Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלון האחורי צד נוסע ברכב מסוג טויוטה RUNX מודל 2006 השייך לידידה טובה שלי החליט ביום בהיר אחד לא לעלות.

לאחר בדיקה במוסך מורשה טויוטה נמצא שהמנגנון תקול ויש להחליפו בחדש בעלות של 2400 שקלים כולל עבודה ומע"מ לחלק מקורי.

הערה

המכונאי שבדק את הרכב נתן מספר מכות בדלת וגם טרק את הדלת בחוזקה ולפתע החלון עלה.

שאלות

1. האם קיים חלק חליפי איכותיי ?

2. האם מישהו שיפץ או החליף את החלק בעלות נורמלית ויכול להמליץ על מקום באיזור גוש דן לתיקון המנגנון ?

3. מה התקלות הנפוצות במנגנון של טויוטה RUNX ?

3. אשמח לקבל גם מק"ט לחלק מקורי של המנגנון.

תודה

איזה כייף לי :)

פורסם

אין לי את מספר השלדה של הרכב, אז הצלחתי למצוא לקורולה 2006 האצ'בק. אינני יודע אם זה יתאים לשלה כי יש כמה תת דגמים.

אם אתה רוצה, שלח לי את מספר השלדה בה"פ.

צירפתי שתי תמונות, כל אחד מדגם קורולה שונה מאותו השנתון.

corolla runx.jpg

corolla runx back window.jpg

פורסם
בהצעת המחיר שידידה שלי קיבלה המנגנון כולל את המנוע.

כנראה שבדגם הזה לא קיים מק"ט נפרד למנוע.

אין דבר כזה,

מה שהתכוונת שאולי הם לא נמכרים בנפרד.

אם אתה חושב שאתה יכול לסדר את המנגנון לבד יש קיטים באיביי למגוון רכב של רכבים בעלות של 100-200 שקל. יש לי נסיון טוב עם הקיטים האלו בפוקוס, פאסאט וגולף.

פורסם
אין דבר כזה,

מה שהתכוונת שאולי הם לא נמכרים בנפרד.

אם אתה חושב שאתה יכול לסדר את המנגנון לבד יש קיטים באיביי למגוון רכב של רכבים בעלות של 100-200 שקל. יש לי נסיון טוב עם הקיטים האלו בפוקוס, פאסאט וגולף.

מכיוון שהרכב איננו שלי אינני מתכוון לנסות לתקן בעצמי או לחפש קיטים באינטרנט.

כול המידע יעבור כפי שהוא לבעלת הרכב.

תודה

פורסם
סתם מתוך סקרנות-יתכן שההתקנה של החלון החשמלי היא התקנה מקומית?

הרכב הגיע במקור עם חלונות חשמלים, רמת גימור לאקצ'רי או GLI.

פורסם

שלח אותה אל מוסך ב.מ. זגגות האחים ברעננה, רחוב המלאכה, זהו הרחוב מאחורי קניון רננים בצידו הצפוני. 09-7461859

(הם בתוך בנין מסחרי ארוך ויסבירו היכן בדיוק להכנס).

ככה שעד שיסדדרו את החלון יש לה היכן להסתובב....

מהתנסות אישית לפני זמן רב - הם מקצועיים מאוד, אמינים והגונים. ככל הנראה המחיר לשיפוץ מה שצריך במנגנון יהיה רבע עד שליש ממה שאמרו במוסך מורשה. ככה היה במקרה שלי בחלון אחורי שהתשבש לו המנגנון אחרי שהדלת נטרקה בחוזקה מרוח בנגב.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מצ"ב מק"ט החלק לפי מספר השלדה.

איתמר.

runx2.jpg

runx.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מרק10, אם אתה צריך לראות שרטוטים ומק"טים לראנקס אפשר להשתמש באתר הזה.

בכל מקרה, אולי כדאי לשקול קניית החלק מפרוקיה. לא ידוע לי שזהו חלק בעייתי ברכב זה (לי יש ראנקס וכך גם לשני חברים - לא היו תקלות עם החלונות).

מצטער שלא יכול לעזור יותר מזה, אך אשמח אם תעדכן איך הסיפור נגמר.

פורסם

אכן האופציה של רכישת מנגנון נעילה מפירוקיה נלקח בחשבון.

חלק מפירוקיה מגיע עם אחריות של 3-6 חודשים ועלותו לא זולה וגם הרכבה פירוק עולים בסביבות 250-300 שקלים לכן העניין יירד בשלב זה מהפרק.

אני מעדיף לרכוש מנגנון חדש תחליפי מייצרן מוכר (אם קיים בארץ).

פורסם

איזה מצחיקים אנשי השירות בטויוטה.

ידידה שלי התקשרה אתמול למוסך המורשה של טויוטה שבו היא קיבלה את הצעת המחיר להחלפת המנגנון בעלות של 2400 שקלים ולאחר דין ודברים המחיר יירד ל-1900 שקלים.

ממש שודדים לאור היום !

* בגולף דור 4 או 5 עלות ההחלפה היא בסביבות 1000 שקלים עבור חלק חדש מקורי !

• תוכן חדש...