Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זרקו אותי מפורום צילום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מעונין לקנות מצלמה חדשה להתחלה עד סכום של 2000-2500 שקל ראית כל מיני ניקונים וקנונים ,

אם אורך זום 18-55 מה זה ? והאם זה טוב לצלם המתחיל ?

פורסם

אתה חייב להיות יותר ספיציפי כדי לקבל עצה מועילה.

אחרת, קנה את גוף DSLR זול של קנון או ניקון עם עדשת 18-105 (בערך) ותתחיל לצלם. הרבה.

[אישית אני בכלל ממליץ לקנות P&S מצויינת, לקחת אותה לכל מקום, לצלם ה-מון ולהתחיל להיות צלם בראש ובראייה... אבל מתחילים לא מרגישים מספיק כמו צלמים אם הציוד לא גדול מספיק...]

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני חושב שאולימפוס PEN יכולה להתאים לדרישות - בדיוק נכנסת בתקציב עם עצמית קיט, היא גם קטנה כמו P&S וגם החיישן גדול למדי ועצמיות שניתנות להחלפה. אני חושב שזה מצויין לחובב מתחיל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שייקנה DSLR ויצלם עם עינית.

או פאנסוניק G3 (אבל רק במחירי חו"ל, כי יצאה מחליפה והיא זולה).

והנה העדשה

הוא עדיין לא חובב, הוא רק מתחיל...

פורסם

אני חובב די גדול היה לי פוגי DSLR וצילמתי המון . והיא נשברה לי ועכשיו אני רוצה משהו טיפה יותר טוב .

מה זה P&S?

פורסם

P&S=Point and Shoot. מצלמה בסיסית שבה מכוונים ומצלמים, בלי לשחק בהגדרות החשיפה. בדרך כלל מדובר במצלמות קטמות זוולות יחסית, אבל יתרונן בכך שקל לשאת אותן רוב הזמן עמך ולשלוף אותן לצילום מהיר גם במצבים לא מתוכננים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני חובב די גדול היה לי פוגי DSLR וצילמתי המון . והיא נשברה לי ועכשיו אני רוצה משהו טיפה יותר טוב .

נו, אתה מסתיר מידע חיוני...

איזו פוג'י?

P&S=Point and Shoot. מצלמה בסיסית שבה מכוונים ומצלמים, בלי לשחק בהגדרות החשיפה. בדרך כלל מדובר במצלמות קטמות זוולות יחסית, אבל יתרונן בכך שקל לשאת אותן רוב הזמן עמך ולשלוף אותן לצילום מהיר גם במצבים לא מתוכננים.

לא.

P&S, מצלמה עם חיישן קטן ועדשה 'בילט-אין' שאי אפשר להחליף.

יש כאלו יקרות ועם פונקציות מתקדמות.

השם הוא היסטורי ולא תמיד רלוונטי.

פורסם

אבולוציה של מונחים. כנראה שאני עדיין חי בימי האינסטמטיק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איזו פוג'י?

גם לי הייתה פוג'י שמכרתי אותה כאשר עברתי לקנון. הן מבוססות על גופי ניקון, הS5 הייתה טובה מאוד, כך גם S3 רק בגוף קצת פחות עמיד.

היה להם חיישן מיוחד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אני הייתי במצב שלו,

ולא הייתי חייב DSLR (ולי זה כנראה עדיף, כי עם עדשות טלה ומל"מ אני אראה די מצחיק, וזה גם כנראה לא נוח)

הייתי בוחר בSONY NEX-F3, ראיתי שמוכרים אותה בקאמרה 4 לאס עם 18-55 ועם 16 F/2.8 וזה נמצא במסגרת התקציב שלו, זה ממש לא רע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אז אחרי התלבטות גדולה נבחרה המצלמה החדשה canon T3i אם עדשה 18-55 להתחלה ואז נתקדם .

מה עוד אני צריך למצלמה?

• תוכן חדש...