Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור לילה טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:lol:

עם כל ההמלצות, אני מתחיל לחשוב שאתה משווק מורשה של המכשיר הזה 8)

בכל אופן - שים פס. אם אתה צמא למגע והחום של הגוף הנשי, תפוס לעצמך מישהי שנראית טוב ותהנה מזה. אם אתה זקוק לאהבה וכו', אתה עלול למצוא את עצמך בצרות. כי לחפש אהבה, במיוחד כאשר אתה זקוק לזה וקשה לך בלי זה, בסופו של דבר עלול להוביל למצב לא נעים של זוגיות אשר לא מתאימה לך, או שאתה פשוט תהיה מהחברים הנדבקים והסופר אוהבים וזה ידחה את הנקבה.

אגב, לי יש בעיה מהצד השני. אני לא מסוגל לסבול בלבולי שכל של נקבות(כן, אני קורא לנשים נקבות). כבר המון פעמים שדחיתי בחורות בגלל שאני לא סובל שמז*ינים לי את המוח.

גם זו בעיה. אני הרבה פעמים מונע מעצמי קשר/זוגיות/סקס אפילו, בגלל שאני משתגע מכל הדיבורים שלהן. וכן, זה כולל בתוך גם בחורות משכילות, חכמות ומה לא.

מבחינתי זה בואי, תראי יפה, שתקי ותתפשטי.

לאחר מכן - תתלבשי ויאללה הביתה. (כמובן שבאמצע יש אקט מיני :twisted: )

כל מה שבא לפני ואחרי, מעצבן אותי.

פורסם

בגיל שלך במיוחד, תפוס חבר, לך לבר, תשתכר אבל לא יותר מדי (יותר מדי= להתחיל לבכות), תמצא בחורות ותזיין הרבה, זה יעשה פלאים לבטחון העצמי שלך ויאפשר לך להרגע מהבחינה הפיזית ולמצוא זוגיות אמיתית. אפשר לתת לך עוד מליון עצות אבל כלום לא קורה עד שמשתחררים, אפשר להשתחרר ולהנות גם כשרע. Smiro- אני מקווה שתוכל למצוא זוגיות שתתאים לך, כי כמעט ואין נשים שלא מזיינות את השכל, זה בא בעסקת חבילה והצורה שבה אתה חושב רק תפגע בך בעתיד כשתרצה להתמתן, להקים משפחה וכו'.

פורסם

גם אני מקווה. הבעיה השנייה שלי היא - שאני לא רוצה להתחתן. לפחות לא לפני גיל 40 בערך. אני גם ממש לא סובל ילדים קטנים, ולפי מה שנראה לי עכשיו, גם לא ארצה ילדים. בקיצור מהבחינה הזו אני מעוות לגמרי. (אם לקחת אותי ביחס למוסכמה החברתית ברוב העולם). יש לי מטרות אחרות בחיים שהן יותר חשובות לי מלהקים משפחה וזוגיות.

הייתי כבר בזוגיות שנמשכה כשנתיים, היא נראתה לי רצינית (עד כמה שאפשר להיות רציני בין הגילאים 17 - 19), ברמה שכבר היינו גרים ביחד כמעט (גרה קרוב אליי מאוד, הייתה ישנה אצלי מדי לילה ומבלה אצלי את רוב יומה, שאר הזמן גם היינו אצלה). אני מסתכל על עצמי אז, ואני לא מבין איך לעזאזל הגעתי למצב הזה :shock:

הבעיה הנוספת אצלי זה שכשהבחורה נראית טוב, ולפעמים אני כן מעוניין בה עד כדי כך שאני מסוגל להתעלם מבלבולי השכל, אבל מה שמשקיט את זה, זה רק המראה שלה ושפת הגוף שלה. אם לשבת ולדבר בטלפון או סתם לדבר על דברים וכו', אני Fucking out of there.

אבל אני צעיר, אני מאמין שזה ישתנה מתישהו. אולי אגיע לגיל 40, אחרי שהשגתי את מטרותיי, בודד ואבין שזהו אני רוצה זוגיות ורוצה להתחתן ולהקים ילדים. מצד שני, אולי אהיה פלייבוי במונקו עם דוגמניות בנות 20 שרוצות רק את הכסף שלי. גם לא רע :-D

פורסם

בכל אופן - שים פס. אם אתה צמא למגע והחום של הגוף הנשי, תפוס לעצמך מישהי שנראית טוב ותהנה מזהי.

אני לא מחפש מישהי ללילה.

בפעם היחידה שניסיתי דבר כזה, זה נגמר בזה שחייבתי אותה לספר לי קצת על עצמה לפני...

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

ניגמר בזה? מה היא כבר סיפרה? :lol:

לא מדבר על סטוץ. אני מדבר על מישהי חמודה, שתראה לטעמך, אשר יהיה לך נחמד בחברתה ותוכל לחלוק איתה את היום שלך. לא לחפש אהבה, כי במצב כזה אף פעם לא תמצא. אלא פשוט למצוא מישהי שתהיה גם מושכת וגם משהו בסגנון של ידידה/חבר.

פורסם
אני לא מחפש מישהי ללילה.

בפעם היחידה שניסיתי דבר כזה, זה נגמר בזה שחייבתי אותה לספר לי קצת על עצמה לפני...

