Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מעוניין לחזור לרכב סטיישן והוצעו לי שני הרכבים הנ"ל שעומדים בתקציב [60000 שח לערך].

אני מתלבט מי העדיף מבחינת :אמינות ,דלק,טיפולים ואף סביבת נהג נעימה יותר...

 

אודה על תשובותכם לגבי שאלותיי ובכלל כל הארה שתוכלו להוסיף תתקבל בתודה :lol:

פורסם

מבחינת צריכת דלק יש עדיפות קלה ל-i30 אבל ההבדל די קטן. גם מבחינת טיפולים, עלויות הטיפולים ביונדאי באופן כללי נחשבות לזולות יותר אבל ההבדל לא גדול. מבחינת נוחות ומרווח פנים יש עדיפות קלה לפוקוס סטיישן.

 

לדעתי - בחרת שני רכבים מצוינים. אתה בכיוון הנכון!

פורסם

דווקא היונדאי מרווחת יותר, זריזה יותר, מאובזרת יותר וחסכונית יותר.

מבחינת ביצועים הפערים דיי מורגשים.

 

לזכותה של הפוקוס נוחות עדיפה ושקט בתא הנוסעים.

פורסם
דווקא היונדאי מרווחת יותר, זריזה יותר, מאובזרת יותר וחסכונית יותר.

מבחינת ביצועים הפערים דיי מורגשים.

 

לזכותה של הפוקוס נוחות עדיפה ושקט בתא הנוסעים.

 

היונדאי לא מרווחת יותר גם בנתונים יבשים הרוחב של הפוקוס גדול משל היונדאי (מורגש עם כיסאות בטיחות ואז למרווח הרגלים יש פחות משמעות)

פורסם

ל-I30cw מרווח אחורי ברמה של משפחתית גדולה, מרווח הכתפיים והראש מעולה והרוחב מספיק גם בכדי לאכלס מושבי בטיחות בתפוסה מלאה.

פורסם

ok מסכים אבל מבחינת הרוחב וכיסאות הפוקוס מרווחת יותר (בדקנו באופן אישי עם הכיסאות פיזית ונסיעות מבחן את רוב המשפחתיות טרם קבלת ליסינג בזמנו).

פורסם

אצלי אישית עם 2 בוסטרים דיי גדולים וכיסא מפלצתי הסטיישן התאימה מאוד והסתדרתי עם כל זה בהאצ׳בק שהיו (ועדיין) ברשותי.

המושב ביונדאי דיי שטוח ומתאים להתקנת כסאות בטיחות.

×
×
  • תוכן חדש...