Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים יצאתי ברוורס עם הנדברייקס למעלה, שמעתי מכה קטנה ומאז אם אינני טועה יש רעשים של שריקות כשנוסעים, בין אם זה בD או רוורס.

השאלה שלי היא האם זה קשור לגיר או שזה רק צירוף מקרים ונסיעה ברוורס בהנדביירק למשך מקסימום 30 שניות?.

ואם כן, ממה יכול לנבוע הרעש הזה?

תודה.

בנוסף, הרכב רועד מאוד ברוורס כשקר, זה גם קשור לתושבות?.

יש לי מגבר, יש מצב שזה "שריקת אלטרנטור"?

פורסם

יש מצב אבל שזה הגיר?

בנוסף השריקה לא חזקה ולא מחרישת אוזניים אך אכן מרגישים בה גם שהחלונות סגורים וביום בלי הרבה רוחות הקורולה הזו מאוד מבודדת מרעשי חוץ(אך לא מנוע), ככה שאני מצליח לשמוע את זה עדיין.

אפשר לדעת "אופציות" מה זה יכול להיות? תודה.

בדרך כלל הבנתי ששריקה זה "בעיה קשה",

השאלה היא איך אני יודע שזה לא שריקה מהגיר, מהאלטרנטור בגלל המגבר ומעוד כמה דברים אחרים?

פורסם

גם לי יש "כל מיני רעשים" במצבי נסיעה מסוימים ,עשיתי בדיוק מה שהצעתי והמוסכניק שלי אמר לי "תמשיך לנסוע אין משהו שכדאי לך לגעת בו" קיבלתי את עצתו ואכן לא נגרם נזק ולא נוצרה איזושהי בעיה הזקוקה לטיפול.

למען האמת הרעשים האלו הם רק במצב נסיעה מסוים ואינם מציקים.

אולי תעלה הקלטה של הרעשים לפורום ובעלי המקצוע המנוסים פה יוכלו להתרשם.

פורסם

קודם באמת תעלה הקלטה אולי, תנסה שתהייה באיכות כמה שיותר טובה, ככה ינסו להקשיב ולעזור.

אני לא מאמין שנגרם נזק לגיר, יותר אפשרי משהו בבלמים האחוריים, לדעתי לפחות, למרות שהכול אפשרי.

פורסם
לדעתך המיני רוורס שעשיתי לפני כמה חודשים עם הנדרבייק לא אמור לפגוע בגיר, נכון?.

ממש לא, זה קורה לכולם לעיתים,נסיעה עם בלם יד משוך זה לא מה שידפוק לך גיר, מקסימום ישחוק מעט את הדיסקים\נעלי בלם אחוריים ותו לא.

פורסם

אני אשתדל בהזדמנות לצלם, פשוט זה לא בעמידה אלא רק בנסיעה ולכן צריך לשלב לR או לנסוע קצת מה גם שזו לא שריקה מטורפת שמחרישת אוזניים לכן אין לי מושג עד כמה זה ייקלט במצלמה.

אגב, איך מעלים לפה סרטונים?

עוד דבר, יש לי מגבר שאת האמת הוא לא מתפקד טוב, זאת אומרת יש לי חרחורים וגם לא שומעים תמיד באותו צד. (טוב, מה אני מצפה מהתקנת פשע שעשו לי אפילו ברכב יפני משנות ה90 שזה משחק ילדים).

אם זה קשור למגבר, אני צריך לבדוק את זה "דחוף" אולי האלטרנטור מזייף?.

• תוכן חדש...