Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים.

יש לי התלבטות גדולה יש לי פיאט פונטו שנת96 ולמי שמכיר המיקום של הרמקולים מקדימה ממש קטנים בערך 4 אינץ

ואני ממש רוצה לעשות מערכת טובה כרגע יש לי מגבר t15 והבנתי שהוא ממש חרא וזוג רמקולים אחוריים של פיונר 600וואט וסב של jbl הקטע הוא שהמגבר שלי הוא ארבע יציאות ככה ששתים הולכים לרמקולים ושתיים לסאב

עכשיו השאלה שלי מה אני עושה

אני ממש עבוד!!!

פורסם

אין יותר מידיי מה לעשות, או שקונה קומפוננט לקדימה ומחבר אותם למגבר ביחד עם הסאב והרמקולים האחוריים למערכת אצמה ככה הכל יעבוד או שרונה מגבר חמש ערוצים לסאב קומפוננט ואחוריים או שקונה עוד מגבר מונו שהוא רק לסאב ואז יהיה לך אפשרות לחבר את האחוריים והקומפוננט במגבר של הארבע יציאות והסאב במונו.

השאלה כמה אתה מוכן להשקיעה בזה זמן וכסף.

פורסם

אני לא יודע מה זה מגבר T15 אולי אתה מתכוון ל-Rockford Fosgate T15K זה דווקא מגבר לא רע :-D

הרמקולים בדשבורד הם בגודל 3.5 אינצ' עם עומק התקנה של 35 ממ.

מה שאני מציע לך לעשות אם אתה רוצה מערכת ברמה גבוהה

זה לעשות בניות על הדיפון בדלת לאחר מכן תוכל להכניס רמקול 6.5 אינצ שם או אפילו

לנצל את המיקומים בדשבורד לסט 3 חלקים כמו מורל וירטוס 603 לדוגמא.

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=115867

http://www.cardomain.com/ride/723161/1996-fiat-punto/

פורסם

תעשה איזה שהיא בניה באמצעות טבעות עץ , או פיבר, האופציה של טבעות העץ זולה וקלה יותר לביצוע עצמי.

אני מצרף לך תמונה להתרשמות מבניה מטבעות עץ שאני עשיתי ברכב הקודם.

לגבי מגבר וקומפוננט, מה התקציב ואיזה HU יש לך?

IMG_0740.jpg

IMG_0742.jpg

SCANSPEAK

• תוכן חדש...