Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יגאל - אולי תלמד לקרוא? בכתב האישום המצוטטת בפסק הדין (סעיף 1, פסקה חמישית)- אשר, מן הסתם, מתבס על ממצאי החקירה, האופנוע פגע בפינה השמאלית אחורית של המשאית. לא מתסדר לי עם עקיפה מימין.

חצי אמת גרוע משקר .

כשהגיע המשיב סמוך למעבר הוא הפנה בפתאומיות את הרכב מהנתיב הימני לכוון המעבר כך שהרכב עמד כמעט בניצב לכביש, כאשר חלקו הקדמי לכוון המעבר וחלקו האחורי בנתיב השמאלי. כתוצאה מפניית המשיב חסם רכבו את נתיב נסיעתו של המנוח והאופנוע התנגש עם דופן שמאל בפינה השמאלית האחורית של הרכב. כתוצאה מהתאונה נזרק המנוח מהאופנוע, נחבל בכל חלקי גופו ונפטר במקום

הדגשתי את החלק שלדעתי חשוב , אבל כדאי שגם אתה תפסיק להמציא את סיפור המשאית , זה רק מראה שקראת את הכותרת והמשכת להתלהם.

לעצם העניין - קישרת לפס"ד של המחוזי הדן בערעור הפרקליטות על קולת העונש , ערעור מעוות כשלעצמו, ערכאת הערעור לא דנה כלל בעובדות.

כיוון שאתה לא בקי בהליכים משפטיים כדאי שתדע שגם בית משפט השלום לא דן בעבדות כיוון שהנהג הודה באישום.

• תגובות 192
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
igalr

לא מכיר אותך אבל אני מהמר שכשהיית קטן הרביצו לך בבית הספר.

ברצינות, אתה פשוט בן אדם רדוד.

האופנוען מת, מבסוט?

ראינו מי מת בתאונה, בגלל המהירות.... כן, אם הוא היה נוהג על סמי טריילר באותה המהירות, מעניין איך היא הייתה נגמרת?

אתה פשוט אדיוט.

בוודאי שאתה לא מכיר אותי

הרי אין לי אובססיה אנאלית , בגדר אמור לי מי חברייך הדמיוניים ואומר לך מי אתה .

פורסם
תקרא את הציטוטים של STUDENT ותראה מאיפה לקחתי את נושא ה 1.2 לתוך הנתיב.

כל השאר הם ניחושים השערות שלך שאפילו התובע לא טען כי פשוט לא היה לו על מה לבסס אותם וביושר אמר שהתאנה התרחשה כשהרכב עמד ובלט 1.2 מטר - תראה את הציטוט בעצמך.

כמי שרוכב על אופנוע המון שנים (אם כי בעיקר בשטח) אני מסכים איתך שרכיבה באופן כלליי ואופנוע ספורטיבי בפרט דורשת דריכות מלאה ,אתה בוודאי תתפלא שבגופו של נהג האופנוע נמצאה תרופה לטיפול בדלקת עיניים.

אתה מתכוון שצריך לקרוא את הציטוטים של זה שקבע בודאוות (על סמך מה בדיוק) שמדובר באופנוע 900 משופר כאשר מדובר באופנוע 1000 סטנדרטי מהמפעל.

דבר שני, לגבי דלקת בעיניים. לדלקת בעיניים רושמים משחה אנטיביוטית שנקראת סינטומאצין. אותה משחה מתאימה בהחלט לטיפולים בחתכים ובזיהומים בכל מקום בגוף. לחבר שלי יש חתך באצבע שהזדהם. יש לו גם בעיה כי הוא סוכרתי. למרבה הפליאה הרופא רשם לו סינטומאצין למריחה על החתך. אז הטענה לגבי דלקת העיניים כאן היא לא רלוונטית כלל וכלל.

שוב פעם, זה לא רלוונטי כלל וכלל באיזה מהירות הוא נסע. הנתיב שלו היה אמור להיות ריק. אלמלא הדיביל שהרג אותו רוכב האופנוע היה מקסימום מקבל דוח על מהירות או שכלום לא היה קורה.

