Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור לילה טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה שרשור לילה טוב, אבל הרגע עבר מעליי Air Force 1 ואני מרגיש כמו ילד קטן בחנות צעצועים :oops:

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היום גיליתי שערן26 ידידנו עשיר תחת, או שהוא סתם מכין קפה :roll:

.

:lol:

חמודי , אני ממעמד הפועלים אבל שותה את הקפה שלי עם חיוך של מיליון דולר .

Gn'f'R

פורסם

יש לי תמונה של חבר פורום, שלא אחשוף את שמו. כשהיה ילד קיבל מאזדיינת 3 ליום הולדתו. הוא כעס מאוד.

AngryChicken.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני יודע שזה שרשור לילה טוב, אבל הרגע עבר מעליי Air Force 1 ואני מרגיש כמו ילד קטן בחנות צעצועים :oops:

אתה עדיין מרגיש כך? כי עוד מעט הוא יעבור שוב.

פורסם

לצערי הרב לא. אמנם אני נמצא מתחת לנתיב ההמראה ממסלול 26, אבל המטוסים שממשיכים ועוברים מעל הבית הם אלו שיוצאים לכיוון הים. אובמה יוצא לכיוון עקבה. ככה שזה היה מחזה של פעם בחיים 8)

פורסם
לצערי הרב לא. אמנם אני נמצא מתחת לנתיב ההמראה ממסלול 26, אבל המטוסים שממשיכים ועוברים מעל הבית הם אלו שיוצאים לכיוון הים. אובמה יוצא לכיוון עקבה. ככה שזה היה מחזה של פעם בחיים 8)

למה? יש לו עוד כמעט 4 שנות קדנציה.

אולי יתקפו אותו הגעגועים למוטי הגרר.

פורסם

הגיע הזמן להחיות את השרשור...

אז הנה אני מחייה...

עוד יום משמים עבר בעבודה, כולם הביאו היום את הילדים שלהם וניהיה פאקינג גן ילדים.

גיליתי שמשהי ממש חמודה שרציתי יוצאת עם מישהו כבר המון זמן.. אז ככה שאני צריך עכשיו מטרה חדשה.\

וזה לא פשוט בגלל שמעבירים את הצוות שלי לקומה נטולת בחורות...

בקיצור...

אני לתקופה הקרובה עדיין רווק...

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

בדיוק בזמן הנכון..

וואי וואי איזה יום גרוע עבר עליי. בזבזתי 6 שעות בלשבת ולחכות בגלל טעות של פקידה, לא הצלחתי לישון טוב בלילה ואני מהבוקר מרגיש בחילה כאילו עוד רגע אני עומד להקיא.

אה ולא בא לי על הסדר מחר..

אני לתקופה הקרובה עדיין רווק...

6rur.jpg?1314468464

פורסם

אני פותר בחילות בכוס מיץ לימון או סודה... עובד כמעט מיידית

וגם לי לא בא סדר מחר,יש איזה אחד שעובד איתי שעושה סדר "אלטרנטיבי" הם מתקבצים איזה 6 חברים, ועושים "על-האש" מטורף לתוך הלילה...

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תוכן חדש...