Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז כניראה שההתלבטות הסופית שלי היא בין הדגמים שבכותרת.

התקציב: 29-30 אלף.

צרכים: אני בן 17 וזה יהיה הרכב הראשון שלי :)

ישמש אותי בעיקר לנסיעות קצרות (לבית ספר, עבודה וכו'..) אך יהיו נסיעות חריגות של 40 דקות ואפילו קצת יותר.

מבחינת צריכת דלק אני לא מחפש משהו חסכוני, אך גם שלא ישתה לי 1 ל-7. צריכה סבירה מקובלת.

לגבי אמינות כמובן שרצוי כמה שפחות זמן איכות במוסכים.

גולף - מדובר בשנתונים 2003-2004 למרות שביד 2 נמצאת אחת משנת 2005 (צורה חדשה) עם 200 אלף ק''מ ב30 אלף, אולי אברר לגביה אם זה יהיה הכיוון.

סיוויק- קשה למצוא אחת שמושכת לי את העין. מדובר בשנת 2003-2004, תלוי מה שיהיה בשוק.

מאזדה 3 - שנת 2004-2005 מנוע 1600. רצוי האצ'בק אך כמעט ואין כאלה בתקציב שלי.

אימפרזה- מדובר בשנתון 2006 בערך (לאחר מתיחת פנים).

איביזה- דגם 5 דלתות למרות שהוא קצת פחות יפה, שנתונים 2003-2005. קשה למצוא אחת שמורה.

אל תשכחו שזה רכב ראשון ככה שיש את כל העניין של ה"פוזה".

אשמח להגיע לכמה שפחות אפשרויות בסופו של דבר.. תודה רבה ומצטער על החפירה :-D

פורסם

איפה יש פוזה ברשימה הזאת?

הן כולן ( פרט לאיביזה) מכוניות מהז׳אנר הכי נפוץ ומשעמם שיש.

אתה מכוון ל1.6 אוטומט או שיצא לך במקרה?

כל הקטגורה של האיביזה (סופר מיני) נראית לי יותר מתאימה.

ידני בא בחשבון?

תוכל לקנות מכוניות (206, איביזה, פאביה, פונטו, סיריון ועוד) חדשות וחסכוניות יותר.

מה דעתך?

פורסם
איפה יש פוזה ברשימה הזאת?

הן כולן ( פרט לאיביזה) מכוניות מהז׳אנר הכי נפוץ ומשעמם שיש.

אתה מכוון ל1.6 אוטומט או שיצא לך במקרה?

כל הקטגורה של האיביזה (סופר מיני) נראית לי יותר מתאימה.

ידני בא בחשבון?

תוכל לקנות מכוניות (206, איביזה, פאביה, פונטו, סיריון ועוד) חדשות וחסכוניות יותר.

מה דעתך?

לגבי עניין הפוזה הכוונה היא שלא יהיה רכב מכוער..

ידני בא בחשבון. פיג'ו 206 אני מעדיף לא להתקרב - פשוט שונא את הרכב הזה :evil:

פונטו אני מעדיף שלא, כי לפי דעתי בתקציב שלי אפשר להגיע ליותר מזה.

לגבי הפאביה אתה מתכוון לדגמים החדשים יותר בצורה החדשה יותר? או לישנים?

תודה

פורסם

אם אתה בן 17 והרכב מיועד רק עבורך או לכל היותר לנוסע נוסף, אתה יכול כבר עכשיו לצמצם את ההתלבטות שלך בחצי. אין לך כל צורך ברכב מסגמנט המשפחתיות, ולכן אתה יכול לסנן את הסיוויק, המאזדה והאימפרזה.

תסתכל בהצעות שעומר נתן לך, זה צריך להיות הכיוון (הייתי מוסיף גם פולו, סוזוקי סוויפט).

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
אם אתה בן 17 והרכב מיועד רק עבורך או לכל היותר לנוסע נוסף, אתה יכול כבר עכשיו לצמצם את ההתלבטות שלך בחצי. אין לך כל צורך ברכב מסגמנט המשפחתיות, ולכן אתה יכול לסנן את הסיוויק, המאזדה והאימפרזה.

