היי,
מספר שאלות(חדש בנושא לצערי),
בתחילת השבוע,"כוכב",נכנס בי ברכב(שחנה),לא השאיר פרטים וברח,למזלי היו מצלמות אבטחה,איתרתי את הבן אדם,עברנו את שלב התירוצים והוא הביא לי את פרטי הביטוח שלו,
זהו רכבי הראשון-פיקנטו,ואני מבטוח בשירביט,
יש שתי אפשרויות,ובחרתי באפשרות של המוסך המורשה,
ואת כל הפרוצדורה אני צריך לעשות לבד(שמאי,תיקון)ואז להגיש את הטפסים המקוריים לסוכן ביטוח והוא מגיש את התביעה לביטוח של הפוגע,
מספר שאלות:
1)בעת תיקון הרכב,כמובן אצתרך רכב חלופי(הביטוח לא מספק אלא רק אם אני מכניס את הרכב למוסך הסדר),אני ישכיר על חשבוני את הרכב,ממי אני אמור לקבל את ההחזר?(מחברת הביטוח של הפוגע,או בבית משפט לתביעות קטנות),כנ"ל גם לגבי אובדן ימי עבודה(בנתיים יומיים אני משחק גשש בלש,עד שמצאתי את הכוכב,ועוד יש לי יום אחד לפחות שאני יבלה במוסך אם לא יותר).
2)רציתי לדעת,בממוצע כמובן,כמה זמן לוקח כל התהליך עד שאני מקבל את התשלום?כרגע כל התשלומים ישולמו לעוד 3 חודשים,עד אז אני יקבל את ההחזר מהביטוח של הפוגע?
תודה לעוזרים!!