Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח אם תעזרו לי לבחור באיזה מהרכבים המוצעים להתמקד:

1. שנת 2004, יד שנייה, מנוע 1600 סמ"ק, הוחלף מנוע, מנוע מייבוא עם שטר מכר, מבקש 22K

2. שנת 2004, יד שנייה, מנוע 2000 סמ"ק, 100K ק"מ, מטופל באופן סדיר עם ספר טיפולים, מבקש 29.5K

3. שנת 2004, יד שלישית, מנוע 1600 סמ"ק, 170K ק"מ, מבקש 28K

4. שנת 2005, יד שלישית, מנוע 2000 סמ"ק, 155K ק"מ, הרכב היה מושבת שנה, (לטענתו בגלל שקיבל רכב מהעבודה, ולא היה זקוק לרכב, ועכשיו החליט למכור, מצבר חדש, עבר טסט לפני שבועיים) מבקש 29K

כל טיפ או הדרכה ייתקבלו בברכה.

תודה מראש

פורסם

מס 2 על הנייר נשמע הכי טוב.

מנוע 1600 בשילוב עם גיר אוטומטי חלש לרכב,לכן הייתי מתמקד במנועי ה2.0 ליטר. מעבר לזה כמובן צריך לבדוק כל רכב ולהחליט לפי מצבו .

למשל אני לא יכול לקנות רכב שנראה מוזנח מבפנים -ריפודים קרועים פלסטיקים שבורים גם אם אני יודע שהרכב פיקס מכנית.

תלך עם הרכב שהכי נראה לך .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מניסיון שלי אל תדע במנועי 2000 סמ״ק של פיג׳ו. המון תקלות והטיפולים שלהם הרבה יותר יקרים מה1600.

צריכת הדלק שלהם בשמיים.

בהצלחה

פורסם

^

כמה שטויות במשפט,נסיון עם איזה מנוע יש לך?

המנוע שיושב ברכב המדובר ידוע באמינותו + צריכת דלק טובה ביחס לנפח.

כמו שאמרו לפני,האופציה השנייה נשמעת טובה,ובאמת תתפקס על דגם ה2.0,הרכב לא קל ובשילוב גיר עצלן יחסית ומנוע 1.6 מתקבל מתכון לעגלה עם צריכת דלק מוגזמת.

בהצלחה!

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

מנסיון עם 3 מנועי 2 ליטר של הקונצרן, לא הייתה לי בעיית אמינות. הרכבים המדוברים היו סיטרואן C5 שנמכרה בגיל 6.5 עם 90K ק"מ. שני רכבי 307 שנמכרו בגיל 7 אחד עם 85K ק"מ בערך, והשני עם 70K.

יש אולי תקלות בידית COM או חיישן טמפ' (של מזגן בקרת אקלים) אבל באף אחד מהרכבים שלי לא היו בעיות במנוע.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
מניסיון שלי אל תדע במנועי 2000 סמ״ק של פיג׳ו. המון תקלות והטיפולים שלהם הרבה יותר יקרים מה1600.

צריכת הדלק שלהם בשמיים.

בהצלחה

מנוע 2.0 בפיזו אחד המנועים הכי אמינים שיש בכלל,לחבר יש 406 2001 מנוע 2000,עם 235 אלף ק"מ,המנוע שקט,אוכל מעט מאד שמן למרות כל מה שעבר עליו.

לי יש 307 מנוע 2000 בת 11,המנוע שקט,סוחב מעולה,אין בכלל אכילת שמן.

פורסם

חמש שנים עם קסארה פיקאסו עם מנוע 2 ליטר המדובר , 0 תקלות , הרכב נמכר לפני חצי שנה עם 155,000 ק"ע על השעון , לא אכל שמן ולא שתה מים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תמשיכו לקשקש לכם! היה לי את הרכב הכי יקר של פיג׳ו ולא אפרט את סוגו.

מנוע 2000 הוא אכן חזק אבל עלות הטיפולים שלו יקרים משמעותית! ורק תקלות!!!!

אל תגע במנוע 2000 שלהם!!! אתה תצטער על זה!!

פורסם

כפיר 26 - בהמשך להתייחסותך "תמשיכו לקשקש לכם!"

כדאי להתייחס בצורה הולמת לדעתם של אחרים.

דעתך האישית יתכנן ונכונה לאור ניסיונך במנוע הנ"ל.

דעתם של כותבים אחרים שונה מתוך ניסיונם האישי וצוינו הדוגמאות לכך בשרשור.

מומלץ לכבד את דעתם של אחרים גם באם שונה מדעתך.

פותח השרשור מעוניין לקבל חוות דעת והמלצות.

את שלך כתבתה גם לאחרים ישנה דעה והם כותבים אותה - מדוע לשלול זאת בצורה תוקפנית.

באם מעניין אותך השרשור תמשיך לעיין בו, את דעתך כתבת בברור.

אין כל צורך להשתלח בכותבים אחרים.

מאחל שתהיה לנו שבת רגועה ונעימה.

פורסם

על מנועי ה 1.6 בסטיישנים אל תסתכל בכלל, ובלי תירוצים של "אני לא עושה מירוצים" או "אני נוהג רגוע, רק מקפיץ את הילדים לגן וחוזר הביתה".

רק מנוע 2000 סמ"ק, ולבדוק את מצב הגיר בקפידה ולראות שהרכב טופל כראוי.

לבדוק דברים בסיסיים נוספים (מצב הצמיגים, מצב המנוע, מצב תא הנוסעים וכד').

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה לכל העונים, אני באמת נוטה לקנות רכב עם מנוע 2000

בהתחלה חשבתי גם על ה1600, בגלל שבאמת ברוב הזמן הרכב יסיע נסיעות קצרות עם מבוגר אחד ו4 ילדים, אבל אחרי שדיברתי עם מישהו שיש לו סטיישן עם מנוע 1600, אני נוטה למנוע 2000.

אני כמובן מתכוון לקחת את הרכב למכון בדיקה, אבל לפני זה, איך אני יכול לבדוק את מצב הגיר בעצמי?

פורסם

אם תלך לספי בפתח תקווה, אני די משוכנע שהוא יסכים לעשות סיבוב 3 דקות, ויגיד לך מה מצב הגיר. יכול להיות שהוא יבקש איזה סכום סימלי, אבל בכל מקרה, יהיה לך איזשהו קנה מידה מה המצב.

יש גם מכון גירים מומלץ בחולון שאני לא זוכר את שמו, אולי אדמונד, אבל אני לא בטוח, ויש גם את המוסך של אורן בחולון.

יש את מוסך גבע בתל אביב, שיוכל לתת חוות דעת. מוסך מקצועי מאד לצרפתיות, לא יודע עד כמה הוא יוכל לאבחן מצב מדויק של הגיר.

נתתי לך כמה בעלי מקצוע טובים, תבדוק איתם, כמה יעלה לך לקבל חוות דעת. אצל המוסכים, תוכל לקבל אפילו חוות דעת יותר טובה ממכון בדיקה, כי הם מכירים את כל השטיקים והמחלות של הרכבים האלה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לדעתי, תתמקד יותר בגיר.

המנוע יהיה פחות בעייתי במידה וטופל כראוי, לעומת הגיר AL4.

הגיר הזה בעייתי ולא אמין. יש לו נטייה להתפרק. כדאי שתיכנס למוסכי הרשת ותשאל על הגיר הזה.

את הדברים אני כותב כבעל פיג'ו כיום ובעבר, ולאחר התייעצויות במוסכי הרשת.

• תוכן חדש...