Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30cw 2009-2010 - ניתן לכוונן גובה מושב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי במפרט שאין כיוון חשמלי. יש כיוון ידני או שהגובה קבוע?

בנוסף, אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב כרכב ראשי למשפחה עם שני ילדים ותינוקת.

תודה

פורסם

יש אפשרות לכוון.

להורים שלי יש רכב כזה, תתמקד בשאלות ואני אענה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא כרגע, המכירה כנראה תהיה לקראת סוף השנה האזרחית הקרובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רכב בסה״כ מומלץ למשפחה.

מרווח מאוד,אמין,מאובזר ויחסית נוח.

לצד החיסרונות ניתן לציין את מראה תא הנוסעים וסביבת הנהג שהיא פלסטיקית מידי, היעדר משענת יד קדמית ומעט רעש מנוע שנוצר בשל היעדר הילוך נוסף בגיר.

קניה מצויינת כיד שניה.

ניתן להשיג רכבים שמורים מיד פרטית בהפחתה די משמעותית ממחיר המחירון בשל הצפה של רכבי ליסינג במגרשים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם אני לא טועה המחירון של 2010 הוא סביב ה-70K. בליסינג ניתן להוציא ב-60K אני מניח.

בכמה לדעתך נוכל להוציא מפרטית?

פורסם

מחירון 2010 הוא 80 לפני תוספת חודשי עליה לכביש.

בליסינג מוכרים בכ-15 אחוז פחות.70 ומטה.

מפרטי סביב 75 לרכב שמור.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...