Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"יש לי חבר עם בעייה". החמור שלו כל הזמן FIREWALLED, וזה משגע אותו לגמרי. רק לפעמים לפעמים בטעות החמור עובד תקין, אין מושג למה זה קורה.

יש אנטי ווירוס של נורטון אינטרנט סקיוריטי, הפיירוול מזהה אותו ומתירה לו לעבוד.

הפיירוול של הווינדוס (7) נשלטת ע"י הנורטון, ולא ניתנת לקינפוג נפרד.

לפעמים הראוטר של אדימקס לא מזהה את המחשב בשמו אלא כ"WORKSTATION", לא יודע אם קשור.

עוד לגבי לא יודע אם קשור, לעיתים אין לי אינטרנט לכמה שעות (ממוצע של אחת לחודש).

הוט ונטוויז'ן.

פלוס גם מותקנת אצלו תוכנה לניטור תעבורת רשת עם יכולת להגביל את התעבורה, גם לא יודע אם קשור.

הוא מאד ישמח לשמוע פתרונות אפשריים.

תודה לעונים!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
רק חמורים עדיין משתמשים בחמור.

:mm_yeah:

dam rite brada!

ברווז - תגיד לחבר שלך שיחזור ל2013,ויעבור לטורנטים\הורדות ישירות\שאר אלטרנטיבות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
רק חמורים עדיין משתמשים בחמור.

LOL

זה בדיוק המשפט שעלה לי לראש שלחצתי על פתיחת השרשור.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

ה"חבר שלי" משתמש גם בטורנטים. ועדיין, יותר נוח לו להשתמש בחמור.

גירסת אקסטרים (בעבר הייתה 0.48 ועכשיו שודרג ל) 0.50, ולמרות השידרוג הבעייה של הפיירוול קיימת.

רעיונות לפתרון למישהו?

פורסם

קודם כל, תגיד לו שיעיף את הפיירוול של הווינדוס לאלף עזאזלים.

דבר שני, אני יודע שיש ראוטרים עם פיירוול מובנה, את זה צריך לבדוק ספציפית בהגדרות של הראוטר (138.10.0.1 או משהו כזה).

דבר שלישי: חמור? באמת? תגיד לו שעדיף קאזאא

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
עוד לגבי לא יודע אם קשור, לעיתים אין לי אינטרנט לכמה שעות (ממוצע של אחת לחודש).

הוט ונטוויז'ן.

מה הקשר בין חיבור האינטרנט שלך לבעיה אצל ה"חבר"?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עשית העברת פורטים בנתב?

עוד דבר - למיטב ידיעתי, באדימקס אין דרך להגדיר איפי סטטי למחשב מסויים ברשת, אז צריך להגדיר איפי במחשב עצמו.

מעבר לזה - יכול להיות שהספקית חוסמת פורטים של חמור, נכון במיוחד אם יש לך חיבור בלי חייגן.

במצב כזה, צריך לנסות פורטים שונים, בתקווה שמשהו לא נחסם, אם לא עוזר, אז לברוח מהטרור האדום (הוט+NV).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חמור? קאזא?

מה נסגר אתכם, הצעירים? מה רע בנאפסטר?

מה רע בלמצוא את התווים ולהלחין רינגטון לנוקיה 3210 לבד (כן, הייתה במכשיר הזה אופציה כזאת).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
רק לפעמים לפעמים בטעות החמור עובד תקין' date=' אין מושג למה זה קורה. [/quote']

השורה הזו מרמזת שלא ביצעת הפניית פורטים למחשב.

למחשב שמוריד עם החמור [באמת, עדיין ??? (הייתי חייב)] צריך להיות IP קבוע על מנת שהראוטר יידע לאן להפנות את המידע שמתקבל מבחוץ.

לבטל לחלוטין פיירוול של וינדוס ושל נורטון ולהשאיר רק את זה של הראוטר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

דיי פשוט. השכן מלמטה גולש לו על ה WIFI. לכן, מתוך רצון לתת שירות טוב, חברינו הברווז אץ רץ לפתור את הבעייה :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
קודם כל, תגיד לו שיעיף את הפיירוול של הווינדוס לאלף עזאזלים.

דבר שני, אני יודע שיש ראוטרים עם פיירוול מובנה, את זה צריך לבדוק ספציפית בהגדרות של הראוטר (138.10.0.1 או משהו כזה).

דבר שלישי: חמור? באמת? תגיד לו שעדיף קאזאא

הפיירוול של הווינדוס בשליטת הנורטון. לא ניתן לגעת בה, אחרת הוא היה נפטר ממנה ממזמן.

פליטת פה פרואידיאנית?

עשית העברת פורטים בנתב?

חיובי.

עוד דבר - למיטב ידיעתי, באדימקס אין דרך להגדיר איפי סטטי למחשב מסויים ברשת, אז צריך להגדיר איפי במחשב עצמו.

מעבר לזה - יכול להיות שהספקית חוסמת פורטים של חמור, נכון במיוחד אם יש לך חיבור בלי חייגן.

במצב כזה, צריך לנסות פורטים שונים, בתקווה שמשהו לא נחסם, אם לא עוזר, אז לברוח מהטרור האדום (הוט+NV).

איך מגדירים את זה?

השורה הזו מרמזת שלא ביצעת הפניית פורטים למחשב.

ביצע, ביצע...

למחשב שמוריד עם החמור [באמת, עדיין ??? (הייתי חייב)] צריך להיות IP קבוע על מנת שהראוטר יידע לאן להפנות את המידע שמתקבל מבחוץ.

לבטל לחלוטין פיירוול של וינדוס ושל נורטון ולהשאיר רק את זה של הראוטר.

אני שואל שוב, איך מגדירים IP קבוע?

תודה לעונים.

• תוכן חדש...