Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישראל כץ עדין שר התחבורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישראל כץ הוא מסוג הפוליטיקאים האלה שאתה מסתקל עליהם ואתה פשוט יודע, יודע שהם כאן אך ורק בגלל הקומבינות , קבלני קולות, הג׳ובים והכסף. שום אידיאולוגיה,מנהיגות, אמירה או כריזמה.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

אצל כל בעל תפקיד אפשר למצוא פעולות טובות, מיותרות וכאלו נכשלו.

אצל שר אני מצפה לראות בתחום פעילותו יוזמות, התאמה לעידן הנוכחי, פעילות לשיפור הקיים - גם במעשים לטווח ארוך שלא הוא יגזר את הקופון עליהם. אז אני נאיבי, אני יודע.

אבל הרכבת עדיין בעבר ויש יותר מידי בעיות תפעול, תחבורה ציבורית עדיין אינה אלטרטיבה ראויה לרכב, אל על ורשות הנמלים ממשיכות בהרגלים שלהן. אלו מקומות שיש לשר יכולת קביעה והתוויית יעדים. אז יש יכולת אבל אין מעשים.

גם הרעיון של הזרמת תקציבים למניעת תאונות ע"י אור ירוק או מצלמות גטסו לא בדיוק מקדם את מניעת התאונות.

ובכל זאת יש חיוך: לכאורה יש עובדים במשרד התחבורה שנהנים מפורקן ו'דופקים' את אחד את השניה או שניה את השלישית, ולא רק את האזרחים.

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...