Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם,

יש לי בעייה ברכב פיגו 206 xs שנת 2003 בכל פעם כשאני מניע את הרכב אחרי איזה 10 שניות הטורים יורדים לשנייה למשהו כמו 600סלד ועושה קפיצה כזאת ואז הכל מסתדר.

רציתי לדעת למה זה יכול לקראות?

אני רוצה לציין שיש לי חיישן למדה דפוק ברכב יש סיכוי שזה בגלל החיישן עצמו או יש מצב שצריך להחליף פלאגים ורצועת טיימינג לרכב.

תודה רבה לעוזרים.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם
שבוע טוב לכולם,

יש לי בעייה ברכב פיגו 206 xs שנת 2003 בכל פעם כשאני מניע את הרכב אחרי איזה 10 שניות הטורים יורדים לשנייה למשהו כמו 600סלד ועושה קפיצה כזאת ואז הכל מסתדר.

אני רוצה לציין שיש לי חיישן למדה דפוק ברכב יש סיכוי שזה בגלל החיישן עצמו או יש מצב שצריך להחליף פלאגים ורצועת טיימינג לרכב.

תודה רבה לעוזרים.

הבעיה שאתה מדבר עליה קרוב לודאי לא נובעת מחיישן למדה דפוק, אבל אם אתה יודע שהוא דפוק למה אתה לא מחליף אותו? זה לבד גורם לצריכת דלק גבוהה וזיהום המנוע בפיח. אתה רוצה להגיד שאתה לא יודע מתי החליפו פלגים או טימינג? אם לא , טפל בכך לפי הוראות

היצרן לפני שיגרם נזק אם חס וחלילה תקרע הרצועה או תקפוץ שן.

ולשאלתך, יכול להיות שיש צורך לנקות בית מצערת וללמד אותה להתנהג או להחליף מנוע צעדים , אבל אל תעשה שום דבר בלי לבדוק

עם סקנר מה הגורם באמת, ואל תוותר על יישור קו.

פורסם
הבעיה שאתה מדבר עליה קרוב לודאי לא נובעת מחיישן למדה דפוק, אבל אם אתה יודע שהוא דפוק למה אתה לא מחליף אותו? זה לבד גורם לצריכת דלק גבוהה וזיהום המנוע בפיח. אתה רוצה להגיד שאתה לא יודע מתי החליפו פלגים או טימינג? אם לא , טפל בכך לפי הוראות

היצרן לפני שיגרם נזק אם חס וחלילה תקרע הרצועה או תקפוץ שן.

ולשאלתך, יכול להיות שיש צורך לנקות בית מצערת וללמד אותה להתנהג או להחליף מנוע צעדים , אבל אל תעשה שום דבר בלי לבדוק

עם סקנר מה הגורם באמת, ואל תוותר על יישור קו.

רגע אתה רוצה להגיד לי שחיישן למדה דפוק מזהם את במנוע והורס אותו?

וטיימינג ופלגים אין לי מושג מתי החליפו רק קניתי תאוטו לפני כשבועים אבל אני יעשה את הטיפול בימים הקרובים השאלה עם זה יפתור תבעייה של הקפיצה. וגם היה לי קטע שפעמיים נכבה לי המנוע סתם ככה בהנעה כתוצאה מהקפיצת טורים הזאת.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שכתב לך אמנון מעלי,חיישן חמצן לא תקין,גורם לצריכת דלק מוגברת,וליהום אוויר גבוה יותר.

התקלה שאתה מתאר יכולה לנבוע ממגוון סיבות,בעל מקצוע שמכיר את הרכב הזה ובעל סורק מתאים יאתר את התקלה בקלות.

אורן

פורסם
שבוע טוב לכולם,

תודה רבה לעוזרים.

גם בית מצטערת מלוכלך (מאוד) יכול לגרום לתופעות האלו.

איזה חיישן למדה דפוק ברכב שלך ? העליון או התחתון ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפי מה שאמרו לי אפשר לבטל את החיישן עצמו כדי להוריד את התקלה. ואין טעם להחליף אותו כי המחיר שלו מאוד יקר.

ובאמת תודה רבה לכם אני ישמח לקבל המלצה על מוסך באזור חיפה שיש לו מחשב שיכול להתחבר ליי לאוטו ולגלות באמת מה התקלה.

פורסם

הבעיה שאתה מתאר מצלצלת לי כמנוע צעדים תקול, היה לי דבר דומה אולי ב6 צרפתיות שונות, אפשר לנקות אותה +לנקות מצערת, לאפס מחשב ולבדוק אם התקלה חוזרת, כמובן שאם אתה לא יודע איך, עדיף לתת לבעל מקצוע, חשוב לציין שצרפתיות לא סובלות הזנחה!, צריך לטפל בתקלות כאלו ,שהרכב לא יכבה לך באמצע כביש מהיר ומשם רק צרות!

לדעתי תגיע בדחיפות למוסך שמתמצא לבדיקה כללית במחשב ותחזור לעדכן.

צרפתי זה הכי אחי

• תוכן חדש...