Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תביעת צד ג'(פעם ראשונה) של הפוגע

שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

מספר שאלות(חדש בנושא לצערי),

בתחילת השבוע,"כוכב",נכנס בי ברכב(שחנה),לא השאיר פרטים וברח,למזלי היו מצלמות אבטחה,איתרתי את הבן אדם,עברנו את שלב התירוצים והוא הביא לי את פרטי הביטוח שלו,

זהו רכבי הראשון-פיקנטו,ואני מבטוח בשירביט,

יש שתי אפשרויות,ובחרתי באפשרות של המוסך המורשה,

ואת כל הפרוצדורה אני צריך לעשות לבד(שמאי,תיקון)ואז להגיש את הטפסים המקוריים לסוכן ביטוח והוא מגיש את התביעה לביטוח של הפוגע,

מספר שאלות:

1)בעת תיקון הרכב,כמובן אצתרך רכב חלופי(הביטוח לא מספק אלא רק אם אני מכניס את הרכב למוסך הסדר),אני ישכיר על חשבוני את הרכב,ממי אני אמור לקבל את ההחזר?(מחברת הביטוח של הפוגע,או בבית משפט לתביעות קטנות),כנ"ל גם לגבי אובדן ימי עבודה(בנתיים יומיים אני משחק גשש בלש,עד שמצאתי את הכוכב,ועוד יש לי יום אחד לפחות שאני יבלה במוסך אם לא יותר).

2)רציתי לדעת,בממוצע כמובן,כמה זמן לוקח כל התהליך עד שאני מקבל את התשלום?כרגע כל התשלומים ישולמו לעוד 3 חודשים,עד אז אני יקבל את ההחזר מהביטוח של הפוגע?

תודה לעוזרים!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך ביטוח מקיף,אתה לא צריך להתרוצץ- פנה לסוכן הביטוח שלך,שיתחיל לטפל בדברים כמו שצריך.

שלב א'-הכנסת רכב למוסך מורשה יבואן אם הרכב עד גיל שנתיים חובה להשתמש בחלקים מקוריים !

במקביל להביא למוסך שמאי,שיעריך את הנזק.

שלב ב'-במקביל לשלב א מסירת פרטי הפוגע לסוכן הביטוח וטיפול בתביעה נגד הפוגע.

שלב ג'- בודקים מה כתוב בפוליסה- האם אתה זכאי לרכב חלופי ואם כן מאיזה שלב (אצלי בפוליסה כתוב שחלילה במקרה תאונה מהיום השביעי).

לא לשכוח,שכתשלום למוסך,בד"כ ניתן שיק ביטחון שנקרא שוטף 60/90 יום-זה הזמן פחות או יותר עד שסוכן הביטוח שלך תובע את הנהג הפוגע ואמור לקבל את סכום התביעה (בהנחה שחברת הביטוח של הפוגע לא תערים קשיים- למשל תאמר,שהפוגע לא דיווח על התאונה או שתטען לרשלנות תורמת מצדך כשיטת מצליח כדי להתחמק מתשלום מלוא הנזק).

אם אין קשיים-התשלום מגיע עוד לפני זמן פרעון ההמחאה הכל בסדר ,אחרת- סוכן הביטוח שלך צריך לחתבוע בבית משפט לתביעות קטנות את חברת הביטוח של הנהג הפוגע ושם התבליך לוקח כבר מעט יותר זמן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה יכול למצוא מוסך שיתן לך רכב חלופי מטעמם - עדיף.

חברת הביטוח של הפוגע לא תשמח לשלם לך על השכרת רכב. תיאלץ כנראה לתבוע אותם בבימ"ש אם תרצה לקבל החזר על ההשכרה.

ואז גם יתר הפיצוי מתעכב.

נכון, יש הנחיה של הפיקוח על הביטוח לא לעכב סכום שאינו שנוי במחלוקת.

אז הם ישלמו לך 60% מהתביעה כ"סכום שאינו שנוי במחלוקת".

ועכשיו או שתסכים לפשרה שלא כוללת את השכרת הרכב ותקבל את ה40% או שתלך איתם לבימ"ש ואז תקבל את ה40% הנותרים+השכרת הרכב, אבל זה כבר לא יהיה ב2013...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...