Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע עד כמה זה יעזור כרגע ובכ"ז -

לאבא שלי יש רכב מאותו דגם ושנתון כמו שלך.

הוראה חשובה (עבורך - לעתיד) שנתנו לו במוסך המרכזי הייתה שיש תקלה אופיינית במיזוג הרכב עם יחידת המפוח, ולכן, אין להפעיל לעולם את המפוח בדרגה הגבוהה ביותר אלא להפחית בשלב אחד/שניים. תחילה חשבתי שזה מגוחך, אבל אימצתי את זה גם לרכב שלי אחרי שקראתי בפורום בחו"ל על המלצות דומות מבעלי רכב זהה ורכבים אחרים.

מקווה שיעזור לך להימנע בעתיד מחזרה על התקלה.

פורסם
אם הבקר תקין,התקלה במפוח או בתקע שלו,אם היה פיוז שרוף,הוא לא היה עובד כלל,הלד של הA/C נדלק?

הסימן של הכנפיים בצג מסומנים בשחור או נעלמים?

אורן

בהתנעה - הלד של AC נדלק לכמה שניות והכנפונים שחורים - אך ללא אוויר ננשף. לאחר מספר שניות הכל כבה.

למרות שאמרתי את כל זה, היום אחרי ששמתי בקר סיני - לכמה שניות כן יצא אוויר ננשף במפוח בקצב מאד חלש ולאחר 10 שניות - שב לעצמו המצב של חוסר פעולה.

דבר שאולי יעזור בדיאגנוסטיקה (ואולי לא) - הלד נבדלק והכנפונים נהיים שחורים רק בהתנעה לאחר הפעלת וכיבוי האזעקה מהשלט. כלומר אם עכשיו אני מספר פעמים את הרכב ואכבה ללא פהעלת האזעקה וניתוקה - הלד לא יידלק.

האם פיוז ? (אמרת כבר שלא) BSI? (מה אפשר לבדוק עליה) האם המפוח עצמו תקוע ? האם קופסת פיוזים משנית ?

אובד עצות. דרך אגב לגבי עצתו של זוהר - תמיד אמרתי לאשתי לא להפעיל למקסימום את המזגן.

פורסם

מוכן לשמוע שזה בבקר עצמו 0 אבל גם שהסרתי את המקורי - הטרנזיסטור שם היה תקין. למרות זאת החלפתי את הטרנזיסטור באחר חדש - לא עזר. החלפתי את הבקר עצמו (מה הסיכוי שגם הוא דפוק במעגל המודפס?!) ועדיין אותו דבר חוץ מהשיפור של הפעלת המפוח חלש ל2-3 שניות).

עוד יומיים יגיע לי עוד בקר שהזמנתי (בזמן שהסיני לקח לו זמן להגיע והחזירו לי כבר את הכסף מEBAY).

משום מה אני חושב שזה לא הבקר - למרות שממש קיוויתי שזה הוא.

יש מה לבדוק אם הוא מתחמם בזמן התנעה כשהלד דולק?

יש לי מה לפתוח את כל הקונסולה בשביל להגיע למפוח ? יש עליו קונקטורים ו צמות שאני יכול לבדוק את החיבורים שלהן ?

באיזסה פורום אוסטרלי אמרו לי משהו על 2 חוטים כחולים בתיבת הפיוזים שמתחת למכסה מנוע (מוכר למישהו תקלה ידועה שם ?, גם לא מצאתי שם חוטים כחולים אלא רק פיוזים).

פורסם

לחוטים הכחולים בתא המנוע ניתן לבצע מעקף (ממסר+פיוז מקסי חיצוני+חיבור עם סופית חוט 13 מ"מ להזנת מתח הראשית לתיבת הנתיכים המדוברת). פיקוד ניתן לקחת מהפינים של החוטים הכחולים (לנקות+להרכיב סופיות חדשות ולקוות לטוב) או לקחת פיקוד לממסר מהזנות מתח אחרות (כמו למשל הזנה לסליל הצתה או משאבת דלק). ברגע שהרכב יהיה מונע המפוח יקבל מתח קבוע.

למיטב זכרוני, הפלוס הוא פלוס קבוע (גם למפוח עצמו) והווסת מבצע שינויים על קו ה (-).

אם המפוח שלך צורך הרבה זרם, בדוק שהסנן אויר של יחידת המיזוג לא סתום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...