Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור לילה טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורום יקר!!

ברצוני לשתף אותך במעט על איך עברה לי השבת.

ראשית קמתי הבוקר עם צריבה חזקה בעין ימין (אקטואלי?) שגורמת לטשטוש חלקי בראיה. הנה כבר הלכה לה השבת.

לא עיתוני סופ"ש, לא ספרים, סעודת השבת, בקושי. מצב רוח ברצפה.

קיבלתי צרבת חזקה מהחמין (צ'טולנט בלע"ז).

חיברו אותי לעוד קבוצת שקר ב-whatsapp.

אבל הנה הבורא ריחם והביא משב רוח רענן, הטשטוש הולך ופוחת.

בקיצור - עברה לה השבת.

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הזדמן לי לנהוג היום על רכב נחשק. שקשקתי אז אמרתי לא.

תודה לאלוהים שירד היום גשם ששטף את כל האוויר המזוהם. כנראה שמחר יהיה הגשם האחרון לשנה זו. באסה.

פסח עוד מעט. באמת אין אף אחד שזורם לאכול חמץ?

לילה טוב.

פורסם

בוקר טוב קארספורום, בוקר טוב שי. (אני מרגיש כמו בקבוצת תמיכה).

היום קמתי ב5 וחצי, הלכתי למכון, חזרתי והכנתי לעצמי ביצת עין, סלט טונה, סלט ירקות. היה ממש נחמד. עכשיו אני פה מעביר את הבוקר. טוב אני משקר, מה שכתבתי שורה מעל היה התכנון, בפועל, זה היה אותו דבר רק בלי הקטע של המכון, אז פשוט תחליפו אותו ב- "קמתי ב8".

עריכה: קיבלתי את ציון הפסיכומטרי, 690. אני מאוכזב. למרות שאמרו לי שזה יפה לפעם ראשונה, עם יפה לא הולכים לאוניברסיטה.

בסימולציות לא ירדתי מ700 פעם אחת את 3 האחרונות עשיתי עם 93% של תשובות נכונות מסך כל השאלות, עם 95% ועם 97%. כלומר באזור ה5 טעויות לכל המבחן. אבל עזבו את זה, בחיי שלא היה לי פרק באנגלית עם יותר מטעות אחת. כל פרק שאי פעם עשיתי נגמר מושלם או עם טעות אחת, ודווקא במבחן, קיבלתי 134 באנגלית. ביזיון.

בכל מקרה, האמת שהלך לי ממש רע, וקיבלתי ציון סביר, אז זה כן מעודד. כעקרון הציון הזה מספיק לי לכמעט הכל, חוץ מרפואה. עוד לא החלטתי אם זה מה שאני רוצה, וזה הקושי הכי גדול - להחליט מה אני רוצה. הרי להתקבל ללימודים זה שטויות, הקושי זה להחליט מה אני רוצה לעשות עם עצמי. כולם אומרים לי לך תלמד את מה שאתה אוהב (ביולוגיה-זואולוגיה-הרפטולוגיה). ככה אני מדמיין את עצמי, אוסף נחשים ומתייג אותם, וסגור באוניברסיטה כל היום, אבל אין בזה כסף. אי אפשר להתפרנס בכבוד אומרים לי. מצחיק שכל האנשים שבערך בגילי אומרים לי לך עם הלב, תלמד ותעשה את מה שאתה אוהב, מצד שני כל האנשים בגילאים 27-40 אומרים לי לא להיכנס למקצועות האלה, וללכת לעולם היי-טק, כי שם כל הכסף וכדומה. ואז, אלו שמעל 40, גם ההיי-טקיסטים, אומרים לי ללכת לעשות מה שאני אוהב או שאצטער על זה, ושאני אפסיק לחשוב על כסף, אבל אני חושב שזה קצת לא חוכמה להגיד לי את זה, ואז ללכת ולהניע את הב.מ.וו שלך, ולנסוע לאסוף את הילדים מהבין-תחומי.

קיצר, שי, תפסיק לז**ן בשכל שקשה לך בגיל 17, ואתה לא הולך לישון שמח. כמו שערן אמר, זה יעבור, ואתה תתגעגע לזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כולם אומרים לי לך תלמד את מה שאתה אוהב (ביולוגיה-זואולוגיה-הרפטולוגיה).

בפעם האחרונה ניקו, אין דבר כזה Man bear pig.

קיצר, שי, תפסיק לז**ן בשכל שקשה לך בגיל 17, ואתה לא הולך לישון שמח. כמו שערן אמר, זה יעבור, ואתה תתגעגע לזה.

