Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור לילה טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניקו, לאיזו משכורת אתה שואף?

OVER 9000!!!!!!!!!!!!!

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יום מעפן D:

לקום לשמירה זה לא כיף :)

אבל לפחות עכשיו אני בבית,

ומחר מרביץ נסיעה לבה"ד שבזה, ואחר כך נסיעות באיזור המרכז (שהן קצת יותר מעניינות :) !)

לילה טוב לכולם!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
OVER 9000!!!!!!!!!!!!!

אתה מצטרף לקומבינה? סבבה.

אז 9 אלף אתה אומר יעשו אותך מבסוט?

יש לי מפעל מסויים, אתה מעוניין לעבוד אצלי? משכורת של 9 מובטחת לך, מה אתה אומר?

Gn'f'R

פורסם

מצב הרוח משתפר יחד עם הופעת השמש אך גם ההפוגות של הגשם עושות קצת טוב על הנשמה.

מתחיל לעבוד בקרוב ויחד עם זה מתחיל גם לתכנן טיול לחו"ל. הטיול לא יתבצע בזמן הקרוב אבל עצם התכנון והמחשבה מעסיקות אותי ועושות לי שמח.

לילה טוב חברים

פורסם
אתה מצטרף לקומבינה? סבבה.

אז 9 אלף אתה אומר יעשו אותך מבסוט?

יש לי מפעל מסויים, אתה מעוניין לעבוד אצלי? משכורת של 9 מובטחת לך, מה אתה אומר?

כן, למה לא.

זה מפעל חיים? :lol:

אני גיליתי שאפשר להוכיח את חוק הכבידה של ניוטון עם ציצים. ככל שהם גדולים יותר, כוח המשיכה שלהם גדול יותר. מ.ש.ל

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

פורום יקר, רובכם כבר ישנים ואצלי רק 19:30, בדיוק חזרתי ממסעדה טובה "KATANA" למי שמכיר, ארוחת ערב קלילה שכללה אנטריקוט במרינדה, קריספי רייס עם טונה, כמה רולים של סושי טוב וסאקי חם וטרי שדפק לי את הקופסא לא רע.

עכשיו אני נזכר שאכלתי גם קערה של פלפלים חריפים מטוגנים, שאני אוהב מאוד אבל אשלם על זה בבוקר, במיוחד לאור העובדה שהטחורים חזרו שבוע שעבר :( רק המחשבה עושה לי שורף...

אז יום ראשון כמעט ונגמר, והיום זה לא יום ראשון רגיל, את כל הרחובות מסביב לבית חסמו בגלל איזה מרתון מעצבן, אז אי אפשר לצאת לעבודה עד 12, אני לקחתי חופש והאשה פשוט איחרה 4 שעות, אז לקחתי אותה לעבודה וחזרתי הביתה, התרווחתי על הספה והחלטתי שזהו, אני מוכר את האינפיניטי, לא החלטה קלה, שנתיים וקצת עם אותו הרכב משמעו מערכת יחסים עמוקה, ומעולם לא החזקתי רכב כ"כ הרבה זמן. את ההתניידות היומיומית אני עושה עם הפורש אבל זה אפילו יותר גרוע.

בכל מקרה הסיבה שאני רוצה למכור היא שהשנה באמת שעברתי על כל ההוצאות שלי ב2012, גיליתי שהוצאתי קצת יותר מ20K$ על דלק וזה לא מספר קטן כלל, הפורש שותה יותר ד"א אבל אני כבר לא נוסע הרבה כמו בעבר, הקייץ כבר כמעט פה והאופנוע נמצא בשימוש כמעט בכל יום שבו אין עננים.

אז זהו פורום, פירסמתי את האוטו למכירה, בינתיים קיבלתי 2 הצעות להחלפה, מישהו הציע לי A4 2007 2.0T אך סירבתי בנימוס, השני הציע לי 745LI, ממש בדיחה.

אין לי אפילו כוח למכור את הרכב, אני חושב שאסע לפיאט ופשוט אעשה טרייד ל500 ספורט או משהו.

שיהיה בוקר טוב :)

haters will hate

פורסם
מה רע ברפואה ?!@!@!$!@!

