Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב נשרפה לי נורה H7 ברכב אז אמרתי אולי שווה לשים נורה זולה לבינתיים ולהזמין נורה שתאיר טוב יותר מהמקוריות.

יש לי סיאט איביזה SC 2011 ומה שאני מחפש זה נורה שתאיר חזק יותר ורחוק יותר ותשפר לי את הראות

אני לא מחפש אור לבן כחול וכו לי אישית זה מפריע רכבים עם מנורות זולות של אור לבן שמסנוורת אז אני לא אשים כזה לרכב שלי.

סוג הנורה הוא H7.

אשמח לשמוע המלצות.

בינתיים מצאתי את שתיי הנורות האלו דרך האתר הזה http://www.powerbulbs.com:

1. Philips X-treme Vision H7

2. OSRAM Night Breaker Plus H7

אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע ואם לו איזה מבין אלו שרשמתי פה תשפר יותר את הראות?

כמו כן מכוון שנורות כאלו לא עולות מעט האם יש טעם להחליף עם אור הדרך גם את האור הגבוה ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

אני הזמנתי את OSRAM Night Breaker Plus H7 באיביי.

ישנו הבדל גדול מאוד בין הנורות שהיו לי (OSRAM אבל לא יודע איזה דגם) לבין הNIGHT BREAKER.

כשאני מכוון את הפנסים יותר גבוה, כלומר גובה האלומה, אני לא צריך להשתמש באור גבוה. נורות חזקות מאוד.

אני ממליץ.

ובנוסף למרות שזה לא מענין אותך, האלומה פחות צהובה יחסית לנורות שהיו לי.

פורסם

ה-Night Breaker ידועה בעוצמה שלה, החלק היחיד שמאכזב שם שהם מבטיחים אלומה לבנה כאשר הגוון שלה נוטה בכלל לצהוב.

קח בחשבון.

פורסם

לא מחפש גוון לבן ככה שזה בסדר מצידי שזה יהיה צהוב.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

הגוון של ה-Night Breaker לבן יותר מנורה רגילה (לא לבנה לגמרי כ-3500K לעומת 3000-3200K) ומאירה טוב יותר.

אולי זה הפנסים שלי אבל ההבדל בעוצמת התאורה היה פחות גדול ממה שחשבתי שיהיה אבל בהחלט שמים לב שיש שיפור ניכר בתאורה.

קניתי את אלה.

פורסם

תראו איך הפסיכולוגיה עובדת עלינו..

להלן נתונים אשר נלקחו מהאתר של OSRAM על נורת ה-night breaker מול נורה סטנדרטית של אוסרם ORIGINAL LINE:

Night Breaker

Lifespan Tc - 250h

Color - 3500K

Luminous Flu - 1500lm (מדד עוצמת האור)

55W

Original Line

Lifespan Tc - 550h

Color - 3200K

Luminous Flu - 1500lm (מדד עוצמת האור)

55W

כלומר, מקבלים את אותה עוצמת תאורה עם גוון קצת יותר לבן(אבל ממש קצת, עד כדי כך שבעין אנושית קשה להבחין בהבדל) והצ'ופר האמיתי - עם פחות מחצי תוכלת החיים ובמחיר כפול! :lol:

תהנו!!

• תוכן חדש...