דבר אחרון, השבוע נהרג אדם בן 29. הוא נהג ברכבו הפרטי בכביש. נהג מהפזורה הבדואית שהסיע שבחים לישראל נבהל מהמשטרה ונסע נגד התנועה והתנגש במנוח. למרות היותו במכונית זה לא מנע את מותו של המנוח. הנהג הבדואי נפצע קשה וגם כמה שבחים. למרבה האירוניה שהפושע חי והחף מפשע מת עוד הוא נלקח לבית חולים לטיפול, הוא וגם חלק מהשבחים. אני לא חושב שמוטב לו לצאת חי ואני גם אשמע אכזרי ומרשע אבל לא מגיע לו גם לחיות. בטח לא אחרי שהוא גזל חיים של אדם חף מפשע. מה הנקודה, שיש לא מעט תאונות שלא משנה אם אתה באופנוע או ברכב ואם אתה נוהג 50 קמ"ש או 100 קמ"ש.

משום מה, הכתבה הזו נעלמה באותה מהירות שהופיעה. אולי יש כאלה שמפריע להם לקרוא כאלה כתבות עד כדי כך שהעיתון העלים את הכתבה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יגאל אני מנסה להבין את הנקודה שלך, האם לעמוד בנתיב (בכל כביש ובפרט בכביש כמו זה המדובר ) זה דבר תקין??

אני גם יענה לך מכיוון ששיקול הדעת שלך אחרי קריאה של כל הנושא נראה ששואף ללא מוצלח עד לא קיים-לא,לא תקין!

אתה גם מצטט בחירוף נפש את פרטי המשפט מן המקורות אך לחלוטין מתעלם מכך שחצי מהם נמצאו לא נכונים על גבול השקריים,עד לפני כמה עמודים חזרת ודיברת על ״אופנוע 900 משופר״ (כמובן ללא בדיקה מצידך האם כזה באמת קיים) ולאחר שטענה זאת הופרכה עברת לתקן אנשים שלא מדובר במשאית אלא משכרית גדולה,נו באמת!

לגבי החומר לדלקת בעיניים שגורם לך לפקפק בראייה/יכולת התגובה של המנוח (כן כן יגאל הבחור מת להזכירך!!!) אני אסיט את תצומת לבך לעוד דבר שגורם לאותם סממנים-״גיל״....כן כן זה שאתה מתפאר פה פעם אחר פעם שיש לך הרבה ממנו (וזה טוב כן?) גם הוא יכול להפוך אותך לפצצה מתקתקת שעפה לתוך משאיות/משכריות גדולות ככה סתם ביום בהיר.

באופן כללי נראה שהבנת בשלב יחסית מוקדם שטעית אבל אולי בגלל ענייני אגו אתה פשוט מסרב להודות,האופציה השניה היא שאתה עבריין וצריך להוריד אותך מהכביש במיידי!

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אני קורא את הפוסט הזה שהגיע ל13 עמודים ולא מאמין שאנשים עדיין מתווכחים עם הבחור ברצינות.

חבר'ה, הוא טרול של אור ירוק. מה אתם בכלל טורחים?

פורסם
אני קורא את הפוסט הזה שהגיע ל13 עמודים ולא מאמין שאנשים עדיין מתווכחים עם הבחור ברצינות.

חבר'ה, הוא טרול של אור ירוק. מה אתם בכלל טורחים?

צודק!

ותיקון להודעה קודמת-מסחרית/מסחריות,סליחה יצאתי שניצל :wink:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם
יגאל אני מנסה להבין את הנקודה שלך, האם לעמוד בנתיב (בכל כביש ובפרט בכביש כמו זה המדובר ) זה דבר תקין?? - לא תקין ! כתבתי מספר פעמים שאין לי בכלל בעיה שהוא הורשע

אני גם יענה לך מכיוון ששיקול הדעת שלך אחרי קריאה של כל הנושא נראה ששואף ללא מוצלח עד לא קיים-לא,לא תקין!

