Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור לילה טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כלומר ,

המטרה שלך היא לא 15 אלף ,אלא הדברים שה 15 קונים.

כלומר,

המטרה היא לא כסף , הכסף הוא האמצעי .

נכון ?

עכשיו נחזור לעולם האמיתי ולמחירים האמיתיים :

הסכמת לעבוד אצלי תמורת 15 אלף מכובדים , אך לא שאלת מה התפקיד שלך .

באיזה תפקיד אתה מעוניין לעבוד במפעל שלי ? (תזכור שהמשכורת שלך כבר מסודרת)

Gn'f'R

פורסם

אמרתי לך שזה כן תלוי בסוג התפקיד.

אני לא יודע בדיוק, משהו עם ביולוגיה/כימיה. תן לי לחפש תרופה לסרטן, תן לי לבדוק את השפעת החימום על אוכלוסיית הנחשים בטבע. אני לא באמת יודע, אבל זה הכיוון הכללי. אלה עבודות שאני אוהב (בלשון עתיד). לשבת כל היום מול מחשב, לא בשבילי.

כן, המטרה שלי היא דירה נורמלית, רכב, מקרר מלא ושעוד יישאר לי עודף לחיסכון/בילויים. זה הכל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לפני הסוף ,

המפעל שלי הוא רב תחומי , יש לי מחלקות החל מאומנות העץ ,דרך מכונאות ועד למחלקות רפואיות מיוחדות . יש לי הכל .

בכל תפקיד תקבל 15 אלף גם אם תפקידך יהיה לדאוג לתחזוקת מכונת הקפה בחדרי המנוחה של העובדים .

אני אעלה לך את השכר בכל שנה לא משנה באיזה תפקיד תבחר .

אתה עדיין בטוח שאתה רוצה ללמוד ביולוגיה וחברים ? יש לך אפשרויות רבות אצלי.

Gn'f'R

פורסם

כן כי זה תכלס מה שאני אוהב. אם היה לך לבחון רכבי ספורט ולקבל על זה 15K אז אולי הייתי בוחר בזה, אבל גם לא בטוח. אני מעדיף לעשות משהו שאני אוהב, ולאו דווקא משהו קל. כבר ציינתי פעמים רבות, שנושא הכסף הוא לא הכי חשוב בשבילי. אני קודם כל רוצה לעשות קצת טוב בעולם הזה, בגלל זה חשבתי על רפואה, מיקרוביולוגיה וכדומה (וגם כי אני אוהב את המקצועות האלה). זה נשמע תמים, אבל מאז ומתמיד אני מתנדב במקומות ועוזר לאנשים, הלטתי שאני רוצה לקחת את זה צעד קדימה. כל נושא הכסף הוא עניין יותר שולי, ועדיין, לא לחשוב על זה זו טיפשות. עם כל הרצון שלי לעזור, ולהינות, אני רוצה להקים משפחה שתהיה מבוססת.

אני מחכה למסקנה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

קודם כל זה יפה מאוד, באמת. אבל לא בדיוק חידשתי לעצמי שום דבר. ידעתי לפני שאני מעדיף לעשות מה שאני אוהב, אבל עדיין, אין בזה כסף. העובדה הזו לא השתנתה. למרות שזה עניין שולי יותר אצלי, אני לא אוותר עליו. זה נשמע רע, אבל זו האמת.

פורסם

לדעתי אתה חושב רחוק מידי ומעורבב מידי , כנראה זה גורם לך להשתתק במקום .

ההתנדבות היא מזון לנשמה , לא צריך להיות קשר בינה לבין עיסוקך .

Gn'f'R

פורסם

2 אופציות בפנינו להבנת הטקסט האחרון:

קברת גופה ונעצרת,

או שמישהי ממש ממש ממש אכלה לך את הראש, ואז הרגת אותה חפרת לה קבר (מידה כנגד מידה) ונעצרת.

האר את עיניי?

פורסם

זה מילא, תראה באיזו שעה הוא הלך לישון

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

טוב בניגוד לערן אני הולך לישון מאוחר טיפה.

בהרגשה של טיפה גועל נפש בגלל שראיתי 8 מכוניות שרוטות ע"י נבלה (שרשור ברכב כללי)

אבל כמו שאמרו לי פה אני לא לוקח כל כך ללב זה לא בריא. בכל זאת עדיין מגעיל לראות התנהגות כזאת, אנחנו נמצאים במדינה אחוזת אמוק ודי נמאס.

לילה טוב

פורסם

ראיתי אתמול חיפושית ירוקה ונחמדה חונה ליד "גוד-נייט", באזה"ת נתניה. איפה ש"רמי לוי". עשתה לי את היום.

• תוכן חדש...