Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין בגיפ הזה או גיפ אחר בטווח של עד 60 אלף.במחיר הזה לרוב הוא הפגארו 01 קודם כל מה ההבדל בין הדיזל לסולר? רציתי לדעת קצת פרטים לגבי אמינות ,צריכת דלק ,אגרת טסט, וכל פרט מה חשוב לבדוק ?מה הולך מהר ברכב.?הרכב ישמש בעיקר לנסיעה עירונית ופחות לשטח אשמח לקבל הצעות לגבי גיפים אחרים שנראים ספורטיבים ובמחירים אטרקטיבים.

תודה

פורסם

סולר זה דיזל.

מנוע דיזל מונע על ידי סולר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ההבדל בין הבנזין לדיזל הוא שהדיזל יותר חזק (מומנט יותר גבוה בסל״ד נמוך).

הבנזין יותר שקט ונעים בעיקרון מה שצריך לבדוק זה טיפולים מסודרים,תאונות למיניהם,מצב המיתלים

בגלל נהיגת שטח,מכות בתחתית המרכב,גיר יחסית עדין.

לתשומת ליבך במושב האחורי יכולים לשבת 2 נוסעים בגלל שהמושב צר יחסית ונמוך 3 נוסעים זה כבר

יותר בעייתי.

בעיקרון המתחרים שלו הם טויוטה לנד קרוזר,והאיסוזו טרופר אבל לפי דעתי

הפאג׳רו יותר יפה ומרשים מהם. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...