אתה גם מצטט בחירוף נפש את פרטי המשפט מן המקורות אך לחלוטין מתעלם מכך שחצי מהם נמצאו לא נכונים על גבול השקריים,עד לפני כמה עמודים חזרת ודיברת על ״אופנוע 900 משופר״ (כמובן ללא בדיקה מצידך האם כזה באמת קיים) ולאחר שטענה זאת הופרכה עברת לתקן אנשים שלא מדובר במשאית אלא משכרית גדולה,נו באמת! הציטוט לגבי סוג האופנוע הוא של התובע שגרם להרשעה .

לגבי החומר לדלקת בעיניים שגורם לך לפקפק בראייה/יכולת התגובה של המנוח (כן כן יגאל הבחור מת להזכירך!!!) אני אסיט את תצומת לבך לעוד דבר שגורם לאותם סממנים-״גיל״....כן כן זה שאתה מתפאר פה פעם אחר פעם שיש לך הרבה ממנו (וזה טוב כן?) גם הוא יכול להפוך אותך לפצצה מתקתקת שעפה לתוך משאיות/משכריות גדולות ככה סתם ביום בהיר. לא מפקפק בכלום , במשפט הזה לא היה ברור עובדות כיוון שהנהג הורשע על פי הודאתו,ההגנה ניסתה להעלות טענה של רשלנות תורמת על בסיס עדים דוח בוחן ועל בסיס נתיחה שלאחר המוות של נהג האופנוע טענות שלא היו רלוונטיות כיוון שכאמור לא היה בירור עובדות , אגב אם היה ברור עובדות זה שהאופנוען מת לא היה מונע את ברור רשלנותו , כל המקהלה כאן גורסת שאם הוא מת אז הוא לא אשם , טענה ילדותית .

באופן כללי נראה שהבנת בשלב יחסית מוקדם שטעית אבל אולי בגלל ענייני אגו אתה פשוט מסרב להודות,האופציה השניה היא שאתה עבריין וצריך להוריד אותך מהכביש במיידי!

עד עכשיו טענו שאני משקר שאני רוכב על אופנוע , שאני מטעם אור ירוק , שאני מטעם המשטרה , שאני נכה שנוסע בטרנספורטר ,שאני מתחסד שלא מבין שמהירות זה בסדר , שאני רך מדיי כי אני לא חושב שצריך להוריד מהכביש נהג בעל X עבירות על גבי Y שנים ועכשיו התווסף תואר נוסף שאני עבריין שצריך להוריד מהכביש , עזוב שטויות אל תלך לכיוון הזה , לא ענייני ומיותר , זכותך לחשוב שטעיתי אבל בכל שאני חושב שגם לאופנוען יש אחראיות לתאונה וזכותך לחשוב שטעיתי שתוצאת העונש שאליה הגיעה המחוזי ואושר בעליון פחות טובה מאשר העונש שהושט בשלום .

היו גם כינויי הגנאי שהיתי מצפה מהמנהלים לטפל , אבל זה כבר עניין אחר.

פורסם

רגע רגע, יגאל - מה אתה מנסה להוכיח לנו? שבגלל שהמנוח רכב על אופנוע יש לו רשלנות תורמת?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
רגע רגע, יגאל - מה אתה מנסה להוכיח לנו? שבגלל שהמנוח רכב על אופנוע יש לו רשלנות תורמת?

בוודאי , כתבתי זאת כבר 10 פעמים לפחות.

פורסם
אופנוען הורשע בעברת מהירות מטורפת של כמעט 100 קמש. מי נהג יותר מסוכן ?

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

נותר אצל מישהו צל של ספק שזהו משתמש סמוי של אבואב / דובר אור-ירוק?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הרשלנות שלו, אם ללכת לפי קו מחשבה זה, התחילה כאשר קנה את האופנוע.

יכול להיות יותר גרוע. ייתכן שהוא לא סמוי של אור ירוק, אלא שהוא באמת מאמין בזה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

נשאר אצל מישהו צל של ספק שלמשתמש זה יש קשיי הבנה.....

