Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה לעשות עם זה יותר, כבר החבילה השניה שאני שולח לגרמניה בחודשיים האחרונים בדואר רשום והיא לא מגיע לנמען.

חבילה ראשונה היתה שווה 450 שקל, נשלחה בדואר בתאריך 4.1, ב7.1 עזבה את הארץ ועקבותיה לא נמצאו לעולם. לפני שבועיים נמאס לי ופתחתי טופס אבדות באתר שלהם עם כל הפרטים והשבוע קיבלתי מכתב שהם מטפלים בזה.

עכשיו זה קורה שוב פעם נראה לי, חבילה שנשלחה ב14.2 ועזבה את הארץ ב17.2 עדיין לא הגיעה, אני מפחד שזה קורה שוב פעם, עכשיו ערך החבילה הוא פי2- 900 שקל ויש לי הרגשה שזה שוב קורה, זה רק משלוח לגרמניה, וכל העשרות פעמים ששלחתי לאנגליה ולשאר אירופה זה הגיע בשבוע-עשרה ימים....

מה שגם מעצבן זה שאי אפשר לעקוב אחרי החבילות בדואר הגרמני,(גם בבריטי).

יש למישהו נסיון עם הטופס עבדות? הם באמת מחזירים כסף?

פורסם

שמע, במצב כזה אני מייעץ לך רק דבר אחד. שלח את החבילה שלך לחו"ל רק עם פדקס או UPS. יש להם תיעוד של כל רגע ורגע היכן החבילה נמצאת בכל רגע נתון. זה אומנם עלול לצאת לך יותר יקר אבל החבילה תגיע לשם בטוח.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...