;)

1. לימודים ארוכים ומפרכים - מתחילים את הקריירה בגיל יחסית מבוגר.

2. תהליך התמחות שנמשך עוד 5-10 שנים, מפרך, פרנסה ככה-ככה.

3. לאחר שסיימת את ההתמחות הפרנסה תלויה מאד בהתמחות שבחרת ובסביבת העבודה, ויכולה לנוע בין טובה לסבירה. אבל זה מתחיל בגיל 35-40. במקוצועת מסויימים תמשיך לעבוד בשעות הלילה עד יציאתך לגמלאות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פורום יקר, רובכם כבר ישנים ואצלי רק 19:30, בדיוק חזרתי ממסעדה טובה "KATANA" למי שמכיר, ארוחת ערב קלילה שכללה אנטריקוט במרינדה, קריספי רייס עם טונה, כמה רולים של סושי טוב וסאקי חם וטרי שדפק לי את הקופסא לא רע.

עכשיו אני נזכר שאכלתי גם קערה של פלפלים חריפים מטוגנים, שאני אוהב מאוד אבל אשלם על זה בבוקר, במיוחד לאור העובדה שהטחורים חזרו שבוע שעבר :( רק המחשבה עושה לי שורף...

אז יום ראשון כמעט ונגמר, והיום זה לא יום ראשון רגיל, את כל הרחובות מסביב לבית חסמו בגלל איזה מרתון מעצבן, אז אי אפשר לצאת לעבודה עד 12, אני לקחתי חופש והאשה פשוט איחרה 4 שעות, אז לקחתי אותה לעבודה וחזרתי הביתה, התרווחתי על הספה והחלטתי שזהו, אני מוכר את האינפיניטי, לא החלטה קלה, שנתיים וקצת עם אותו הרכב משמעו מערכת יחסים עמוקה, ומעולם לא החזקתי רכב כ"כ הרבה זמן. את ההתניידות היומיומית אני עושה עם הפורש אבל זה אפילו יותר גרוע.

בכל מקרה הסיבה שאני רוצה למכור היא שהשנה באמת שעברתי על כל ההוצאות שלי ב2012, גיליתי שהוצאתי קצת יותר מ20K$ על דלק וזה לא מספר קטן כלל, הפורש שותה יותר ד"א אבל אני כבר לא נוסע הרבה כמו בעבר, הקייץ כבר כמעט פה והאופנוע נמצא בשימוש כמעט בכל יום שבו אין עננים.

אז זהו פורום, פירסמתי את האוטו למכירה, בינתיים קיבלתי 2 הצעות להחלפה, מישהו הציע לי A4 2007 2.0T אך סירבתי בנימוס, השני הציע לי 745LI, ממש בדיחה.

אין לי אפילו כוח למכור את הרכב, אני חושב שאסע לפיאט ופשוט אעשה טרייד ל500 ספורט או משהו.

שיהיה בוקר טוב :)

איך הוא אוהב את האמריקה בצבעים

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
ניקו, לאיזו משכורת אתה שואף?

בוא נגיד שבאזור גיל 30 אני מצפה לשכר נטו של 15K. אני לא צריך שקל מעבר. אני מכיר אנשים צעירים מכך שמרוויחים יותר, וגם להפך, מבוגרים מכך שמרוויחים פחות.

בנצי, מי מרשה לעצמו לאכול חריף כשיש טחורים? אתה לא נורמלי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בוא נגיד שבאזור גיל 30 אני מצפה לשכר נטו של 15K. אני לא צריך שקל מעבר..

אם אני מסדר לך עבודה בשכר הזה , תהיה מעוניין ?

Gn'f'R

פורסם

כן. למה אני מרגיש חלק מניסוי של דוקטור פרוייד כאשר אני עונה לשאלות שלך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יפה , אנחנו מתקדמים .

עכשיו אני העסקתי אותך תמורת 15 אלף , אבל שכחתי לציין כמה דברים :

-ליטר דלק עולה 14 ש"ח

-כיכר לחם עולה 20 ש"ח

-דירה ממוצעת עולה 3 מיליון

-מעון לילד עולה 4 אלף לחודש

אתה עדיין מעוניין ב15 אלף ?

Gn'f'R

• תוכן חדש...