Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף, סיטרואן C4 דגם של 2009-2010 או 2011 ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבינה שבשנת 2011 יצא דגם חדש ל C4.

איזה מהדגמים עדיף מבחינת אמינות, תקלות, נוחות נסיעה, ביצועים. חיסכון בדלק. עלויות תחזוקה.

הרכב מיועד לנסיעות ארוכות בינעירונית כרגע.

אם מדובר ברכב ליסינג שנת 2011, כמה ניתן להפחית מהמחירון?\

תודה מראש

פורסם

הדגם החדש של ה C4 הוא עדיף בכל קנה מידה ובכל פרמטר.

מדובר ברכב חדיש יותר, איכות חומרים גבוהה יותר, תא מטען גדול יותר וכו'.

אבל, ההפרש הכספי במעבר בין הדגם הישן לחדש בשוק המשומשות הוא גבוה.

לגבי C4 מהדגם החדש, בת שנה וחצי מליסינג, אם היא שמורה ומתאימה לך, תשאפי להגיע להנחה של לפחות 15% ממחיר המחירון לפי לוי יצחק.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

רק אני אהבתי יותר את הדגם הישן?מוזר :shock:

הC4 הישנה היא מכונית מיוחדת-ההגה העמוס והצג הדיגיטלי יוצרים תחושה שונה ומיוחדת משאר הרכבים.

הC4 החדשה מיישרת קו עם כל שאר המשפחתיות וחוזרת לעבר-היא נאה ונוחה אך חסרת מקוריות.

אני הייתי הולך על הישנה-כי היא מיוחדת!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אל תתקרבי למודל הישן. יש לאמא שלי והוא נפילה רצינית.

גיר 4 הילוכים מיושן, צריכת דלק גרועה, אבזור פנים דל, באופן אישי אני גם חושב שהעיצוב לא יפה. הדגם החדש עדיף בהרבה ואם כבר אז שווה להשקיע עוד קצת ולקחת את הדגם העם התיבה הרובוטית.

פורסם

גם הדגם החדש משווק עם גיר 4 הילוכים, אמנם משופר אבל עדיין גלגול של ה-AL4.

על הגיר הרובוטי כדאי להמליץ בהסתייגות של ביצוע נסיעת מבחן, הוא מטלטל ומנער ובהחלט לא יהיה נעים לשימוש לרוב הלקוחות.

לדעתי כדאי לבדוק גם את הפיג׳ו 308 שמרווחת יותר וקיבלה חלק מהשיפורים של ה-c4 מוקדם יותר.

• תוכן חדש...