Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנית חלקים לגיפ מאייבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לקנות נעילה אחורית לגיפ שלי, מצאתי איזה חנות ,כנראה מקוריאה שמוכן לשלוח לישראל אך מבקש תוספת תשלום על תשלום דרך הפאיפאל. התוספת היא 60$.

כמה שאלות ברשותכם.

1. מישהו נתקל בדרישה כזאת? הוא מוכן שאעביר לו ישירות לבנק שלו ללא עמלה, כדאי?

2. החלק עולה 425$ ועוד משלוח 111$ בהנחה שיתווסף התשלום לפאיפאל יעלה לי הכל 595$ ,אני אצטרך לשלם מכס?

3. משרד התחבורה יעשה בעיות? מדובר בנעילה שנכנסת לתוך הסרן האחורי.

סליחה על החפירה ותודה לעוזרים

יוסי

פורסם

שלא תעיז בחלומות הפרועים והנועזים ביותר שלך להעביר כסף לחשבון בנק או העברה כמו ווסטרן יוניון ואחרים. בזמן שהכסף אצלו בבנק אתה יכול לדבר ללמפה. איביי לא יעשה לו כלום. אייביי לא יכול גם לחייב אותו להחזיר לך את הכסף כל עוד זה לא נעשה דרך פייפאל.

עובדה, קניתי מוצר מאיזה בן בליעל מחו"ל, שלחתי לו כסף בדואר מאובטח, רשום עם מעקב וכל הבולשיט. הוא קיבל את המקדמה ומעולם לא ראיתי את המוצר שלי. שמתי לו פיידבק שלילי ורשמתי שהוא גנב. פניתי לאיביי (אומנם אחרי ה 45 ימים שלי) והם אמרו לי לפנות ל FBI למחלקת הונאות בין לאומיות. כן בטח, FBI יתעסק במקרה של הכלב הזה שגנב לי 150 דולר.

לגבי כל השאר, בטח שיש מכס, מדוע אתה חושב שלא? הרי המדינה צריכה לממן את כל אוכלי החינם והפריזטים למינהם לא? מאיפה אתה חושב שהמדינה מביאה כסף לשלם 40 אלף שקל בחודש לחבר כנסת? במקרה של חלקי חילוף המכס צריך להיות משהו באזור ה 50 אחוזים מערך הפריט פלוס עלות המשלוח לארץ.

לגבי אישור, ממליץ לך לנסות להוציא אישור משרד תחבורה לפני שאתה בכלל משלם על הפריט הזה.

באיזה דגם ובאיזה שנה מדובר? אני עזרתי לחבר לשפץ גיפ ישן עם חלקים מארה"ב. האמריקאים מאוד טובים בגיפים. יש אפילו אופציות לקנות ממש בודי חדש תוצרת 2013 לגיפים ממודילים ישנים.

הכל תלוי בעומק הכיס שלך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אוקיי, עכשיו אני מבין מדוע פנייך מועדות לקוריאה. אני רק מקווה שהוא מקוריאה הדרומית ולא הצפונית כי אז באמת תשכח מהכסף שלך. נוצר בי הרושם שאתה מדובר על JEEP ישן שצריך שיפוץ. האם יש את הדגם של הרכב שלך בארה"ב? כי במידה וכן סביר להניח שיש שם כמות אדירה של חלקי חילוף והמחיר הוא בהתאם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...