תסתכל בהצעות שעומר נתן לך, זה צריך להיות הכיוון (הייתי מוסיף גם פולו, סוזוקי סוויפט).

סוויפט לא נכנסת בתקציב..אם כבר פולו אז אני מעדיף את הגולף עליה.

נגיד וצימצמתי את האפשרויות לגולף מנוע 2000 שנת 2003 או איביזה 5 דלתות - על מה הייתם ממליצים?

פורסם

אני ממליץ לך לחפש פה על שתיהן, יש המון מידע.

מבחינה כלכלית-הגיונית אין פה מה לחשוב בכלל, ברור שאיביזה צעירה, קטנה, חסכונית (ואם ידנית אז מה טוב) תפיק הרבה יותר תועלת מכל שקל שהוצאת עליה.

אבל אם באמת באמת נדלקת על הגולף אז אין מה לעשות.

האהבה עיוורת....

פורסם

יש אנשים שלא אוהבים מכוניות קטנות.

האיביזה עדיפה על גולף-ועליהן עדיפה המאזדה.

אתה צריך אמינות ולא הרפתקאות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

טוב אז כניראה שבאמת הכיוון יהיה איביזה 5 דלתות או מאזדה למרות שדגם ה5 דלתות באיביזה ניראה פחות יפה מדגם ה3 דלתות.

לגבי הכוח של האיביזה - האם 75 כ''ס יספיקו לי ? אני לא מחפש מכונית מירוץ אך גם לא רוצה עגלה..

תודה

פורסם

בגיל שלך היה לי גולף MK4 ידנית, מאוד נהניתי ממנה; מאוד יפה, מאובזרת כמו שצריך והכי חשוב בטיחותית!

שים לב אבל שעלויות הביטוח מאוד מאוד גבוהות.

הייתי מחפש אחת ידנית עם ק"מ נמוך, האוטומט קצת בעייתי מבחינת האמינות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

כמו שאמרו אחרים מבחינה כלכלית אני חושב שעדיף ללכת על איביזה. לאח שלי יש גולף 2.0 שנת 02, רכב די שתיין עם מנוע עצל, מה שכן מבחינת נוחות ואיכות נסיעה, הגולף לא רואה את האיביזה ממטר.

פורסם
בגיל שלך היה לי גולף MK4 ידנית, מאוד נהניתי ממנה; מאוד יפה, מאובזרת כמו שצריך והכי חשוב בטיחותית!

שים לב אבל שעלויות הביטוח מאוד מאוד גבוהות.

הייתי מחפש אחת ידנית עם ק"מ נמוך, האוטומט קצת בעייתי מבחינת האמינות.

סליחה על הבורות אבל מהם השנים של גולף MK4 ועל איזה מנוע מדובר ?

ותודה על הדלקת הנורה האדומה לגבי מחירי הביטוח..

כמו שאמרו אחרים מבחינה כלכלית אני חושב שעדיף ללכת על איביזה. לאח שלי יש גולף 2.0 שנת 02, רכב די שתיין עם מנוע עצל, מה שכן מבחינת נוחות ואיכות נסיעה, הגולף לא רואה את האיביזה ממטר.

תוכל בבקשה להגדיר לי מה אתה מגדיר שתיין? בערך 1 לכמה? אוטומט או ידני? תודה :)

פורסם
סליחה על הבורות אבל מהם השנים של גולף MK4 ועל איזה מנוע מדובר ?

ותודה על הדלקת הנורה האדומה לגבי מחירי הביטוח..

תוכל בבקשה להגדיר לי מה אתה מגדיר שתיין? בערך 1 לכמה? אוטומט או ידני? תודה :)

מדובר על מנוע בנזין 2.0 אוטומט, בפעם האחרונה שבדקנו בתוך עיר הררית (חיפה) הרכב עושה 1 ל 8 עם קצת לחיצות. זה לא שהרכב לוגם דלק בצורה מטורפת, אבל חסכוני הוא לא.

• תוכן חדש...