Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WTCC

ניר_1985
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש מצב שיש מחירים, הכוונה כמה בערך יעלה כל הסיפור של טיסה ומלון ורכב וכניסה למירוץ. והאם עוד אנשים מתכוונים לטוס לראות וכך אולי יהיה אפשר לטרגן דיל?

החיים הם כמו....

פורסם
יש מצב שיש מחירים, הכוונה כמה בערך יעלה כל הסיפור של טיסה ומלון ורכב וכניסה למירוץ. והאם עוד אנשים מתכוונים לטוס לראות וכך אולי יהיה אפשר לטרגן דיל?

עזוב אותך מונזה אני ממליץ לך הם יש לך רישיון נהיגה אני מליץ לך לאסות קורס נאיגת דריפטים מיקצוית + ה WTCC באונגריה

אני אסתי את זה כולל קניסה לפורמולה ה 1 והיה לי טוב מצוין שמה הקורס או בעיברית אני מליץ לך בחום על כול הבילה הכול כלול לך שמה הקורס והמרוץ הצמו ביחד באותה אלות

MAY 4-5, 2013

A Weekend of Experience Drift Day

& WTCC (World Touring Car Championship)

לפרתים נוספים הקטובת כאן !

http://www.driftmyway.com/#

c9d24b_13dc9c8d37b136934340348e7843e7e0.png_srz_125_100_75_22_0.50_1.20_0.00_png_srz

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

תמשיך לעדכן אם יש חבילה בזול

אבל זול חו"ל לא זול ישראלי

זו אחת מסדרות המירוצים הכי מרתקות בעולם המירוצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סוף שבוע מוטורי במיוחד, במחיר מיוחד מיוחד!

גם קורס דריפטינג וגם צפייה במרוצי אליפות העולם של WTCC על מסלול הפורמולה של הונגריה.

4-5 במאי, פרטים נוספים נמצאים בקישור.

http://www.driftschool.com/#!wtcc/c10l4

פורסם
קטובת אתר הבבית כנס לאונגריה יש שם סרת מיטוך הרכב במסלול מישמה

זה כתוב ב"אונגרית"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זה כתוב ב"אונגרית"?

חחחחחחחחחחחחחחחחח מה לסות אני דיסלקתי סלחה על השגיאות שלי חחחחחח

בחטימות שלי ברשת !

פורסם

אתה דיסלקט מאובחן או סתם אתה מתבייש בשגיאות כתיב?:lol:

חח סתם.

בכל מקרה לא הבנתי כל העניין הזה בחבילה אחת גם לראות את המירוץ פורמולה 1 וגם לעשות את הקורס דריפטים?

אני יודע שמציעים כל מיני חבילות יפות גם בחברת מסלולים

פורסם

אני כרגע טס להונגריה ליום דריפטינג ו-wtcc עם כניסה וי.אי.פי. מבדיקה שעשיתי המחיר משתלם וסוף שבוע מעניין מאוד. לאחר שאחזור אני אפרסם פה את כל החוויה פלוס וידיאו. :-). מעניין אם מישהו עוד מגיע מהפורום?

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...