את קרא את כל הפוסט וקצת מזה שלפניו תבין (אין לי באמת ציפיה שתבין אבל אולי תנסה בכל זאת) שזה דוגמא לאיך אפשר לקחת אדם עם עבירה אחת במשך שנים ארוכות וע"י התלהמות להפוך אותו לעבריין מסוכן , אני מבין שאתה מתקשה אבל קרא את שכתב STUDENT מתוך הפרוטוקול ותבין שמה שכתבתי זה בידיוק מה שהתובע המשטרתי אמר על נהג הטרנספורטר.

פורסם

הוא לא משתמש סודי של אור ירוק ולא כלום. הוא פשוט לא מסוגל לא להיות הבן אדם שאומר את המילה האחרונה במלחמות אגו, כמו הרבה אנשים אחרים (שבאותה נשימה גם מתייחסים כאל ילדים לכל מי שצעיר מבהם).

סביר מאוד שאכן יש לו גם רישיון לאופנוע, והוא בכלל לא שם לב שהוא לפני כמה דק' הפך את עצמו (יחד עם שאר האופנוענים על הכביש) לאשמים אוטומטית בכל תאונה שמתרחשת להם, כאשר כתב את זה:

shellcase כתב:

רגע רגע, יגאל - מה אתה

מנסה להוכיח לנו? שבגלל שהמנוח רכב על אופנוע יש לו רשלנות תורמת?

ויגאל, אל תעלב, אבל יש לך בעיה רצינית של הבנת הנקרא, שאולי נובעת מהדחף שלך לצאת צודק בכל מחיר. לא היה כאן אף אחד לאורך כל הויכוח שטען שהאופנוען לא אשם כי הוא מת, כמו שאתה כותב שטענו. זו אכן טענה ילדותית, אלא שאיש לא טען אותה. הטענה היתה שהתנהגותו של האופנוען היא לא רלוונטית לעונש שצריך לקבל נהג הטרנספורטר, שהוא עבריין תנועה, ושלמרות שלא נרשמו לו עברות כבר מס' שנים, עדיין הוא נשאר מה שהיה - מי שמצפצף על החוק ועל הנורמות הכי בסיסיות שקיימות בכביש. לכן מגיע לו לעוף מהכביש, ולאור חומרת העבירה שלו, מגיע לו גם לעוף לכלא. לצורך העניין, לדעתי לפחות, מי שמתנהל כמו שהתנהל האיש הזה, ומי שבעברו 40 עבירות תנועה (שלפי פסק הדין כוללות התעלמות משלטים, מעבר באור אדום וכו'), צריך ללכת לכלא על חסימת נתיב וניסיון פרסה בכביש מהיר, גם אם איש לא נהרג. יש גבול למשחקים שאפשר לעשות על הכביש, וזה בכל לא משנה אם יש בזמן הזה מישהו אחר שמשתולל על הכביש, או שבנס איש לא נפגע.

עצם הניסיון שלך "לבחון" כל הזמן מחדש את מה שמוצג בפסק הדין, תוך רמיזות לזה שאתה "מבין" בעייני משפט הוא תמוהה בעיניי. אתה מתעצבן פה על אנשים שהגיבו לך בצורה לא כ"כ מכובדת, אבל האם מה שאתה עושה כבר שבוע הוא מכובד יותר? האנשים שהם מתווכחים איתך הם לא מפגרים והם קוראים פעם אחר פעם מה אתה כותב, ופעם אחר פעם מדובר במשחקי מילים, שלא מראים על כלום, פרט על הרצון שלך לצאת צודק. סבבה, אתה חושב שמקומו של נהג הטרנספורטר הוא לא בכלא. אתה יכול לתת לזה המון נימוקים, כמו זה שזה סתם יפגע במצב שלו עוד יותר ולא יעזור לאיש, אבל יש הבדל תהומי בין זה לבין ניהול ויכוחים הזויים על האם זה בסדר לבצע פרסה במקום שבו זה אסור או לא, האם כל אופנוען הוא עבריין או לא וכמה אנשים פה לא מבינים במשפטים (חוץ ממך). אתה כל הזמן בוחר בדרך השניה, חבל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...