Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט גרנדה פונטו - בעת יציאה מחניה שאני מסובב את ההגה עד הסוף מדי פעם אני שומע נקישות ,

מה זה יכול להיות ? ציריות?

בנסיעה רגילה אחרי אני כמעט ולא שומע רעש בסיבוב הגה

גרנדה 2007 רובוטית, לנסר קלאסיק 2009 אוטומטית

פורסם
פיאט גרנדה פונטו - בעת יציאה מחניה שאני מסובב את ההגה עד הסוף מדי פעם אני שומע נקישות ,

מה זה יכול להיות ? ציריות?

בנסיעה רגילה אחרי אני כמעט ולא שומע רעש בסיבוב הגה

בדרך כלל נקישות כשהרכב נוסע בסיבוב חד נובעות מפעמוני הציריות שהתבלו. רק במוסך אפשר יהיה להגיד לך אם זה באמת

הציריות או משהו אחר

פורסם
בדרך כלל נקישות כשהרכב נוסע בסיבוב חד נובעות מפעמוני הציריות שהתבלו. רק במוסך אפשר יהיה להגיד לך אם זה באמת

הציריות או משהו אחר

תודה

כמה מסוכן לנהוג ברכב במצב כזה? אפשר לסחוב עד יום שישי ואז לרדת למוסך לבדיקה ?

פורסם

בעיקרון כן, אבל זה תלוי בספק, כמה זמן אתה חווה את הנקישות?

בכל אופן לא מומלץ לסובב את ההגה עד הסוף בשום מצב של נסיעה, עם נקישות או בלי.

פורסם
בעיקרון כן, אבל זה תלוי בספק, כמה זמן אתה חווה את הנקישות?

בכל אופן לא מומלץ לסובב את ההגה עד הסוף בשום מצב של נסיעה, עם נקישות או בלי.

שומע את הנקישות מעל לשבוע , הנקישות נשמעות גם אם אני לא מסובב את ההגה עד הסוף

אבל במיוחד שאני מסובב את ההגה כמעט עד הסוף ( כאשר דוחקים אותך בחניה ורכבים צמודים נאלצים לסיבוב מלא של הגה כדא לצאת מהר ולא ב10 איטרציות)

פורסם
שומע את הנקישות מעל לשבוע , הנקישות נשמעות גם אם אני לא מסובב את ההגה עד הסוף

אבל במיוחד שאני מסובב את ההגה כמעט עד הסוף ( כאשר דוחקים אותך בחניה ורכבים צמודים נאלצים לסיבוב מלא של הגה כדא לצאת מהר ולא ב10 איטרציות)

הציריות משופצות?

מאיזה צד אתה שומע את הנקישות? באיזה קצה מהלך אתה שומע נקישות ימין או שמאל?

זה בדרך כלל מהגומיות של הציריות. לא זכור לי השם המקצועי של החלק הזה, אבל שווה לבדוק אם יש חופש בציריות.

זה קורה בפיאט דיי הרבה לצערינו.

בהצלחה.

פורסם
הציריות משופצות?

מאיזה צד אתה שומע את הנקישות? באיזה קצה מהלך אתה שומע נקישות ימין או שמאל?

זה בדרך כלל מהגומיות של הציריות. לא זכור לי השם המקצועי של החלק הזה, אבל שווה לבדוק אם יש חופש בציריות.

זה קורה בפיאט דיי הרבה לצערינו.

בהצלחה.

שומע את הנקישות בעיקר שאני מסובב את ההגה שמאלה לא יודע לקבוע 100% מאיזה צד בדיוק הנקישה (נראה לי צד שמאלי)

אני כבר אוריד את האוטו למוסך ביומיים הקרובים כדי לבדוק

אם זה לא ציריות יש את החלק שמחבר למשולש גם שיכול לעשות בעיות ( פעמון זה נקרה אם אני לא טועה)

בבכל זאת עד שאבדוק אסע על הרכב במהירות נמוכה

פורסם

בדיקה במוסך יצא שזה מסרק הגה תחתון שעושה את הרעשים הגיוני ?

עלות שיפוץ 600 שח ? זול יקר? יש לימשהו מושג?

פורסם

אם הנקישות נשמעות בזמן סיבוב ההגה שהרכב לא בתזוזה כלל אז אכן זה הגיוני שמדובר במסרק הגה. תיקתוקים מהציריות באים לידי ביטוי שהרכב בסיבוב חד בתנועה כמובן.

:)
פורסם
אם הנקישות נשמעות בזמן סיבוב ההגה שהרכב לא בתזוזה כלל אז אכן זה הגיוני שמדובר במסרק הגה. תיקתוקים מהציריות באים לידי ביטוי שהרכב בסיבוב חד בתנועה כמובן.

שאני בנהיגה אני לא שומע נקישות גם בכיכר עם גז בלי גז אין נקישות , את הנקישות אני שמוע רק בתחילת נסיעה בזמן שאני מסובב קצת את ההגה כדי להתחיל לצאת מחניה

הקטע אני לא מוצא חלק חילוף בחיפה אין מסרק הגה תחתון בשום מקום ! מאיפה אני יכול להשיג את החלק ?

פורסם

שוב אני חוזר ואומר, אם הרעשים נישמעים שאתה בעמידה רוב הסיכויים שמדובר במסרק. אם הם נישמעים מכיוון הגלגלים שאתה עושה פרדה למשל אז ככל הניראה ידובר בפעמוני צירייה. אדם שמבין מייד יוכל להגיד לך מהיכן זה. תבדוק את האופצייה להוריד את המסרק שלך ולישלוח אותו לשיפוץ. זה אולי ייצא לך זול יותר.

:)
פורסם
שוב אני חוזר ואומר, אם הרעשים נישמעים שאתה בעמידה רוב הסיכויים שמדובר במסרק. אם הם נישמעים מכיוון הגלגלים שאתה עושה פרדה למשל אז ככל הניראה ידובר בפעמוני צירייה. אדם שמבין מייד יוכל להגיד לך מהיכן זה. תבדוק את האופצייה להוריד את המסרק שלך ולישלוח אותו לשיפוץ. זה אולי ייצא לך זול יותר.

בדקתי את האוטו במוסך היום וזה מה שיצא בבדיקה , הציעו לי שיפוץ ב650 שח אחרי שלא מצאנו בשום חנות חלפים בחיפה את החלק

מחר חבר של אבא שלי מכונאי יבדוק את האוטו שוב וינסה לסדר לי מחיר זול יותר על שיפוץ מסרק הגה

פורסם

לי יש אותה בעיה כבר שנה וחצי בפג'ו 206.

בעיקר אחרי גשמים משום מה.

מה המשמעות של הזנחה?

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

איזה קטע בדקתי בעוד שני מוסכים והם הגיעו לאותה מסקנה ! אין קשר להגה אבחון ראשוני היה שגוי

בעיה בתושבת מנוע במצד שמאלי מתחת למצבר (אוזן מנוע)

כמה מסוכן לנסוע ככה האם מומלץ להחליף את שתי התושבות ? גם משמאל גם ימין ?

• תוכן חדש...