Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בקרוב רוצה לרכוש רכב ראשון שלי פרטי אני כבר לא נהג חדש אבל עדיין נהג צעיר,כרגע אני נוהג ברכב משפחה מיצובישי לנסר 2007 אוטומט.

אני רוצה לרכוש רכב מיצובישי ידני עד 15,000 ש"ח מחיר מחירון של הלנסר והקולט דיי זהה 11K-12K, ראיתי כמה מודעות קולט 1.6 GLXI 96/97 ו לנסר 1.6 GLXI/GLI 96/97.

*מה ההבדל בין לנסר GLI ללנסר GLXI ? הרוב ראיתי לנסר GLI מוכרים.

את האמת הלנסר מושכת אותי יותר מבחינת מראה ופלוס דלות אחוריות.

ממה שאני יודע לקולט 90 כ"ס וללנסר 113 כ"ס אבל מה ההבדל במשקל הרכב? ועם יש הבדל גדול או בכלל בצריכת דלק ?

אני רוצה לדעת בבקשה כל הפרטים שאפשר למשל הרכבים מיוצרים ביפן בשנים האלו? מה ההבדל בין השנים 96 ל97 יש כריות אוויר?אפשרי לשים אם אין?ואם ידוע אז כמה כסף? זמני האצה מקסימום מהירות? טיפולים וגם שיפורים מותרים מבחינת חוק לרכבים האלו.

נגיד הלנסר יש רצון לדמות לEVO IV עד כמה אפשרי לדמות אותו ל evo iv ? מבחינת מושבים,הגה סלון ? מבחינה חיצונית גם ואם מישהו יודע כמה בערך כסף יהיה צריך להשקיע בזה כי סך הכל אני רוצה להנות גם מהרכב ויש לי רצון להשקיע ברכב שיש לי.

תודה מראש.

פורסם

לא עושים מקיף לרכב שעולה 15 א.שח

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

בין הלנסר GLI ל GLXI מדובר בהבדלי גימור בלבד כש GLXI בעל רמת גימור גבוהה יותר, זה מתחיל בשעון סל"ד ויש פה ושם עוד כמה דברים וזה דיי תלוי בשנתון,לא זוכר בדיוק את ההבדל בין רמות הגימור אבל הנושא היה פה בפורום עם הסברים ברורים ואפילו אני חושב אשכול שאני פתחתי ושאלתי וענו לי בבירור, תחפש אצלי באשכולות.

הקולט קיבלה 90 כ"ס רק ב 96/97,אז אולי עדיף לחפש אחת שנת 94/95,אין הרבה הבדל ותקבל רכב יותר חזק.

רשמת המון שטויות שאמנע מלענות עליהם אז הנה עוד כמה תשובות שאפשר להוציא : אי אפשר לשים כריות אוויר במידה ואין,אם אני לא טועה בשנת 97 נכנסו כריות אוויר בהגה בטוח (לא יודע מה לגביי הנוסע)

ההבדלים בין סופר לנסר לקולט הם זניחים מבחינת צריכת דלק , חפש דגם ידני שלא נקרע ע"י צעירים ללא שום תוספות מיותרות כמו שאתה רוצה להוסיף ותקבל רכב אמין יחסית עם צריכת דלק טובה בגרסא הידנית (גם הסופר לנסר וגם הקולט)

Miata ND2

פורסם

12 אלף שקל בשביל סופר לאנסר בת 16?

מה קרה?

מבחינת שיפורים קוסמטיים אני לא חושב שצריכה להיות לך בעיה יש מלא כאלו עם שלל פנסים, פגושים, תאורות פנים ״משופרות״ ורובן מכוערות.

פורסם
12 אלף שקל בשביל סופר לאנסר בת 16?

מה קרה?

מבחינת שיפורים קוסמטיים אני לא חושב שצריכה להיות לך בעיה יש מלא כאלו עם שלל פנסים, פגושים, תאורות פנים ״משופרות״ ורובן מכוערות.

12K זה מחיר מחירון ראיתי מוכרים גם בין 8K-10K.

