פרטים על גירסת הדיזל ברכב הזה ?

האם הרכב הוא אמין ? בטיחותי? הבנתי שזה דגם רכב שאין אותו כמעט בנמצא פה. (אבל הוא ממש חתיך)

מה לגבי נושא החלפים האם יש חלפים בנמצא או שממתינים הרבה זמן להזמנות שיגיעו מחו"ל?

מה לגבי עלויות האחזקה? כגון טיפולים שוטפים וכו' - האם העלות מצריכה למכור פה את הלב והכליות? :wink:

אני מאיזור המרכז והייתי מעוניין לדעת האם ישנם מוסכים באזור שמתמחים ב BMW בדגם הדיזל? כמו במרצדס למשל.

מה לגבי עלות ביטוח? ניסיתי לחפש באתרים כגון B2BIT ואחרים אבל אין את הדגם הנוכחי, האם למשהו יש המלצה ?

או מושג לגבי עלויות?

תודה רבה וערב טוב

שמוליק

פורסם

יש מאט בימריות עם דיזל בארץ. כמה שאני יודע דיזלים שלהם לא מצטיינים באמינות, כניראה בגלל שיש מאט מאוד מי שמסוגל לטפל בהם. נהגתי על 320D - מנוע חזק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

tzvipper אפילו היה עדין.

המנוע הספציפי של הדגם הזה ידוע בחו"ל כבעל תקלות רבות ופגמים רבים, שאולי בגללן הייצור הופסק

אני אפילו לא רוצה לחשוב כמה יעלה לתקן בארץ כל תקלה בדגם הזה, שאולי יש ספורים מאוד ממנו בארץ.

אם לדבר על בימר דיזל משנים אלו, אז רק במנוע 3000, שהוא אמין הרבה הרבה יותר.

• תוכן חדש...