Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בקרוב אני אשתמש בפלסטלינה בפעם הראשונה ואשמח לדעת את הדברים הבאים:

1)קודם כל קראתי ברשת שיש אנשים אחרי ששוטפים את הרכב משתמשים בפלסטלינה עם מים רגילים ויש אלה שמשתמשים עם חומר מיוחד, אז מה דעתכם במה צריך להשתמש?

2)ובקשר לאופן העבודה, האם הדרך הנכונה היא העברת הפלסטלינה על הבודי בכיוון יחיד בקווים ישרים וכך הלאה, או בתנועות מעגליות (או שאין חשיבות לזה)?

3)ואחרי השימוש בפלסטלינה, האם רצוי לעשות ווקס רגיל?

תודה :wink:

פורסם

ניסיתי פלסטלינה גם עם מים רגילים (לאחר שטיפה שעוד נשאר מעט סבון) וגם עם סבון בפנים (לא סבון כלים...)

היישום הטוב/עדיף היה עם חומר סיכוך יעודי. (מוריד ליכלוך באופן יעיל יותר עקב חומרי ריכוך בפנים)

לא מצאתי משמעות לאופן היישום. (ישר או מעגלי)

פורסם
שלום,

בקרוב אני אשתמש בפלסטלינה בפעם הראשונה ואשמח לדעת את הדברים הבאים:

1)קודם כל קראתי ברשת שיש אנשים אחרי ששוטפים את הרכב משתמשים בפלסטלינה עם מים רגילים ויש אלה שמשתמשים עם חומר מיוחד, אז מה דעתכם במה צריך להשתמש?

2)ובקשר לאופן העבודה, האם הדרך הנכונה היא העברת הפלסטלינה על הבודי בכיוון יחיד בקווים ישרים וכך הלאה, או בתנועות מעגליות (או שאין חשיבות לזה)?

3)ואחרי השימוש בפלסטלינה, האם רצוי לעשות ווקס רגיל?

תודה :wink:

יש סוגי פלסטלינה שניתן לעבוד עם מים בלבד,ויש סוגים שצריך עם CLAY LUBE.

פלסטלינה עובדים אך ורק בקוים ישרים,הלוך וחזור.

אם רואים שהפלסטלינה ספגה לכלוך מהצבע,לשים אותה עד שהלכלוך "נבלע" ורואים פלסטלינה נקייה.

אם הפלסטלינה נופלת על הרצפה,זורקים וחותכים חתיכה חדשה לעבוד איתה.

אחרי הפלסטלינה אתה יכול לעשות פוליש ו/או למרוח LSP[סילנט או וקס].

פורסם

בשימוש בפלסטלינה אפשר להשתמש גם במים רגילים וגם בחומר. תלוי בפלסטלינה. הפלסטלינה של מגווירס למשל יעילה יותר עם שימוש בחומר סיכוך ייעודי, והפלסטלינה של 3M תעשה את הפעולה שלה רק עם מים. מה שחשוב זה לא להשתמש בסבונים שיש בבית (סבון כלים,ידיים וכדומה), כי הם עלולים לגרום לנזק.

אופן העבודה לא בעל חשיבות רבה מבחינת יעילות החומר, אבל אני מציע לעבוד בקווים ישרים ולא במעגלים, כי זה יותר קל לעבוד ככה, וגם אתה יודע שאתה מכסה את כל החלקים ברכב.

ווקס אפשר לעשות רגיל לאחר מכן.

פורסם

נכון לרוב אני מיישם בפסים. (גם נוח יותר האמת)

מה הכוונה ש 3M מיישמים רק עם מים? עכשיו הזמנתי אחד מאיביי

מה יש בפלסטלינה (הרכב לחומרים) שמונע ממנה לנקות באופן יסודי (ללא נזקים) על ידי חומר ריכוך?

פורסם

אני לא יודע מה הרכב החומרים מן הסתם, אבל הפלסטלינה של 3M תוכננה לחסוך את כל העניין עם חומרי סיכוך למיניהם כך שהיא עובדת בצורה אופטימלית עם מים נקיים. עבודה עם סבון רגיל או סבון כלים גם לא תועיל, וגם עלולה לגרום נזק לפלסטלינה (הסביון גורם לה להתפרק מהר ולאבד מהיעילות שלה)

פורסם

לא התעמקתי מספיק בדברים בשביל לקבוע עמדה -ולהבין מה שונה בהרכב של הפלסטלינה שאין אפשרות ליישם עם חומר ריכוך יעודי.

אני מיישם עם פלסטלינה (כרגע) של קארפלן שעושה עבודה טובה,אבל בסוף חייה.

הזמנתי מאיביי את זה (לא מגיע עדיין)

http://www.ebay.com/itm/330617225439?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

לא צריך יותר מזה.

פורסם

זה לא שאי אפשר, זה שלא צריך. חוסך את כל ההתעסקות עם חומרים סיכוך והתזה וריסוס וניגוב. פשוט לטבול במים ולהתחיל עבודה. וגם עושה את העבודה יותר טוב, וגם הכמות חומר של הפלסטלינה של 3M גדולה יותר.

• תוכן חדש...