אם אני אחליט לשפר את הרכב אני לא הולך לעשות את זה מכוער וצעצועי , אם זה שיפורים "קוסמטיים" סלון וחיצוני אז רק לכיוון האיבו 4 שום דבר אחר (כסאות של RECARO, מגנזיום OZ Racing F1, הגה של MOMO). כמובן שהייתי גם רוצה לשפר מבחינת כוח של הרכב כמה שאפשר לזה אני עדיין לא הגעתי להבנה של מה אפשר ומה לא זה משהו שהייתי רוצה לקבל מידע עליו כאן בפורום אם אפשר עוד לפני שאני קונה את הרכב.

פורסם

אז למה דווקא סופר לנסר?

אם אתה רוצה רכב עם ״כבוד״ ו/או ביצועים והתנהגות, יש אופציות יותר מוצלחות.

סתם לדוגמה, במקום להשקיע בשיפור של המיצובישי אתה יכול פשוט להשקיע מראש יותר ולקנות רכב יקר יותר שנתוניו הבסיסיים יותר יתאימו לך (ב.מ.וו, מגאן קופה, גולף בגירסאות מנוע חזקות ועוד...)

כמובן שאם פשוט בא לך לשפר בשביל החוויה, אז לך על זה!

פורסם

חפש הונדה סיוויק 4 דלתות שנת 94\95 גם עם היד גבוהה זה עדיף לדעתי.

מינסיון עם הסופר לנסר עם כבר אתה נעול על הרכב אז תקנה אך ורק שנתון 97 דגם GLXI ידני

הוא מגיעה עם כל האיבזורים כריות אוויר חלונות חשמל שעון סלד ומושבים טיפה יותר חדשניים מראות חשמליות

אבל במכומך הייתי יורד מהאוטו הזה לדעתי האישית הוא על הפנים אני אישית בכלל לא הסתדרתי הם הרכב הזה

פלסטיקה מקרקשת ונשברת מנוע חלש מעט לטעמי בגרסה האוטומטית גיר שלא מעריך ימים

למנהלים בטעות נלחץ לי פעמיים אפשר למחוק את התגובה למעלה ,תודה

פורסם

שיפור חיצוני הוא לא שיפור.

לא שווה להשקיע ברכב גניב בן 16.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הייתה לי אי הבנה בקשר ללנסר.

הדגם שאני רציתי מסתבר שזה Mitsubishi Lancer (CE II) GLXi 1999-2001 לפי וויקיפדיה.

הרכב זהה לחלוטין במראה לסופר לנסר 1996-1997 אבל הצורה של הפנסים האחוריים שונה.

למה זה חשוב כי אם אני רוצה לעשות פרוייקט להביא את הרכב למצב של האיבו 4 אז אני צריך לנסר הדגם החדש יותר ולא את הסופר לנסר. הבעיה שלנסר 1999-2001 כל המודעות שראיתי כל הרכבים אוטומטים אין רכבים ידניים למכירה.

הסופר לנסר 96-97 ניתן להפוך לאיבו 3.

לצערי אני לא יכול לתת קישור כי אין לי עדיין מספיק הודעות בפורום.

מעניין אותי אם בכלל אפשר להשיג לנסר 1999-2001 ידנית בארץ?

ועד כמה זה אפשרי וכמה בערך כסף יוכל לעלות שינוי גיר לידני מאוטומט?

פורסם

לא נראלי שיש ידניות בשנים האלה, יכול להיות בודדים, בלוחות אין בכל מקרה.

הסבה תעלה כ 10000 אם תמצא גיר ידני תואם, לא יודע איזה גיר תואם ללאנסר קלאסיק

כל השגעון איבו שלך יעלה לך הרבה יותר ממה שאתה חושב וממש לא מומלץ,הרכב הזה עגלתי שעדיף לקנות רכב עם יומרות ספורטיביות בתקציב של ההסבה לאיבו ולהנות, ותסביר מה אתה רוצה לעשות באיבו שלך, חיצוני רק (זבויילרים) או גם להשתיל מנוע?

Miata ND2

• תוכן חדש...