אתה, אתה בחור כלבבי אתה. אנחנו מאד דומים בקטעים האלה והעצות שאני נותן לך צריכות להיות תקפות גם לגביי- גם אני צריך להשתחרר, לחיות יותר ולהנות יותר, אני למשל, באמת מנסה. לא יודע אם מצליח, אבל לנסות לא עושה רע..

אני גם ממש לא סובל ילדים קטנים, ולפי מה שנראה לי עכשיו, גם לא ארצה ילדים. בקיצור מהבחינה הזו אני מעוות לגמרי.

זה בסדר, גם אני לא מושלם- גם לי לא נראה עכשיו שאני ארצה ילדים וילדים בקרבתי עושים לי חלחלה וסטרס עד לרמה שאני מחפש איפה לברוח כשאני לידם. אבל אני יודע שגם למשל אבא שלי היה בדיוק ככה ובסוף איכשהו הוא אוהב אותי ומתקין לי ברכב ישן מצלמות רוורס ודאבל דינים, ככה שיש תקווה.

פורסם

אורבלילה- אתה מסתכל על כל הסיפור מהזווית הלא נכונה.

גם אני, כמוך, מונוגם סדרתי. הפעם האחרונה שהייתי לבד לתקופה של יותר מחודש הייתה כשהשתחררתי מהצבא וגם זה נגמר מהר בקשר של יזיזות עם עמיתה לעבודה. חוץ מזה, בין חברה אחת לשנייה, בדרך כלל לוקח לי שבועיים שלושה לעבור, חלק נשארות יותר, חלק נשארות פחות.

אבל זאת לא הנקודה פה, הנקודה היא שאתה לא צריך "לשים פס" או "להבין שהיא לא רוצה אותך" כי הגישה הזאת תביא אותך לחיפוש פגמים בך שלא ייגמר לעולם.

תחשוב על למה נפרדתם, תחשוב איך באמת היה הקשר (אבל אל תשקר לעצמך ותיזכר רק בדברים הטובים) ובעיקר תחשוב על למה לא התאמתם, לא למה לא היית מספיק טוב בשבילה, כי במערכות יחסים, שלא כמו בראיונות עבודה, אין דבר כזה overqualified. יש שני אנשים שלא מצליחים ללחוץ אחד על הכפתורים הנכונים של השני. זה לא אומר שיש במי מכם פגם, אלא שאתם שתי חתיכות של פאזלים שונים.

ברגע שתבין את זה, ולא תחפש "לצאת לפאבים ולהשתכר" או "למצוא מישהי להנות" (כפתרון כמובן. שני הדברים האלה טובים בלי קשר) יהיה לך הרבה יותר קל להסתכל על המצב בראייה אובייקטיבית ומפוכחת יותר. מה גם שנפרדתם לפני שנתיים, אז זה כבר לא ההלם שאחרי הפרידה, אלא "הנה, היא כן מצאה מישהו והיא מתחנת, ואני עדיין לא".

ובנימה אחרת: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: מערכת ויג'לינק זיהתה את המילה fleshlight!!

ושאלת לילה טוב משל עצמי: איך "יוצאים לפאב ומשתכרים ומוצאים מישהי ונהנים"? מעולם לא יצא לי לנסות, כלומר יצא לי לנסות מספר חד ספרתי של פעמים ובכולם נדחתי בבושת פנים, האם זה באמת קל כמו שמציגים את זה?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
:lol:

עם כל ההמלצות, אני מתחיל לחשוב שאתה משווק מורשה של המכשיר הזה 8)

אני לא אבל אם אתה רוצה אני אמכור לך אותו.

בן שנתיים, מצב טוב. אתה תהיה היד השניה על הרישיון.

100 ש"ח.

פורסם

ושאלת לילה טוב משל עצמי: איך "יוצאים לפאב ומשתכרים ומוצאים מישהי ונהנים"? מעולם לא יצא לי לנסות, כלומר יצא לי לנסות מספר חד ספרתי של פעמים ובכולם נדחתי בבושת פנים, האם זה באמת קל כמו שמציגים את זה?

את האמת, גם אני לא יודע. גם לא ניסיתי. העקרון הוא לשבור שגרה ולהנות.

פורסם

תודה חברים!

נתתם לי את הסטירה שהייתי צריך.

spire כתב:

באמת שאני יכול לספור את הפעמים שניסיתי את זה בארץ וזה אף פעם לא הצליח.

אני חושב שזה קשור לסגנון של הבחורות בארץ.

אני בטוח שמישהי איכותית בשום מצב לא תזרום, אפילו לא לשיחה עמוקה.

אני לא אבל אם אתה רוצה אני אמכור לך אותו.

בן שנתיים, מצב טוב. אתה תהיה היד השניה על הרישיון.

100 ש"ח.

יש לי רק דבר אחד להגיד על זה....

template.jpg

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

חפש בגוגל. תבין לבד.

ולא, היתרון הוא לא "לצאת לזיין".

אם אתה כמוני באשיות, פשוט לא ייצא לך מזה כלום.

אתה כנראה טוב מדי וזה לא פועל על בחורות ישראליות. הן מחפשות את המטרוסקסואל שנוהג על מיני או את הניאנדרטל שיפרק להן את הצורה.

קח את הזמן ותמצא לך בחורה טובה שאיתה אתה מסתדר, יכול למצוא איתה חיבור טוב וגם ליהנות במיטה.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

חשבתי תכתוב על הפלשלייט

"חזרה להיות רלוונטית, פלאשלייט הצגה מי שמכיר יודע".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...