Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוגב זו ממש השתעבדות :|

אני גם תכננתי לעשות איזה שטיפה אבל מה שקורה בחוץ זה פשוט זוהמה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי אסור לוותר על השטיפה, הרי רובנו (או לפחות אני) עושים את זה בין השאר בשביל השקט שזה נותן לנו, מעיין פאוזה מהחיים וניקוי של האוטו, ומעבר לכך אפשר להגיד על כל שטיפה שהיא מיותרת כי בכול מקרה האוטו יתלכלך שוב.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כל התחום הזה הוא השתעבדות אחת גדולה -למי שזה חשוב? "משלם" את המחיר הנ"ל.

היום אני לא מנגב את הרכב מאבק כפי שנהגתי בעבר (ניגוב על בסיס יומי) לא בגלל שזה לא מפריע לי

אלא מפני שאין לי זמן פנוי ותנאים אידאלים שזה יצא באמת נקי ונכון. (הורדת אבק בקלות)

כמובן שאז לא היו חומרי/תרסיסי ניקוי יבש כפי שיש היום, וזה מקל על שמירת הרכב גם במקרים שלא שוטפים עם מים. (שעדיף בכל מקרה)

פורסם
הדרך הטובה ביותר לשמור על רכב נקי מאבק אפילו כמה שבועות רצופים

זה ניגוב יומי של אבק מהרכב עם מטלית רכה. לפני הרבה שנים הייתי מיישם את באופן יום יומי.

הבעיה שחייבים לעשות את זה לאחר שהרכב היה בשמש כמה שעות -או בחנייה מקורה (מקום מכוסה)

שלא נדבר על זמן פנוי שאין לנו.

חשבתי על זה - ויש גם מברשת מיוחדת לזה

אבל זה לא מגביר את השריטות?

==========================================

"There's even more innovation ahead of us,

than there's behind us..." (Jeff Bezos - Amazon)

פורסם

אם מקפידים על מה שציינתי,זה לא שונה מניקוי רגיל שגם יוצר סווירלים בשלב כלשהו.

מיותר לציין שזה מיועד לרכב אחרי ווקס/אוטם צבע.

מברשות אני לא אוהב.משאירים עקבות ניגוב.

• תוכן חדש...