לא אמרתי שקשה לי :brickwall: דווקא מאד קל לי להתעורר ב13:30 ולא לעשות כלום כל היום

זה שאני לא הולך לישון שמח זה נכון, אבל יש פה קבוצות תמיכה מעולות! :-)

פורסם
בוקר טוב קארספורום

כל האנשים בגילאים 27-40 אומרים לי לא להיכנס למקצועות האלה, וללכת לעולם היי-טק.

אני בטווח הגילאים הזה ואם אתה שואל אותי , אני דווקא מציע לך ללכת לעסקי הרוק'נ'רול .

אבל לא בארץ - אחרת תאסוף את הילדים שלך על פיאט אונו (ולא מהבינתחומי) .

Gn'f'R

פורסם
אני בטווח הגילאים הזה ואם אתה שואל אותי , אני דווקא מציע לך ללכת לעסקי הרוק'נ'רול .

אבל לא בארץ - אחרת תאסוף את הילדים שלך על פיאט אונו (ולא מהבינתחומי) .

לא יודע אם זה היה בציניות, אבל אני מסכים בכל אופן.

תעשה מה שאתה אוהב, חיים רק פעם אחת.

אני מעדיף לעשות מה שאני אוהב, להיכשל, ולמות בגיל 40 מאשר להתפשר על משהו שהחברה הכתיבה לי רק כדי להיות עוד כבשה בעדר.

אולי החשיבה שלי קצת קיצונית, אבל אתה מבין את הרעיון.

פורסם
לא יודע אם זה היה בציניות, אבל אני מסכים בכל אופן.

תעשה מה שאתה אוהב, חיים רק פעם אחת.

אני מעדיף לעשות מה שאני אוהב, להיכשל, ולמות בגיל 40 מאשר להתפשר על משהו שהחברה הכתיבה לי רק כדי להיות עוד כבשה בעדר.

אולי החשיבה שלי קצת קיצונית, אבל אתה מבין את הרעיון.

בדיוק.

FUCK IT, בסוף נסתדר

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

זו בדיוק הבעיה, מאוד קל לי להגיד פאק איט עכשיו. אבל כשבגיל 30 הילד שלי יגיד לי אבא אני רוצה את הצעצוע הזה, ואני אצטרך לחשוב פעמיים אם לקנות לו או לא, אז אני אגיד פאק מי. אני לא מוטרד מב.מ.וו או בינתחומי, אני באמת לא מחפש את זה, אבל אני כן רוצה שהילדים שלי יגדלו בבית עם בסיס כלכלי יותר ממה שלי היה, או יש עדיין.

זה לא שזה גורם לי לטראומות, או שאני מתקשה לישון בלילה, סתם קצת לא מוצא את עצמי. אני מניח שככה המרגישה הכאפה של האזרחות, באה לי רק עכשיו. אני בטוח שאסתדר, I ALWAYS DO.

בכל אופן, אני מעריך כל עצה, ושמח לשמוע מה כל אחד אומר, כמה שיותר דעות = עוזרות לקבל החלטה.

שי, אני לא יודע מי סיפר לך את זה, אבל האישדבחזיר אמיתי, ואני הולך להוכיח את זה. ONE DAY.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

ניקו - מרפואה תתפרנס בצורה סבירה מגיל 45. לא קודם.

אני מכיר בחור שרצה ללמוד רפואה, שכף 3 שנים עד שהתחיל ללמוד.

סיים את הלימודים, התחיל התמחות אבל החליט שהכסף נמצא בהתמחות אחרת. עבר להתמחות האחרת וסיים אותה אחרי כמה שנות סבל.

ומה לדעתך עשה בשלב זה? למרות שהיה רופא מצויין כל כך נמאס לו עד שעזב את הרפואה והלך לעסוק בתחום שונה לחלוטין. היום הבחור עובד בפרך ומאושר כל רגע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ערן - ההבדל בין הצעצועים של ילד לבין אלה של גבר הוא רק במחיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ניקו, אם בגיל 30 הילד יבקש ממך צעצועים אז יש כאן בעיה הייתי אומר.

+1 יפה. זה היה חד :)

roiei - אני לא עושה מה שאחרים היו עושים, אבל כן מעניין אותי לדעת מה הם היו עושים. בסוף את ההחלטה שלי אני אקבל על סמך עצמי. אני לא רואה נזק בעצות, כל עוד לא הולכים אחריהן כעיוור.

ספריאל - אני לא מתכוון דווקא לרפואה. יש הרבה מקצועות מתחום הביולוגיה/כימיה, והרוב שאני נתקלתי בהם, לא ממש מהווים הכנסה מספיקה. אולי אם הייתי מתעסק במחקר, או באקדמיה, אבל גם שם המשכורות לא משהו. אין יותר מדי מה לעשות, ייקח לי כמה ימים, ואז אחליט.

• תוכן חדש...